< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★★★Huawei Mate 8 ANA KONU★★★ (290. sayfa)
-
-
sen hala 180 demisin. güncelememe gelmez mi hiç. emui 5.1 ve android 7.0 C636B594a kullanıyorum birde üstüne root telefon canavar gibi 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl yükleyeceğim bilmiyorum ki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ya huuuu android 7 olup netflix desteklememesi çok çok saçma yaaaa. fhd netflix nasıl izliyeceğim yaaa😞😞😞
Sayın Yukselg Merhaba özelden mesaj gönderdim bir bakarsanız sevinirim. -
Cevabınız için teşekkürler. -
-
Hayırlı bayramlar arkadaşlar,
Telefonuma 3 gün önce virüs bulaştı. 4-5 kere, seç açma tuşu ve power tuşuna basarak factory reset yaptım düzelmedi. Ekran sürekli titreme yapıyor, kendi kendine tuşlara basıyor.
Cihazda,
EMUI sürümü : 5.0.4
Model numarası : HUAWEI NXT-L29
Derleme Numarası: NXT-L29C185B587
Android : 7.0 yüklü.
Acaba NXT-L29C185B585 nolu önceki yazılıma dönsem tekrar NXT-L29C185B587 nolu yazılıma dönsem düzelir mi?
Yada direk NXT-L29C185B587 nolu mevcut yazılımı yeniden kursam olur mu?
Daha önceden EMUI sürümü 5.0 iken Firmware Finder üzerinden yada dahili hafıza üzerinden yükleme yapabiliyordum ama EMUI 5.0.4 güncellemesi gelince hiç bir şekilde yazılım yükleyemiyorum.
Bu konuda acil yardımlarınızı bekliyorum...
İlgilinize şimdiden teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakarici -- 26 Mayıs 2020; 23:50:16 >
-
telefona virüs bulaşmaz. eğer benim telefona virüs bulaşmadıysa hiç bir telefona bulaşmaz. 500 e yakın oyun ve program yüklü. neredeyse tamamı apk pro versiyonları kurulu. sosyal media uygulamaları dahil
apk oynanmış ve özellikler eklenmiş sürümlerini kullanıyorum. telefon rootlu. lucky patcher kurulu her uygulamanın yazılımı ile oynuyorum. orjinal bir uygulama yok yani. o yüzden telefon kullanmasını bilmek yeterli.
-
muazzam bir telefon. 5 yıl önce 4000 batarya ve 6 inç ekran görmek imkansızken, daha yeni yeni 4000 ve 6inç çıkartıyorken, huawei bunu yıllar önce yaptı ve diğer firmalara öncü oldu. mükemmel bir firma. en az sorun yaşayıp dünyanın en büyük firması olmak ve abd ye kafa tutup tekrar liderliğe oturmak sadece huawei nin yapacağı işti. 5 yıldır kullanıyorum 400 e yakın uygulama ve oyun yüklü telefonda gram kasma donma yok.. 4 defa ekran kırıldı toplam 1200 TL harcamışımdır. mükemmel bir cihaz. sıfırı satılıyor olsa tekrar piyasayı alt üst edecek donanım ve yazılım mevcut. büyük bir teknoloji firmasınd çalışıyorum şu S ve A harflerini görüp binlerce lirasını çöpe atan insanlara acıyorum.
kardeşim ben hala huawei mate 8 kullanıyorum telefonun maşallahı var. sana bir soru sorucaktımda yardım edersen sevinirim. benim Sürüm L29 C636 B594a yüklü ve orjinal romlu sadece root var.
bu sürümü Al10 çin sürümüne debrand işlemi yapıp android 8 vs işlemlerini yapabilirmiyiz. çok araştırdım ama sağlam bir kaynak bulamadım. bu sürüme geçirmekte yardım edebilirmisin.
Merhaba. Mate 8 için internetten sipariş verip memnun olan tavsiye eden bir yer var mı?
Mate 8 5 yıl öncesinin teli artık satışı yok. İkinci el bulursan ancak alabilirsin ama tavsiye etmem. Telefon benim için harikaydı. Çok karizmatik ve her işimi görüyordu da. İkinci el alırsan 5 yıl uzun süre olduğundan artık yavaş yavaş sorun göstermeye başlamış demektir. Benim ekran bozuldu 2 tane ekran getirttim iki ekran da ısrar ile orijinal demelerine rağmen fiyasko çıktı.
Redmi 9s aldım Mate 8 de hatsız öyle internete bağlı cihaz olarak o kötü ekran ile duruyor. Kullanım pratikliği ve tasarımı olarak bozulmasını hiç istemeyeceğim bir telefondu.
-
Dostum şimdi mesajımı gördüm hangi kafayla yazmışım bilmiyorum :). Bende mate 8 var 5 yıldır sormak istediğim : mate 8 için batarya sipariş eden varmı idi:) kusura bakma. Batarya arkadaşlar evet batarya :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Son pili buradan almıştım;
https://urun.n11.com/batarya/huawei-mate-8-batarya-pil-P213829594
7 ay civarı kullanımda hızlı şarj ve kullanım ömür performansı olarak orijinalim ya da çok iyi bir çakmayım ben der gibi davrandı. Sorunsuzdu ama yorumlarda sorun yaşadığını söyleyenlerde olmuş. O pil hala telefona takılı sorun yok.
Şu anda telefonu değiştiğim için hatsız bir şekilde açık bekliyor. Bu şekilde çok nadir elime alıp wifi üzerinden kullandığım için pil bitme kavramını hiç bilmiyor. 3. gününde %85'te daha pil. Tabi bu bir kriter değil. Pil normal kullanımda kolay kolay tükenmiyor. Oyun yoğunluğu pil tüketimini çok etkiliyor.
-
Teşekkürler
2017 Mart ayında kullanmaya başladığım Mate 8 hala çatır çatır çalışıyor. Bu arada 4 defa batarya değiştirdik tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordz -- 4 Mart 2021; 16:4:6 > -
quote:
Orijinalden alıntı: lordz2017 Mart ayında kullanmaya başladığım Mate 8 hala çatır çatır çalışıyor. Bu arada 4 defa batarya değiştirdik tabi.
Nerden aldınız bataryayı hocam, menmun musunuz.benim eşimin var Mate 8 ,kullanmıyor artık, 2. Telefon olarak kullanıp kullanmakta kararsızım,pil de şişti.
Üstadım, iki kez aliexpress, birkez hepsi burada ve bir kez de Ankara balıkçıoglu is hanı. Ankara'da iseniz sıhhiye de balıkçıoglu is haninda bulamayacağınız yedek parça yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X