Bildirim
Huawei matepad ile s6 lite arasında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şuan matepad kulanıyorum s6lite nin tek artısı kalemi yanın onun dışında ekran, işlemci, ses de matepad çok saha iyiki o kalem farkını da zaten 600 tl fark var bi zahmet olsun -
hocam matepad t10 almayı düşünüyorum. 2.399 lira fiyatı. sizde hangi rengi var ve ekran koruyucu ve kılıf işini nasıl çözdünüz? ben internette aradım bulamadım. teknosa mağazalarına daha gelmemiş cihaz. siz internetten mi almıştınız? -
Dostum matepad s6lite ı 3e katlar tabi s6lite nin tek artısı google desteği ama ben google desteği olmadanda rahatça kullanıyorum zaten internette google hizmetlerini yüklemek için yollar var herneyse. İnternetten almadım mediamarktan aldım asıl amacım ipad almaktı ama inanırmısın o hafta bi yerde bile kalmamıştı iki şehiri gezdim bulamadım ipad bende matepad aldım ha kılıf ve jelatini soruyorsan 3 gün önce piyasada bulunmaya başladıki bende dün siparişimi verdim microcase markalı kılıf+kırılmaz camını
-
o yorumu attığım gün gittim ben de aldın matepad ve şu an gayet memnunum. kılıf ve ekran koruyucu linki atabilir misin acaba? -
Bende matepad kullanmayı düşünüyorum. Eba canlı ders ve zoom da kullanımı nasıl acaba? -
ben kendi üniversitemin online eğitimlerine katılıyorum. sorun yok. eba ve zoomda da sorun olacağını sanmıyorum -
S6 lite ı mağazada incelemiştim ekranı çok kalitesizdi, TFT olduğu için herhalde. -
https://m.n11.com/microcase-huawei-matepad-104-inch-silikon-kilif-ekran-koruma-P451531585
ben şuan bunu kullanıyorum kırılmaz cam + kılıf 85 tl
2 günde kargoya teslim edilip elime ulaştı.
-
ben de aynı şekilde siparişimi verdim. şu an kılıf ve ekran koruyucuyu sorunsuz kullanıyorum. ek olarak tutucu aldım her tablete uyumlu olan. cihaz hoşuma gitti. sizi kaydediyorum herhangi bir sorum olduğumda özelden sormak için izninizle. teşekkürler :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonda kulaklık işareti çıkıyor ses gelmiyor
- general mobile tablet açılmıyor
- yurtdışından tablet getirmek
- casper tablet açılmıyor
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- honor pad x8a
- sms yönlendirme
- en iyi tablet
- snapchat nedir
- redmi pad se kalem destekliyor mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X