Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar var mı bir gelişme beklemedeyim bende yurtdışından da bakıyorum ama bulamadım uygun arkadaşım yılbaşından sonra gelecek ingiltereden, dayanamayıp g7 alıcam bu gidişle :)
  • 32 GB'lık modeli en fazla 1600 TL olursa alınır. Kullanılan işlemcinin ısınıp ısınmaması, performansı ve yazılım uyumluluğu da çok önemli. Telefon çıksın, fiyatı belli olsun, testleri dökülsün bakarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 3 Aralık 2014; 1:22:42 >
  • 4K video çekiyormu bilmiyorum ama akıcı bir şekilde oynatamadığını gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

32 GB'lık modeli en fazla 1600 TL olursa alınır. Kullanılan işlemcinin ısınıp ısınmaması, performansı ve yazılım uyumluluğu da çok önemli. Telefon çıksın, fiyatı belli olsun, testleri dökülsün bakarız.

16 gb modeli gelcek gibi Stok sıkıntısı var 32 gb modelde. Bence 16 gb model gelir oda 1600 tl civarında olur gibime geliyor.
  • Kendileri bilir, o zaman kalsın, o fiyata 16 GB'lık modeli almam. Zira benim G2'den pek bir farkı olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Kendileri bilir, o zaman kalsın, o fiyata 16 GB'lık modeli almam. Zira benim G2'den pek bir farkı olmayacak.

Zaten öyle olur kimse almaz gibime geliyor inşallah böyle bir şey yapmazlar 32 gelir ve o fiyattan gelir dicemde imkansız gibi sınırlı stok olarak gelme imkanı var fakat bence kimse 32 gb olan modeli almaz 1800-1900 arası olcak gibi. Ocağın sonlarına doğru giriş yapcakmış Huawei device sayfasının dediğine göre. G7 bile 799 dediler 999 oldu. Tabiki bizim Vergide etkiliyor bu durumu.
  • 3gb ram ve 32 rom un sadece altın renkte bulunması hangi akla hizmet yapıldı anlamadım
    altın rengi nedir ya kim kullanıyor bu rengi araplardan başka 2gb ram li modeli almak zorundayız şimdi
  • arkadaslar bu cihaz 64 bit işlmeci mi bu konuda bilgisi olan var mı
  • krizantem27 K kullanıcısına yanıt
    32 bit
  • Arkadaşlar mate 7 bekliyorum kullanan varmı acaba mesela telefon cebimizdeyken çağrı gelse tek elle cevap verebilirlermiyiz yani biraz büyük o bakimdan yes tusuna parmağımiz yetişiyor mu yoksa iki elimizi mi kullanmamız lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabırsızlıkla bekliyorum 7 ocakta Türkiyede olacak deniliyo cihaz, tabii bi de monarch var o gelecekmi bize bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: frantic035

sabırsızlıkla bekliyorum 7 ocakta Türkiyede olacak deniliyo cihaz, tabii bi de monarch var o gelecekmi bize bilmiyorum

Hocam fiyat bilgisi var mı ? Ocak ayında kesin çıkacak mı nereden öğrendiniz acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam huawei tanıtımında turkiye genel müdürü açıkladı. G7 ve mate 7 için ama herhangi bi fiyat vermedi.tabii bu arada monarch içinde herhangi bişey söylemedi. Yurt dışı fiyatları monarch için 710 dolar mate 7 için 600 dolar gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frantic035

Hocam huawei tanıtımında turkiye genel müdürü açıkladı. G7 ve mate 7 için ama herhangi bi fiyat vermedi.tabii bu arada monarch içinde herhangi bişey söylemedi. Yurt dışı fiyatları monarch için 710 dolar mate 7 için 600 dolar gözüküyor.

Rekabetçi fiyat politikası izlemeleri lazım. Mate 7 1400 TL'den yüksek olmaz diye düşünüyorum.

• _rda _ kullanıcısına yanıt
    32 GB modeli için 1600 den düşük olacak deniyor muhtemelen 1599 olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

32 GB modeli için 1600 den düşük olacak deniyor muhtemelen 1599 olur

açıkçası 16 gb olan bana yeter tek düşündüren şey satış sonrası servis durumu. Çeşitli sitelerde okuduğum kadarıyla satış sonrası sıkıntı oluyormuş özellikle telefonda her hangi bir sorun olursa, yedek parça bulma ve tamir süresi. Şu an xperia z kullanıyorum sadece bu sebebten ötürü bir daha sony telefon almayı düşünmüyorum.

• _rda _ kullanıcısına yanıt
    Hocam bende düşünüyorum almayı bi gelsinde bakalım. O fiyatta kendini ispatlamış ünlü rakipleri de var bence biraz agresif bi fiyatla girmeli. Servisde ise 20 iş gününde yapmazlarsa yenisini vermek zorunda kalırlar Bi gelsin herşey belli olur o zaman hangi servisin olacağı filan

• Bugün Honor 6 plus tanıtılacak bakalım onun fiyatı nasıl olacak.Yine iphonea aaşırı benzetmemişlerdir umarım. Bu telefon iyi hoşta fiyatlandirmasi iyi değil verdiği donanıma göre.

• 16 Gb. modeli için 1500 TL. çok LG G3' e göre eksikleri var mesala 2K 4K video ne oynatabiliyor ne de kayıt yapabilir.
  • S.Soylu kullanıcısına yanıt
    pekı andorıd l durumu ne olacak 32 bitse.beklemek mı gerek 64 bıt bır cıhazı
    cok fark olurmu 32 ıle 64 arasında
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.