Merhabalar. Huawei MatePad 11 Mart 2023 de huawei web sitesindne satın aldım. İçinde kendi HarmonyOS denen tüm dünyaya kapalı bir sistem var. Ben bu tableti bilgisayarla eşleştirip kullanmak için almıştım sadece huawei diz üstü windowslu bilgisayarlarla eşlesiyor. Amacım grafik tabletine çevirmekti yapamadım. Sonra olmadı çocuğum yararlansın dedim oyunlar olmadığı için çocuğum da yararlanamadı. 11 yıllık sosyal medya hesaplarım huaweinin abidik gubidik çalışma metotları yüzünden doğrulamaya düştü zor kurtardım. Sosyal medya da olmadı. Oyun da yok. Youtube metodunu da huawei şöyle girin böyle girin diye tarif etmiş. Orjinal youtube uygulaması gibi olmuyor. webview bir şekilde çözmeye çalışıyor google de bunu çakıyor sürekli çıkış yapıyor. Google playdan hiçbir şey satın alamıyorum ne arasam .apk sürümünü indirip kurmaya çalışıyorum sonra belli bir süre sonra çalışmamaya başlıyor. O nedenle pes ettim. İndirdiğim uygulama durup dururken çalışmamaya başlıyor. Bu tablete 11 bin lira para verdim. Şimdi çöp oldu. Şarjı 4 günden fazla gidiyor çünkü şarjını harcayacak bir uygulama yüklenemiyor. Hıawei matepad 11 e android yüklemenin bir yolu var mı? Böyle bir yapsam süper olur lisanslı apk larımı orjinal olarak yüklerim. Fikri olan yazarsa sevinirim. |
Huawei MatePad 11 Android Yükleme
-
-
Hocam merhabalar, ben de Huawei Matepad 11 kullanıcısıyım. Google Play servislerinin çalıştığı Gspace uygulamasını yüklemenizi tavsiye ederim. Bununla birlikte uygulama indirebileceğiniz Aurora Store'u da yükleyebilirsiniz. Ben de bu tableti biraz böyle olacağını bilerek almıştım, ses sistemi, ekranı vs. güzel de işte uzun vadede böyle "eksileri" mevcut. Umarım faydası olur.
-
Gspace denilen şey tabletin içinde sanal işletim sistemi oluşturmak burada güçlü oyunlar çalışmıyor önemli uygulamalar takılıyor çünkü tam performans kullanılmıyor google playdan uygulama satın alamıyorsun bu harmony belası dediğimiz şey bomboş bir kutu hiçbir şey yok içinde. Aldığım güne lanet olsun. Onun yerine mısır çarşısından eski çin malı android tablet alsaydım daha iyi çalışırdı bir de ekranı güzel demişsin hepsi aynı ekran hiçbir fark yok klavyesi hata veriyor mausu b..mbok takılıyor sürekli.
İşin en kötü yanı biz huawei kurumsal yer diye inandık ama bit pazarındaki dükkanlar huawei den daha kurumsal. Böyle trilyonluk bir firma nasıl kendi web sitesinde bilerek ve isteyerek yalan söyler. Yalan şu: "Huawei Tableti Windows bilgisayarınızda eşleyin eş zamanlı kullanın." Eğer bunu yapabilseydim tableti grafik tasarım aracı olarak kullanacaktım. Huawei bilgisayarı sadece huawei tarafından satılan windows bilgisayarlar ile eşleyebiliyorsunuz diğer windows bilgisayarlar ile huawei tablet eşleştirilmiyor. Tüketici mahkemesine verecektim vazgeçtim uğraşmak istemedim ama ben bir youtuber izledim o youtuber bu huawei nin yalanını ön plana çıkararak bilgisayarı boş yere satın almama neden oldu. Bulamadım bulabilsem o beni kandıran youtubere dava açacaktım ne yaptıysam o videoyu tekrar bulamadım.
Neyse herkese teknoloji dolu günler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X