Şimdi Ara

HUAWEI MatePad Tablet, 10.4 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
21.158
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ordinary Story

Cam koruyucu Hepsiburada'dan bir tane aldım ama paylaştığınızı da alırım yedekte durur. Aynı şekilde ucuz silikon kılıf da aldım. Kılıf olarak paylaştığınız gibi sert plastik, korumalı ve standlı kılıf seven biriyim zaten. Kılıfı da sipariş geçerim mutlaka.

Tableti gece sipariş ettim Prime ile sabah teslim aldım. Eşime aldım. Bende iPad Mini 5 var. Onu satıp ben de bundan mı alsam diye düşünüyorum şimdi.

4 sene kadar yoğun şekilde Pubg oynadım ama artık ayda 1 kez anca oynuyorum. Daha çok webde gezinme ve manga okumaya kullanıyorum. Güçlü bir cihazı sadece bunlar için kullanmak da tuhaf oluyor. Satıp ben de mi bir Matepad 10.4 alsam diyorum. Şuanda eşime aldığım tableti kurcalıyorum. Oyun, film, müzik, uygulama, Playstore (Dual Space vb. yöntemlerle) vs. deneyeyim diyorum. Açıkcası İpad'den sonra alışamam diye endişeliyim. Ama ilk izlenimime göre menüsü/arabirimi vs. gayet kullanışlı görünüyor. Bakalım, bir süre kullanıp karar verebilirim inşallah.

Alıntıları Göster

Cihaz güzel ama herkesin beklentisi farklı biraz kullanın hoşunuza giderse sizde alabilirsiniz harmonyos gelince nasıl olur bilmiyorum ben şahsen beğeniyorum cihazı uygulama yükleme olayını Huawei daha kolay hale getirilecektir diye düşünüyorum ileride

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gayet güzel cihaz, hoşuma gitti. Tek sıkıntı şu playstore olayı. Ona da geçerli bir çözüm bulursam kesin geçiş yaparım bu tablete ben de.

• alıp kullananlar memnun mudur tavsiye ederler mi

• amoled ekran 2.el kaliteli hangi modeli önerirsiniz

• bu cihazın 2021 versiyonu tanıtılmış Tr çıkışı yapacak mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A8FE7B1F6

alıp kullananlar memnun mudur tavsiye ederler mi

Ben kullanıyorum genel olarak çok güzel sağlam hızlı bir cihaz. Tek sorun diğer arkadaşlarinda dediği gibi uygulamalar tek bir platform üzerinde toplanirsa çok daha kullanışlı hale gelecektir . Aurora store kullanıyordum sonra bir çalışıp bir çalışmamaya başladı şimdi gspace kullanıyorum Google play gibi uygulamaları kolayca bulabiliyorum bunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 4 Ağustos 2021; 22:45:17 >
  • Cihaz dün %64 şarj ile gelmişti. Dün de bugün de epeyce kurcaladım oyun oynadım vs. Akşam üzeri şarjı %20 oldu ve uyarı verdi. 1-2 dakika sonrasında bir anda %15 gösterdi. Daha sonra 14 oldu ve kısa süre sonra 7 gösterdi. Kullanmaya devam ediyordum ama 7'deyken daha fazla inmeden cihaz kapandı. Pil olayı bu cihazda hep böyle mi? İlk geldiği haliyle kullandım diyedir inşallah diyorum ama pille ilgili sıkıntı yaşamaktan da korkmuyor değilim.

:u pil olayı olmasa gayet memnundum. Kendime de almaya karar vermiştim.

• Ordinary Story kullanıcısına yanıt

İade cihaz okabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem_Alim

İade cihaz okabilir mi?

Hayır sanmam. Hem kutunun dışındaki jelatin sağlamdı hem de kutu içi ellenmemiş gibi duruyordu. Satıcı da Amazon'un kendisi.

• quote:

Hayır sanmam. Hem kutunun dışındaki jelatin sağlamdı hem de kutu içi ellenmemiş gibi duruyordu. Satıcı da Amazon'un kendisi.

Alıntıları Göster

Ben cihazı aldığında kullandim bitmeye yakın şarja taktım hiç öyle bi düşük bi yüksek göstermedi pil ilk şarjı yaptıktan sonra denedinizmi

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

Ben cihazı aldığında kullandim bitmeye yakın şarja taktım hiç öyle bi düşük bi yüksek göstermedi pil ilk şarjı yaptıktan sonra denedinizmi

Alıntıları Göster

Kutudan %64 şarjla çıktı ve dediğim gibi %7'den sonra kapandı. Şuanda şarjda hala ve %80 olmuş. Tam dolsun bitirene kadar denerim artık yarın. Sonucu yazarım. Umarım tekrar o şekilde olmaz pil olayı.

Bu arada eşime diye aldım ama cihaz başıma kaldı :). Başıma kaldı derken halimden memnunum sorun yok (İpad'imi satacak olmam haricinde). Eşime Samsung alıp bunu ben kullanacağım.

Olur da pilinde sorun varsa Amazon ne kadar süre iade ya da değişim kabul eder bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinary Story -- 5 Ağustos 2021; 22:10:31 >

• quote:

Kutudan %64 şarjla çıktı ve dediğim gibi %7'den sonra kapandı. Şuanda şarjda hala ve %80 olmuş. Tam dolsun bitirene kadar denerim artık yarın. Sonucu yazarım. Umarım tekrar o şekilde olmaz pil olayı.

Bu arada eşime diye aldım ama cihaz başıma kaldı :). Başıma kaldı derken halimden memnunum sorun yok (İpad'imi satacak olmam haricinde). Eşime Samsung alıp bunu ben kullanacağım.

Olur da pilinde sorun varsa Amazon ne kadar süre iade ya da değişim kabul eder bilginiz var mı?

Alıntıları Göster

Sikinti olsun olmasın amazon iadede hiç sorun çıkarmıyor o yüzden Amazon dan satın aldım umarım sorunla karşılaşmayiz ama farklı bir yerden alsan iade etmek istesen herhangi bir sebeple çok zor iade almaları .bence cihaz güzel harmonyos tutulursa bu cihaz baya kıymete biner

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

Sikinti olsun olmasın amazon iadede hiç sorun çıkarmıyor o yüzden Amazon dan satın aldım umarım sorunla karşılaşmayiz ama farklı bir yerden alsan iade etmek istesen herhangi bir sebeple çok zor iade almaları .bence cihaz güzel harmonyos tutulursa bu cihaz baya kıymete biner

Alıntıları Göster

Evet Hepsiburada ve N11 olsa hayatta kabul etmez servise yönlendirir. Ben de Harmony gelsin diye bekliyorum heyecanla. İnşallah vadedildiği gibi olur ve Harmony ile daha hızlı ve kullanışlı hale gelir.

Bu arada Gspace üzerinden Playstore'dan Pubg indirip giriş yaptım daha lobiyi bile göremeden 1 günlük ban attı. 3. parti uygulama vs. diye attılar banı, yani Gspace yüzünden. Mecburen Pubg Mobile sitesinden yükleyeceğim artık. Güncelleme için uğraşmayayım diye Gspace'den kurmuştum. Neyseki 1 günlük ban ve yarın açılacak.

• Cod mobile vb. oyun performansı nasıl ? Alınabilir mi ? ÜStüne biraz ekleyip başka bir model daha mı mantıklı ? @story

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 6 Ağustos 2021; 1:7:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcank

Cod mobile vb. oyun performansı nasıl ? Alınabilir mi ? ÜStüne biraz ekleyip başka bir model daha mı mantıklı ? @story

COD henüz denemedim ama PUBG gayet iyi çalışıyor. Aşağıya bu cihazın ve diğer bir kaçının antutu puanlarını da yazıyorum:

Huawei Matepad 10.4

Antutu Puanı 283.000

Fiyatı 1.900 TL

Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Antutu Puanı 179.000

Fiyatı 2.500 TL

Apple iPad 5 (Satışta 8 var, 5 olan model 4 sene evveline ait)

Antutu Puanı 183.000

İkinci El fiyatı 1.400 TL ve üzeri

Not: Puanlarda da fiyatlarda da küsüratları dikkate almadan yazdım.

Sıfır alacaksanız iPad 8 şuanda 3.200 TL gibi bir fiyattan başlıyor. Bu en ucuz sıfır iPad modelinin fiyatıdır.

Onun haricinde üstteki Samsung tableti 2.500 TL ama Antutu puanı 4 sene evvelinin iPad'iyle aynı.

Oyun için alacaksanız üstüne az daha eklenip alınabilecek daha performanslı bir tablet bildiğim kadarıyla yok. Anca iPad 8 ki o da 3.200 TL'den başlıyor.

COD'u yarın deneyip buraya yazarım. Ama gayet iyi oynanabileceğine eminim.

• COD'u da kurup oynadım nihayet. Apkpure ve Aptoid'den indirip denedim kurulmadı. Mecburen Gspace ile indirdim çalıştı. Oyunun grafiklerini en üst ayara aldım tüm diğer ilave grafik ayarlarını da açtım. Oyun gayet iyi çalıştı sorun yok. Sorun denilebilecek tek şey yazılar. Cod'da da Pubg'de de kişilerin üstünde ya da etrafta yazan yazılar pikselli gibi görünüyor. Pubg'de de ateş tuşu ve diğer tuşlarda da var bu olay. Onun haricinde grafikler doku kaplamaları vs. gayet iyi. Yazılarda ve az evvel bahsettiklerimde neden böyle bilmiyorum.

• quote:

COD'u da kurup oynadım nihayet. Apkpure ve Aptoid'den indirip denedim kurulmadı. Mecburen Gspace ile indirdim çalıştı. Oyunun grafiklerini en üst ayara aldım tüm diğer ilave grafik ayarlarını da açtım. Oyun gayet iyi çalıştı sorun yok. Sorun denilebilecek tek şey yazılar. Cod'da da Pubg'de de kişilerin üstünde ya da etrafta yazan yazılar pikselli gibi görünüyor. Pubg'de de ateş tuşu ve diğer tuşlarda da var bu olay. Onun haricinde grafikler doku kaplamaları vs. gayet iyi. Yazılarda ve az evvel bahsettiklerimde neden böyle bilmiyorum.

Tamam hocam, verdim sipariş akşama gelecek. Umarım üzmez :) ... Bu yorumunu sipariş verdikten sonra gördüm :(

• Hasan7 kullanıcısına yanıt

hocam tabletin yanında kalem yok sanırım ayrı alacagız kalem alınca ayrı olarak 250 tl ye kablo mu almak lazım

• okidoki64 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam onun kablosu ayriymis bende arastiriyorum. Alternatif cozum bulabilsek keske

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan7

M pencil kullanılabiliyor bunda, 400 kalem 250 tanıtmak için kablo olsa 2600 e öyle bir tablet yok bence iyi fiyat.

Bu dedikleriniz nerede satiliyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.