Şimdi Ara

Nokia 9 PureView, Android 11 güncellemesini almayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia 9 PureView, Android 11 güncellemesini almayacak

Nokia’nın en son amiral gemilerinden olan Nokia 9 PureView, 2019 yılının şubat ayında tanıtılmıştı. Nokia 9, Android One programında çıkış yapan akıllı telefonlardan biriydi. Android 9 ile çıkış yapan ve Android One ile en az 2 Android sürüm güncellemesi alması gereken cihaz, maalesef Nokia’nın güncelleme planından kaldırıldı.

Nokia, PureView sahiplerine özel promosyonlar sunuyor

Nokia, yaptığı açıklama ile Android 11 güncellemesinin Nokia 9 PureView’a gelmeyeceğini açıkladı. Bunun üzerine firma, PureView sahiplerine özel indirim kampanyası yaptıklarını duyurdu. Nokia 9 sahipleri, orta seviye Nokia X serisi akıllı telefonlarında %50 indirime sahip olacak. Nokia XR20, Android 11 ile çıkış yaptı ve 3 Android sürüm güncellemesi alacak.

Ayrıca Bkz.Redmi 10 (2022) piyasaya sürülmeye hazır: FCC sertifikası aldı

Nokia, Android 11 güncellemesinin iptal edilme sebebinin ise kamera ile yazılım arasındaki uyuşmazlıklar olduğunu belirtti. Nokia 9 PureView, güvenlik güncellemeleri almaya devam edecek.

Kaynak:https://9to5google.com/2021/12/01/nokia-9-pureview-wont-get-android-11-owners-offered-discount-on-x-series-smartphones-instead/

• Kameratasarım ve yazlılımı 3. Parti bir şirketten almışlar, bahsi geçen firma kepenkleri kapatmış :) bizde beceremedik demişler özetle. Koca koca firmaların yaptığı aptallıklar beni benden alıyor :) batsanda bitsende koy 2 yıl güncelleme sözleşmesi yaptırmadan önce en kötü markaya zarar vermekten mahkemeye verir donlarına kadar alırsın. Ama nerdeee o eski nokia nerde şimdiki çinliler...
  • Ayıp

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nasıl uyuşmuyor bu yazılım? Bu nasıl yazılım mühendisliği?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 6 Aralık 2021; 1:4:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia hiçbir zaman düzgün bir iş yapmadı. Zaten yıllardır ülkeye telefonu da gelmiyor. Dünya için hiçbir artısı yok. Boş bir marka.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aferin hmd bu kafayla yine N9 vaktine döndürüyorsun şirketi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Kameratasarım ve yazlılımı 3. Parti bir şirketten almışlar, bahsi geçen firma kepenkleri kapatmış :) bizde beceremedik demişler özetle. Koca koca firmaların yaptığı aptallıklar beni benden alıyor :) batsanda bitsende koy 2 yıl güncelleme sözleşmesi yaptırmadan önce en kötü markaya zarar vermekten mahkemeye verir donlarına kadar alırsın. Ama nerdeee o eski nokia nerde şimdiki çinliler...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok iyi bence ayıplarını kapatmak için yeni telefonu %50 indirimli vereceklermiş. Bende Nokia 6 kullanıcısıyım banada verseler indirimi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güyağı android one ama 1 güncelleme verip fişini çekiyorlar general mobile'da aynı şekilde GM6'dan sonra kendini bozdu. Güncelleme vermeyen markalara google tarafından yaptırım uygulanmalı gerekirse android lisansı iptal edilmeli.

• Aylardır bekliyorum bu güncellemeyi. Sürekli yenilikleri, haberleri, resmi kanalları takip ettim. Kullanıcı yorumlarını okudum. Resmi kanaldan bir yorum gelmemesini güncellemenin üstünde çalışıyorlar olarak yorumladık kullanıcılar olarak.

Şimdi bu haberi görünce oldukça kötü bir yorum yazmaya hazırlanıyordum ki indirimin az biraz değil, %50 olduğunu gördüm. Hemen gidip X modellerini araştırdım. Vaat ettikleri deneyim kamera, boyut vs. olarak Nokia 9 PureView'ın altında gibi gözüküyor. Yüksek fiyatlarının yanında kalın çerçeveli, 64GB kapasiteli cihazlar. Anlayacağınız pek bir işe yaramadı. Durduk yere insanların cebinden para çıkar en fazla.

Şirketi anlayabiliyorum. Yazılımcıları yok ve minimum zararla sunabilecekleri tek çözüm bu. Fakat benim faydalanabileceğim bir fırsat da yok. Üzücü bitti bu hikaye bir Nokia 9 PureView kullanıcısı olarak. Bootloader'ını açsalar, Sailfish OS, Ubuntu Touch vb. gibi istediğimiz OS veya ROM'u yüklesek çok daha makbule geçerdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.