Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rasit019

16 Gb. modeli için 1500 TL. çok LG G3' e göre eksikleri var mesala 2K 4K video ne oynatabiliyor ne de kayıt yapabilir.

1500 altında gelecegınıde dusunmuyorum acıkcası. Taş çatlasa 1399 TL alabılırız dıye dusunuyorum. Tabı N11, hızlıal, klıksa vs gıbı sıtelerın kampanyalarıda olursa (100 Tl world puan, 50 TL ındırım çeki vs) 1300 TL cıvarına almamız içten bıle degıl
  • krizantem27 K kullanıcısına yanıt
    İlla ki fark olur orda sizin tercihleriniz önemli ne yapacağınıza bağlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkan_aysen kullanıcısına yanıt
    Telefonun yurtdışı fiyatı 400 euro biliyorsun dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Telefonun yurtdışı fiyatı 400 euro biliyorsun dimi

Evet ama vergı?
    Vergi bizde de olacak fazlasıyla. İnşallah düşük bi fiyata gelir ama çokta düşük beklememek lazım

Edit: ben yanlış anlamışım hocam pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Soylu -- 17 Aralık 2014; 9:59:43 >
  • Arkadaşlar Gsm operatörlerine gelirmi bu cihaz faturaya ek alsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasit019 -- 18 Aralık 2014; 8:36:50 >
  • rasit019 kullanıcısına yanıt
    Sanmam öyle geleceğini. O kadar şey varken gidip telefona taksiti kaldırdılar operatörlerin ekmeğine yağ sürdüler resmen

• quote:

Sanmam öyle geleceğini. O kadar şey varken gidip telefona taksiti kaldırdılar operatörlerin ekmeğine yağ sürdüler resmen

Nasıl yani. Şimdi ınternetten (n11,hızlıal,hepsıburada) gıbı sıtelerden telefon almaya calıssam taksıt yapamıyormuyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_aysen

quote:

Nasıl yani. Şimdi ınternetten (n11,hızlıal,hepsıburada) gıbı sıtelerden telefon almaya calıssam taksıt yapamıyormuyum?

Ticari kartlara taksit imkanı var internetten alımlarda onun dışında tek çekim olarak alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

quote:

Orijinalden alıntı: karakorsansakal

bir miktar haklısın Avrupa da tek vergi sistemi var, oda %3 sabit yani bizdeki gibi kdv ötv toplamı kadar vergi yok, kar paylarıda % 5 yani 499 euronun % 8 düşümü ile hesap edersek yukardaki fiyattan sadece 105 tl düşeriz. ki ben türkiyedeki kar payını en düşükten hesapladım bu cihaz teknosaya düşerse, kar payı % 30 kadar çıkıyor.

Bol keseden atan forum ahalisi.. Google bir iki kelime yazıp, araştırma yapmaktan bile aciz, tutmuş burada ahkam kesiyor..

Link geçen senenin ama iş görür;

http://www.dunya.com/turkiye-en-dusuk-kdv-oranli-ulkeler-arasinda-207067h.htm

Bu attığınız link doğru olabilir fakat bizde ÖTV'de var bunuda unutmamak lazım.En temel ihtiyacımız olan ulaşım araçları ve akaryakıt özel tüketim adı altında akıl almaz bir şekilde vergilendiriliyor.

• Kredi kartına taksit tekrar gelecek diye duydum yakın zamanda altın ve gümüş alımında taksiti açtılar bundada açarlar. Dün avea bayisine gittim kesin olmakala beraber gelecek dediler. Şu anda taksit direk olarak yok ama tek çekim yaptıktan sonra bankayı arayıp taksit yaptırabilirsiniz tabi ufak bir oranda faiz ödeyerek.
    Günaydınnn
  • quote:

Günaydınnn

Çok geride kalmışım, en son telefonu 4 sene once alınca boyle oluyor
  • peki g7 deki tatminkar batarya süresini alabilecekmiyiz ? en önemlisi bu
  • Şu Vestel'in başının altından çıkan ek vergi olayı yürürlüğe girmeden şu telefon gelsede alsak, yoksa yaklasık 150-200 TL daha zamlı gelecek fiyatı.
  • Sorusu olan varsa alabilirim elimde mate 7 var turkiyede satilacak olan versiyon. Piyasadan duyduklarimi bildiklerimi paylasirim

• quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

Sorusu olan varsa alabilirim elimde mate 7 var turkiyede satilacak olan versiyon. Piyasadan duyduklarimi bildiklerimi paylasirim

hocam elindeki monarch değil heralde 32 gb lık versiyonmu bide merak ettiğim ip sertifikası ilgili bilgin varmı teşekkürler
  • quote:

Sorusu olan varsa alabilirim elimde mate 7 var turkiyede satilacak olan versiyon. Piyasadan duyduklarimi bildiklerimi paylasirim

Hocam bende de var :) tanıdıklarımdan duyduğum kadariyla 2-3 haftaya kadar satistaymis galiba doğru mudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknosizm -- 28 Aralık 2014; 15:19:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frantic035

quote:

hocam elindeki monarch değil heralde 32 gb lık versiyonmu bide merak ettiğim ip sertifikası ilgili bilgin varmı teşekkürler

Hayir hocam 16 gblik silver versiyonu. 32 gb lık gold modelin gelmesk kesinlesmemis henuz. Matelerde ip sertifikasi yok benim bildigim

• quote:

Orijinalden alıntı: teknosizm

quote:

Hocam bende de var :) tanıdıklarımdan duyduğum kadariyla 2-3 haftaya kadar satistaymis galiba doğru mudur ?

Aynen oyle hocam
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.