Merhaba Arkadaşlar Huawei MateBook D14 2020 8GB+512GB modelini kullanan biri olarak sizlerden gelen soruları cevaplayacağım. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Sorularınızı yorum olarak yazabilirsiniz. link: https://shop.huawei.com/tr/product/huawei-matebook-d14/ |
Huawei MateBook D14 2020
-
-
Hocam ben öğrenciyim. Standart internette gezinme, dizi, film, powerpoint, zoom vs. gayet sıradan sebeplerle bilgisayar kullanıyorum. Bu D14 modeli dikkatimi çekti. Şarjı ne kadar gidiyor, hafifliği taşınımı rahat mı ve çözünürlüğü nasıl acaba? Benim bu kriterlerimi karşılar mı sizce?
-
Hocam selamlar bende bahsettiğiniz sebeplerden dolayı aldım bu ürünü zoomdur kodlamadır filmdir müziktir falan. öncelikle şarjını hiç bitirmedim ama bluetooth konum falan kapalı iken ve pil tasarrufu modunda 7 saat kullandım aralıksız bir şekilde film izledim müzik dinledim makale falan okudum kodlama yaptım. Hafifliğine gelirsek 1.38kg tek elimle laptopu tutup diğer elimle kahve hazırlamıştım ve hiç ağır gelmedi. çözünürlüğü full hd 14", 24" ekrandan geçtim laptopa alışmam 1 saatimi bile almadı ve ekranı çok kaliteli geldi bana elimi ekranda sürterken bir kayıyor elim anlatamam. fena bişi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ulanozgurHocam selamlar bende bahsettiğiniz sebeplerden dolayı aldım bu ürünü zoomdur kodlamadır filmdir müziktir falan. öncelikle şarjını hiç bitirmedim ama bluetooth konum falan kapalı iken ve pil tasarrufu modunda 7 saat kullandım aralıksız bir şekilde film izledim müzik dinledim makale falan okudum kodlama yaptım. Hafifliğine gelirsek 1.38kg tek elimle laptopu tutup diğer elimle kahve hazırlamıştım ve hiç ağır gelmedi. çözünürlüğü full hd 14", 24" ekrandan geçtim laptopa alışmam 1 saatimi bile almadı ve ekranı çok kaliteli geldi bana elimi ekranda sürterken bir kayıyor elim anlatamam. fena bişi
teşekkür ederim hocam yanıt için. bir de bu modeli almadan önce başka hangi modellerle arasında kaldınız?
-
Merhaba.
Elektrik elektronik mühendisliği okuyorum. Nadiren cs go falan oynarım. Genel olarak dizi müzik dinlerim.
Size sormak istediğim bu cihaz mühendislik programlarını ( solidworks , autocad , matlab vs... ) kaldırır mı. Dediğim gibi oyun oynamayacağım sadece mühendislik programlarını kaldırsa yeterli. Sizce alınır mı -
şahsi fikrimce alınır diye düşünüyorum visual studio 2020, dreamweaver 2021, photoshop gibi programları aynı anda açık olarak kullandığımda herhangi bir kasma donma yaşamadım, oyun hakkında bir şey diyemeceğim oyun oynamadım hiç bu bilgisayarda.
-
rica ederim, vallahi hocam d15 modeli var ekranı bundan 1 inç büyük ve hoparlörleri klavyenin yanlarında oluyor onu düşünmüştüm ilk başta ama bataryası d14'den daha küçük kapasiteli, e bir de ekranı büyük olunca haliyle pilde kullanma süresi d14'den az oluyor o yüzden bu modeli tercih ettim d15'in bataryasının kapasitesini görene kadar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X