Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu satan yer bulsak alip kullanacz da hocam kimse getirmedi
  • Kimse yok mu
  • 499 Euro 16gb, 599euro 32 gb ülkemizde %18 kdv+% 25 ötv ekleyin+ getiren ve satan firmanın %10 karı ekleyin euronun şuan için 2.88 tl olduğunu da hesaba katarsak 16 gb lık için 1400 çıplak fiyatı vergiler 625 ve firmanın karı 140 tl = 2165 tl yapar.. kerizlere duyurulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakorsansakal

499 Euro 16gb, 599euro 32 gb ülkemizde %18 kdv+% 25 ötv ekleyin+ getiren ve satan firmanın %10 karı ekleyin euronun şuan için 2.88 tl olduğunu da hesaba katarsak 16 gb lık için 1400 çıplak fiyatı vergiler 625 ve firmanın karı 140 tl = 2165 tl yapar.. kerizlere duyurulur

Neden bahsediyosunuz siz.Huaweinin butun telefonlarının Türkiye fiyatları yurtdışı fiyatlarıyla aynı.Bakınız ascend P7 ye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukardaki hesap devletin hesabı matematik özürlü olmaya gerek yok.adam 499 Euro ya satarım diyor türkiyeye kaçak sokarsan .o fiyata 2.88 hesaplar alırsın yok bayi olarak alırsan vergileri ödeyeceksin
  • quote:

yukardaki hesap devletin hesabı matematik özürlü olmaya gerek yok.adam 499 Euro ya satarım diyor türkiyeye kaçak sokarsan .o fiyata 2.88 hesaplar alırsın yok bayi olarak alırsan vergileri ödeyeceksin

499€ Avrupa'daki direk satış fiyatı Mate 7'nin. Yani bu fiyata Huawei'nin de parakendeci kanalların da kârları dahil, ayrıca Avrupa'daki vergi de dahil. Ham fiyat olsa sizin hesabınız doğru olabilirdi ancak şuan hesabınız aşırı mantıksız.
  • bir miktar haklısın Avrupa da tek vergi sistemi var, oda %3 sabit yani bizdeki gibi kdv ötv toplamı kadar vergi yok, kar paylarıda % 5 yani 499 euronun % 8 düşümü ile hesap edersek yukardaki fiyattan sadece 105 tl düşeriz. ki ben türkiyedeki kar payını en düşükten hesapladım bu cihaz teknosaya düşerse, kar payı % 30 kadar çıkıyor.
  • Ayrıca bu cihaz, Türkiye deki marka ve servis ağı hesaba katılacak olursa, 1000 tl nin üstünde alıcı bulması mucize olur
  • cihazı youtube da seyrederseniz, kağıt üzerinde ki veriler ile , kamera daki mp , real de işlevsel olmadığını ,inceleyen kişiler göstermektedir. ben olsam buna para verirmiydim. asla, bir kere kullan at mantığı ile üretilmiş telefon, benim gözümde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakorsansakal -- 14 Kasım 2014; 14:30:58 >
  • quote:

Ayrıca bu cihaz, Türkiye deki marka ve servis ağı hesaba katılacak olursa, 1000 tl nin üstünde alıcı bulması mucize olur

Hayal kuruyosunuz siz.Huawei ile.ilgili gelismeleri takip etmiyosunuz anlasilan.Dünya devinden bahsediyoruz.Tezgah alti ürün satan bir firma degil.Son derece kaliteli ve performansli ürünleri var
    Tek sorun guncelleme onada gerek kalmiyor zaten.Ben güncelleme alipta telefonum hizlandi diyen birini gormedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat425 -- 14 Kasım 2014; 15:29:59 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 1000 tl olursa iş yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 tl ye bulsak dadından yenmez.
  • quote:

bir miktar haklısın Avrupa da tek vergi sistemi var, oda %3 sabit yani bizdeki gibi kdv ötv toplamı kadar vergi yok, kar paylarıda % 5 yani 499 euronun % 8 düşümü ile hesap edersek yukardaki fiyattan sadece 105 tl düşeriz. ki ben türkiyedeki kar payını en düşükten hesapladım bu cihaz teknosaya düşerse, kar payı % 30 kadar çıkıyor.

Bol keseden atan forum ahalisi.. Google bir iki kelime yazıp, araştırma yapmaktan bile aciz, tutmuş burada ahkam kesiyor..

Link geçen senenin ama iş görür;

http://www.dunya.com/turkiye-en-dusuk-kdv-oranli-ulkeler-arasinda-207067h.htm

• Evet Almanya'da KDV %19 arkadaşlar. Ancak bizde ilave %25 ÖTV var. Oradan kaybediyoruz.
    Ürünün bugün lansmanı yapıldı ve Ocak ayında satışa sunulacak. Her iki modeli de gelecek Türkiye'ye (16 ve 32 GB). 32 GB'lık modelin 1600 TL'yi aşmayacağı söyleniyor. (kesin bilgi değil). Konu sahibi ilk mesajı güncellerse iyi olur. Bugün güzel haberler geldi Huawei'den.
  • Sabirsizlikla mate 7 bekliyorum. Insallah 16gb modeli 1200-1300 tl civari olurda aliriz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıksa da alsak dört gözle bekliyorum. Çıktığı ilk gün gidip alıcam :)

Yalnız siyah renkte 3 GB Ram opsiyonunun olmaması çok kötü olmuş ya. Çıksın bakalım belki getirirler. Olmadı 2 GBlık versiyonunu alacaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Apeiron- -- 23 Kasım 2014; 20:58:41 >
  • 1.600-1.800 TL Arası olur. daha aşağısında imkan yok boşuna heveslenmeyin.
  • htc one max kıvamında tel olmus

bende tel bakıyorum mate 7 mı yoksa nexus 6 mı ?
  • 1200 1300 bandında girer mi sizce?beklemeli mi? G7 aşmayı planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boras06

1200 1300 bandında girer mi sizce?beklemeli mi? G7 aşmayı planlıyorum.

1400 olur tahminimce, bende bekliyorum valla merakla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.