Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Huawei Tr sayfasında mate7 çok yakında diye bir hashtag paylaşmışlar. Umarım yakındadır. Radikal değişiklik zamanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shallipushthebutton?

Huawei Tr sayfasında mate7 çok yakında diye bir hashtag paylaşmışlar. Umarım yakındadır. Radikal değişiklik zamanı.

aynı fikirdeyim hocam cihaz ülkeye gelsin eğer gerçekte de videolarda gözüktüğü kadar güzelse ilk alacaklardan biriside ben olacağım tanınmış markalardan artık gına geldi
  • quote:

Hocam o hangi sayfa acaba link verebilir msnz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akifs44 kullanıcısına yanıt
    https://www.facebook.com/Huaweideviceturkiye?ref=profile

17 eylülde ki gs albümünde yorumları.
  • quote:

https://www.facebook.com/Huaweideviceturkiye?ref=profile

17 eylülde ki gs albümünde yorumları.

gördüm hocam teşekkürler.
  • Görünümüne , kasa kalitesine hayran kaldım, tek endişem "Kamerası". Eğer G3 den kötüyse kamerası , malesef almayacağım. Yeterince örnek foto falan da çok az buldum.
    KAmerası ise 4K dan vazgeçtik ama 1080p de 60fps olmalıydı. Yoksa çekiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Görünümüne , kasa kalitesine hayran kaldım, tek endişem "Kamerası". Eğer G3 den kötüyse kamerası , malesef almayacağım. Yeterince örnek foto falan da çok az buldum.

Benimde çok dikkatimi çekti bu cihaz. Türkiye ye geldiğinde iyice inceleyip, ihtiyaçlarımı karşıladığını düşünürsem eğer mutlaka alırım...

Kamera çekiminin çok kötü olacağını düşünmüyorum. Günümüzdeki telefon kameraları gündelik yaşamda (profosyenel çekimler yapılmayacaksa) bence gayet yeterli seviyede..

incelediğim kadarıyla 1080p de 60 fps kayıt imkanı malesef yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Görünümüne , kasa kalitesine hayran kaldım, tek endişem "Kamerası". Eğer G3 den kötüyse kamerası , malesef almayacağım. Yeterince örnek foto falan da çok az buldum.

quote:

''the Mate7 fails to match what the competition offers, like 4K UHD video, extra-fluid 1080p clips at 60 FPS, and even slow-moes.''

http://www.phonearena.com/reviews/Huawei-Ascend-Mate7-Review_id3790/page/3

Muhtemelen zaten okumuşsunuzdur incelemeyi. Ne yazık ki yok.

Benimde tek derdim Huawei'nin kendi Kirin 925 setini kullanması. Korkutuyor beni belki içinde sd 801 gibi bir işlemci olsa hem daha iyi batarya süresi sunabilir hemde gpu anlamında daha performanslı olabilir. Gerçi bu seferde fiyatı pahalı diye şikayet edebiliriz. Neyse fiyatı 1600- bandında gelsin Apple, Samsung, Sony umurumda değil.
    Xiaomi veya Huawei ciddi ciddi deneyeceğim

Ekleme:Belirtmeyi unutmuşum bu arada o ne biçim bir parmak izi algılayıcısı mükemmel çalışıyor. Resmi sitesinde sanırsam bir yöneticisi İsveçli bir firma ile çalıştıklarını söylemişlerdi sanırsam olayın özü burası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shallipushthebutton? -- 23 Eylül 2014; 14:35:39 >

• shallipushthebutton? kullanıcısına yanıt
    Güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depeche35 -- 30 Eylül 2014; 9:36:08 >
  • Tarayıcı performansı pek iç açıcı değil yağ gibi akmıyor sayfalarda umarım düzeltirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun Note 3'ten farkı malzeme kalitesi ve bataryası.Kullandığı işlemci , grafik birimi Note 3'tede var zaten.Huawei zaten pazar payı rekabet için yetersizken neden böyle bir şey yapmış anlamadım koysunlar snapdragon 805 herkes nasıl alıyor.
  • Beyler yardım edebilirseniz sevinirim. Paralelden 1500 e Note 3 almayı düşünüyordum ama şık gelmedi bana, bu yüzden bakındım g2 ve huawei p7 yi gördüm. G2 çok sorun cıkarıyor muhabbeti yüzünden p7 yi düşünüyorum.Fikirlerinizi bekliyorum sizce mantıklı mı 1200 e?
  • Çok üzülerek belirtmek isterim ki youtube da bir tane kaliteli video veya kamera örneğine rastlayamadım. Şaka gibi....
    Böylesine güzel bir cihazın kamerası sahiden böylesine vasat olamaz!
  • quote:

Çok üzülerek belirtmek isterim ki youtube da bir tane kaliteli video veya kamera örneğine rastlayamadım. Şaka gibi....
    Böylesine güzel bir cihazın kamerası sahiden böylesine vasat olamaz!

Desene note 4 alicaz..

• memedince kullanıcısına yanıt
    Size birşey söyliim mi !
    2250 TL verdikten sonra İphone 6 veya Plus alacağım. Ama hangisine karar veremedim ! Herkes Plus'ı taşıyamazsın diyor ! Mate 7 sahiden çok heveslendirmişti. Galaxy S4 var evde. Takılıp duruyor bazen.
    İpad Air var. Yağ gibi. Üstelik HD üstü çözünürlük var A7 CPU ile... İphone 6 nın nasıl hızlı olduğunu yeğenim alınca gördüm... o da çok memnun. Dikkat edin forumda Note 3 alanlar başladılar şikayete.
  • depeche35 kullanıcısına yanıt
    Üstad ben zaten iphone 4s kullanıyordum.Çok sıkıldım artık...Şu itunes denen şeyi sevmiyorum..

Bu galaxy note 4 için iyi diyorlar..Touchwiz de daha hızlıymış falan..Kalem çok faydalıymış..Ben de çok bilmiyorum bu işleri..Daha gidip de incelemedim..Ama bana büyük ekranlı bir telefon lazım..Sürekli okuma yapmam gerekiyor..O yüzden Mate 7 çıkana kadar bekliycem.Sonra gidip bütün alternatifleri inceliycem..Belki yine 6 plus da alabilirim...Ama bi android deneyimi istiyorum..Zaten benim için uygulama, oyun falan önemli değil..Benim telefonda e-kitap, makale okumam gerekiyor..Yani benim için önemli olan ekran kalitesi ve akıcı bir tarayıcı performansı..

• memedince kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum. Tercihleriniz doğrultusunda karar vereceksiniz. Az evvel Note 4 ve İphone 6 Plus ' ı inceledim. Note 4 mağazada 2 kişi inceledi.Hiç de rağbet yoktu. Zaten Note 3 le farkı da yoktu. Metal çerçevenin varlığı yokluğu belli bile değil ! Ben fotoğraf çekip bayağı bir inceledim. Samimi söylüyorum adi duruyor.
    Ama İphone 4 Plus'ı görünce açık söylim; *ötüm düştü. O nasıl bir kamera ve zerafet. Çok kaliteli bir yapısı var. Ben kararımı verdim. 2300 TL etmez Note 4.
    Allah herkesin dilediğini elde etmesini sağlasın. İyi Bayramlar bu arada
  • Arkadaşlar bu telefon Türkiye'de satışa çıktı mı?
  • Kullanan yokmu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.