Şimdi Ara

HUAWEI MEDIAPAD 7 YOUTH / S7-701U [ ANA KONU ] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.066
Cevap
50
Favori
263.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://magaza.turkcell.com.tr/tablet/Huawei-Huawei-7/1007197/.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazi kontratli aldim. Wifi ve 3g gayet iyi calisiyor. Telefon ozlligi cok iyi kulaklikla cik net ses alisverisi var. Nfs most wanted sorunsuz oynaniyo. genel olarak iyi bir cihaz. Ipad 2 den eksigi yok yani bi tablete binlerce lira vermek yerine bunu alin.

• quote:

Orijinalden alıntı: rektal

Cihazi kontratli aldim. Wifi ve 3g gayet iyi calisiyor. Telefon ozlligi cok iyi kulaklikla cik net ses alisverisi var. Nfs most wanted sorunsuz oynaniyo. genel olarak iyi bir cihaz. Ipad 2 den eksigi yok yani bi tablete binlerce lira vermek yerine bunu alin.
    deneyebilen arkadaşlar hdmi görüntü aktarımı konusunda son durum nedir??
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgrTM

deneyebilen arkadaşlar hdmi görüntü aktarımı konusunda son durum nedir??

Alıntıları Göster
    Tablet için daha stabil çalışan rom var mı?. Rom yükleyen oldu mu? Yukarıdaki mesajdaki arkadaşın sorduğu gibi görüntü aktarımı yapan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkbilir

Tablet için daha stabil çalışan rom var mı?. Rom yükleyen oldu mu? Yukarıdaki mesajdaki arkadaşın sorduğu gibi görüntü aktarımı yapan oldu mu?

Alıntıları Göster
    vatandaki mhl kablolardan bi tanesini denedik (59 tl etiket fiyatı olan. indirimle 40'a falan geliyordu). uzun uğraşlar sonucunda malesef başaramadık. hepsini denemeye vaktim yoktu. şimdilik bu kadar..
    otg kablo ile flash disk ve mause kullanabildim ancak harici diski çalıştıramadım (250gb wd).
    klavyeli kılıf arıyordum şahsen. bimeks, vatan ve media markttakileri beğenmedim. sadece gold da bi tanesi çok düzgün çalışıyodu. onun da Türkçe karakterleri yoktu. 35 liraydı sanırım.
    hafıza kartı olarak sandisk 32 gb class 10 (android için üretildiğini iddia eden) bi kart taktım. cihaz biraz yavaşladı. hala hızlı sayılır..

• 10 gün önce turkcell den aldığım kvk garantili tabletimi satmak istiyorum. İlgilenen arkadaşlar pm atsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratsx

10 gün önce turkcell den aldığım kvk garantili tabletimi satmak istiyorum. İlgilenen arkadaşlar pm atsın.

PM gönderilmiyor kardeş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fagu38

quote:

10 gün önce turkcell den aldığım kvk garantili tabletimi satmak istiyorum. İlgilenen arkadaşlar pm atsın.

Pm gönderdim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fagu38

quote:

Pm gönderdim

Alıntıları Göster
    her şey iyi güzel de şu tablete uygun kaliteli ve fiyatı uygun bir kılıf bulamadık gitti... klavyesiz, manyetik kapaklı, içi lastiksiz adam gibi bir kılıf yok mu arkadaşlar? samsung 7 inçlikler küçük geliyor, piyasadakiler ya pahalı ya dandik, öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: ONALTIKIRKALTI

her şey iyi güzel de şu tablete uygun kaliteli ve fiyatı uygun bir kılıf bulamadık gitti... klavyesiz, manyetik kapaklı, içi lastiksiz adam gibi bir kılıf yok mu arkadaşlar? samsung 7 inçlikler küçük geliyor, piyasadakiler ya pahalı ya dandik, öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Kılıf kaliteli mi bilmiyorum ama, Aliexpress denhttp://www.aliexpress.com/snapshot/259763012.html linkteki kılıf siparişini bugün verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: _yusufaydin_

Kılıf kaliteli mi bilmiyorum ama, Aliexpress denhttp://www.aliexpress.com/snapshot/259763012.html linkteki kılıf siparişini bugün verdim.

hocam ben de almak istiyorum kargo ücreti ne kadar hangi kargoyu seçmek gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamyatin -- 27 Ağustos 2013; 15:54:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zamyatin

quote:

hocam ben de almak istiyorum kargo ücreti ne kadar hangi kargoyu seçmek gerekli

Alıntıları Göster
    Kargo ücretsiz.Ancak yavaş gelebilir.China Post sonrasında PTT ile gelecek.Ayrıca posta'da kaybolu, ürün ulaşmazsa full iade var.Gördüklerim arasında en ucuz fiyat bu üründeydi.Kaliteyi gelince göreceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: enginozen

arkadaşlar bende aranıza katıldım. yalnız cihazı acilen root lamamız lazım eski tabletim var içinde titanyum backuplarım var cihaza aktaramıyorum. Root olmadığından cihazı root lamayı başaran varsa yazsın buraya şimdiden teşekkürler bilgiler için.

play store da helium diye bir program var ingilizce arama yap kullanımı hakkında önerme nedenim arayüz daha şık ve root'a gerek yok
  • quote:

Kargo ücretsiz.Ancak yavaş gelebilir.China Post sonrasında PTT ile gelecek.Ayrıca posta'da kaybolu, ürün ulaşmazsa full iade var.Gördüklerim arasında en ucuz fiyat bu üründeydi.Kaliteyi gelince göreceğim.

takip kodu veriliyo mu hocam bu ücretsiz kargoda
    bir de ödemeyi paypal ya da sanal kart hangisinden yapmak mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamyatin -- 27 Ağustos 2013; 16:47:16 >
  • quote:

quote:

Takip kodu verdiğini düşünmüyorum.Sitede Paypal yok.Sanal Kartla alabilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

hcam bi bindirme mevzusu mu var birinde 9 $ fazla ekledi şimdi de 8 $ ?
     HUAWEI MEDIAPAD 7 YOUTH / S7-701U [ ANA KONU ]

• quote:

quote:

quote:

quote:

hcam bi bindirme mevzusu mu var birinde 9 $ fazla ekledi şimdi de 8 $ ?

Alıntıları Göster
    Ürünü yeniden sepete ekleyip yeni ürünü alım işlemi yapmanı öneririm..Aynısı bana da oldu ancak artan fiyatlı ürünü almadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _yusufaydin_ -- 27 Ağustos 2013; 18:06:49 >

• quote:

Ürünü yeniden sepete ekleyip yeni ürünü alım işlemi yapmanı öneririm..Aynısı bana da oldu ancak artan fiyatlı ürünü almadım.

ürünün normal fiyatını 15$ yaptı satıcı umarım seninkini yollar, bi şeyler dönyor ben alamadım
  • quote:

quote:

ürünün normal fiyatını 15$ yaptı satıcı umarım seninkini yollar, bi şeyler dönyor ben alamadım

İnşallah.Evet adam fiyat arttırmış :)

Şunlar'da var.Ancak ilan açıklamasında farklı ürün resmi de konulmuş.Almadan satıcıya danışmanızı öneririm

http://www.aliexpress.com/item/Black-Leather-Stand-Slim-Smart-Case-Cover-for-HuaWei-MediaPad-7-Vogue-S7-601u/1176641793.html
    http://www.aliexpress.com/item/Black-Leather-Stand-Slim-Smart-Case-Cover-for-HuaWei-MediaPad-7-Vogue-S7-601u/1176641669.html
    http://www.aliexpress.com/item/Black-Leather-Stand-Slim-Smart-Case-Cover-for-HuaWei-MediaPad-7-Vogue-S7-601u/1176641849.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _yusufaydin_ -- 27 Ağustos 2013; 18:22:19 >

• quote:

E süpermiş valla, elinize geçince tamamdır siye bir selam çakarsanız tüm forum bu kılıfa yükleniriz herhalde :) sağolasın

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.