Şimdi Ara

HUAWEI MEDIAPAD 7 YOUTH / S7-701U [ ANA KONU ] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.066
Cevap
50
Favori
263.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tebrikler. Adım adım anlatım yapabilirseniz, ilk sayfaya da ekleyeceğim.
  • hemen anlatayım :)

ben Linux Mint kullanıyorum bu nedenle Virtualbox uzerine Windows 7 kurdum. xp ya da 8 ile deneme sansim olmadi once bunlari soyleyim.
    :)

http://www.mgyun.com/vroot <--- çince bir site ama bir tek bu işe yaradi diger denedigim butun programlar hiçbir şekilde çözüm üretemedi malesef.

- vroot programını indirdim.
    - tableti usb ile bagladim ve once "HiSuite" ile baglayip programi kurdum ve guncellemesine izin verdim programi. (boylece driverlar da kuruluyor.)
    - tableti bilgisayardan cikarip bilgisayari yeniden baslattim.
    - telefonu bilgisayara CAMERA(PTP) modunda bağladım tabii ki adb açık olarak.
    -vroot programını çalıştırdım. Çince ama merak etmeyin driverlar doğru kurulduysa yeşil yanan butona basmanız yetiyor. gerisini program hallediyor.
    - telefonu yeniden başlattı. önce "yine olmadı" dedim ama bir program eklenmişti telefona.
    - bilgisayara yeniden bağladım ve terminal'den "adb shell" yazdım sonrasında da "su" dedim. (bunları yapmanıza gerek yok ben test etmek için yaptım) telefon ekranında çince "superuser ekranına benzer" ekran çıktı sağdaki tuşa bastım. terminalde "#" çıktı ki bu root oldum demek :)
    - play store'a girdim ve "SuperSu" kurdum (bu önemli)https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.supersu bu program kurulacak.
    - supersu programını telefonda çalıştırdım. program su binary güncellemek istedi. güncelledim. sonrasında bana telefonda başka super user programlari var kaldirayim mi? dedi kaldır dedim.
    - artık SuperSu ile birlikte root çalışıyor. TitaniumBackup ve Root toolbox pro kurdum. izinleri aldılar. çalışıyorlar.

SORUMLULUK KABUL ETMIYORUM. BENIM TABLETTE BU ADIMLARLA CALISTIRDIM AMA DIGER TABLETLERDE DE CALISIR MI BILMEM.

• Ankara'dan satmak isteyen varsa nakit alabilirim.
  • sedkorn S kullanıcısına yanıt
    root yapamasaydım bugun icerisinde ben satacaktim ama root yapmayi becerdim ve artik degerli benim icin :)
  • arkadaslar bu da tablette root oldugunun nacizane kaniti. :)

(kendimi begendim bugun idare edin ukalaliklarimi. :) )

HUAWEI MEDIAPAD 7 YOUTH / S7-701U [ ANA KONU ]
     HUAWEI MEDIAPAD 7 YOUTH / S7-701U [ ANA KONU ] HUAWEI MEDIAPAD 7 YOUTH / S7-701U [ ANA KONU ] HUAWEI MEDIAPAD 7 YOUTH / S7-701U [ ANA KONU ]

• simdi o zaman CWM icin calismalara baslayayim. :)
  • Merak ettim.Root'u ne maksatla kullanıyorsunuz.Güvenlik açığı yaratır mı? Bazı banka uygulamaları Root'lu makinaları kabul etmiyor ya da uyarı veriyor.
  • _yusufaydin_ kullanıcısına yanıt
    root yaptim zira custom rom sürecinde ilk adım.

ayrıca lucky patcher, titanium backup gibi elzem uygulamalar icin root gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adomhoar

Android konusunda öğrenmem gereken çok şey var bunu anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adomhoar

dostum supersu kısmına kadar geldim su güncellemesi geliyo orada normalimi yoksa tdw yimi seçicem neyi seçersem seçeyim diğer uygulamalar var onları kaldırayım mesajı falan gelmiyor bana bir yardımcı olurmusun
  • enginozen E kullanıcısına yanıt
    ekran goruntusu paylasman mumkun mu? tabletin romunu dump etmeye calistigim icin ben bakamiyorum.

tdw nedir bilmiyorum ki ben? bana hic gelmedi oyle bir uyari
  • Yeni sürümü indirdim ama tam olarak nasıl yükleyeceğimi anlamadım açıklayabilecek biri var ise teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginozen

quote:

Orijinalden alıntı: ratsx

Bu güncelleme ingilizce mi?

hayır yükledikten sonra türkçe seçiliyor. ben yaptım telefon özelliği direk geldi. yalnız tamamen cihazı sıfırlıyor. yedeklerinizi alın. baya bişeyler değişmiş. ben teste devam ediyorum.

güncellemeyi nasıl yapıyoruz anlatabilirmisiniz
  • Guncelleme dosyasini indirin dosyanin icindeki dload klasorunu sd karta kopyalayin. Ayarlar tablet hakkinda kismindan sd karttan guncelle deyin guncelleme otomatik basliyor. Bitince ekrana pull out sd card yazisi geliyor sd karti cikarin cihaz reboot yapip aciliyor. Hepsi bu kadar ancak tablet sifirlanmis olarak aciliyor. Onemli seyleriniz varsa yedek alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ratsx

Bu güncelleme ingilizce mi?

hayır yükledikten sonra türkçe seçiliyor. ben yaptım telefon özelliği direk geldi. yalnız tamamen cihazı sıfırlıyor. yedeklerinizi alın. baya bişeyler değişmiş. ben teste devam ediyorum.

güncellemeyi nasıl yapıyoruz anlatabilirmisiniz

Alıntıları Göster
    Tabletim satlıktır. İlgilenem pm atabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 31 Ağustos 2013; 15:59:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rektal

Guncelleme dosyasini indirin dosyanin icindeki dload klasorunu sd karta kopyalayin. Ayarlar tablet hakkinda kismindan sd karttan guncelle deyin guncelleme otomatik basliyor. Bitince ekrana pull out sd card yazisi geliyor sd karti cikarin cihaz reboot yapip aciliyor. Hepsi bu kadar ancak tablet sifirlanmis olarak aciliyor. Onemli seyleriniz varsa yedek alin.

fail diye bi yazı geldi
  • quote:

quote:

Guncelleme dosyasini indirin dosyanin icindeki dload klasorunu sd karta kopyalayin. Ayarlar tablet hakkinda kismindan sd karttan guncelle deyin guncelleme otomatik basliyor. Bitince ekrana pull out sd card yazisi geliyor sd karti cikarin cihaz reboot yapip aciliyor. Hepsi bu kadar ancak tablet sifirlanmis olarak aciliyor. Onemli seyleriniz varsa yedek alin.

fail diye bi yazı geldi

genede ben anlatayım dload klasörü sd kartın ana dizininde olacak şekilde kopyala sonra kartı tak tableti kapat. daha sonra tekrar aç güncelleme başlar. güncelleme bittiğinde kartı çıkar tableti yeniden başlat sd kartından da o klasörü sil sonra kartı tak.

• quote:

quote:

quote:

fail diye bi yazı geldi

genede ben anlatayım dload klasörü sd kartın ana dizininde olacak şekilde kopyala sonra kartı tak tableti kapat. daha sonra tekrar aç güncelleme başlar. güncelleme bittiğinde kartı çıkar tableti yeniden başlat sd kartından da o klasörü sil sonra kartı tak.

teşekkür ederim hafıza kartını fat32 olarak biçimlendirdim yeniden dediğiniz işlemleri yaptım düzeldi. şimdilik gördüğüm değişiklikler telefon programı hazır kurulu olarak geliyor. yedekleme diye bi program gelmiş çoklu ekran gitmiş airsharing diye bi program olmuş çoklu ekran yerine mobil ağları açıp kapama kısa yolu gelmiş

• kvkmarketten bu tableti almak mantıklı mı kvk market güvenilir mi acil yardım lütfen
  • Bide bu tableti modem niyetine kulana biliyomuyuz yani bazı telefonlarda olduğu gibi bağlana biliomuyuz internete
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.