Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Huawei MateView GT 34 Trabzon'dan elden teslim 7500TL Satın Al 23 Mayıs 2024 09:21 1 1 Huawei MateView GT 34 Trabzon'dan elden teslim 7500TL Huawei mağazasından alındı. Full kutulu. Adaptör, DP kablosu, pivot ayak her şey mükemmel durumda. Bu klasmandaki monitörlerin sıfır fiyatları 12-15 Bin TL arasında değişiyor. Benim istediğim rakam pazarlık olmaksızın ve sadece Trabzon elden teslim edilecek şekilde 7500TL'dir. Ekranı 3'e 2'ye bölerek eş zamanlı bir çok çalışma sayfasını tek panelde önünüze koyabilir ve çalışabilirsiniz. Monitörün zerre toz olmayacak şekilde itinayla temizleyip kutusuna koydum. Elden teslim almak isteyenler iletişim kurup, cihazı yerinde görerek içine sinecek şekilde görüp alabilir. Kargo ile il dışı konusunda hiç hevesli değilim. Kargo ücretleri alıp başını gitti ve kutusu bile hasarsız olan bu aleti kesinlikle böyle bir maceraya sokmak istemiyorum.ASUS ROG STRIX RISER CABLE - CORSAIR RM750X - BOYA BY MM1 SHOTGUN MİKROFON DA SATILIK DURUMDA ANCAK ONLARI FARKLI BİR İLAN İLE SATIŞA KOYACAĞIM. G710+ KLAVYE ve G502 MOUSE İSE HENÜZ SATILIK DEĞİL. RESİMDEKİ FULL KUTULU VE EKSİKSİZ DURUMDAKİ MSI TWINFROZER II GTX 580'E İSE KİMSE TEKLİF VERMESİN:)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Trabzon Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Huawei MateView GT 34 Trabzon'dan elden teslim 7500TL CORSAIR RM750X FULL AKSESUAR VE KUTULU... 3100TL [SATILDI] MSI ARMOR RX 580 8GB SATILDI Satılık AMD Ryzen9 3900X Kutu - Soğutucu - RGB Kablo dahil