Şimdi Ara

HUAWEI MEDIAPAD 7 YOUTH / S7-701U [ ANA KONU ] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.066
Cevap
50
Favori
263.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: a_72

kvkmarketten bu tableti almak mantıklı mı kvk market güvenilir mi acil yardım lütfen

Kvk Market Kvk.com.tr'den yonlendirilmis bir site. KVK'ya ne kadar guveniyorsaniz orasi da o kadar guvenlidir. :)
  • adomhoar A kullanıcısına yanıt
    peki bu tableti modem olarak kullanabiliyomuyuz kardeşi m
  • a_72 A kullanıcısına yanıt
    şimdi denedim evet. Linux Mint ile kullanıyorum. wireless ve usb tethering yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratsx

Tabletim satlıktır. İlgilenem pm atabilir

Ben ilgileniyorum ama size pm atılmıyor. Siz bana ulaşırsanız pm ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adomhoar

şimdi denedim evet. Linux Mint ile kullanıyorum. wireless ve usb tethering yapıyor.

kesin alıyom kardeşim çok saol
  • quote:

hemen anlatayım :)

ben Linux Mint kullanıyorum bu nedenle Virtualbox uzerine Windows 7 kurdum. xp ya da 8 ile deneme sansim olmadi once bunlari soyleyim.
    :)

http://www.mgyun.com/vroot <--- çince bir site ama bir tek bu işe yaradi diger denedigim butun programlar hiçbir şekilde çözüm üretemedi malesef.

- vroot programını indirdim.
    - tableti usb ile bagladim ve once "HiSuite" ile baglayip programi kurdum ve guncellemesine izin verdim programi. (boylece driverlar da kuruluyor.)
    - tableti bilgisayardan cikarip bilgisayari yeniden baslattim.
    - telefonu bilgisayara CAMERA(PTP) modunda bağladım tabii ki adb açık olarak.
    -vroot programını çalıştırdım. Çince ama merak etmeyin driverlar doğru kurulduysa yeşil yanan butona basmanız yetiyor. gerisini program hallediyor.
    - telefonu yeniden başlattı. önce "yine olmadı" dedim ama bir program eklenmişti telefona.
    - bilgisayara yeniden bağladım ve terminal'den "adb shell" yazdım sonrasında da "su" dedim. (bunları yapmanıza gerek yok ben test etmek için yaptım) telefon ekranında çince "superuser ekranına benzer" ekran çıktı sağdaki tuşa bastım. terminalde "#" çıktı ki bu root oldum demek :)
    - play store'a girdim ve "SuperSu" kurdum (bu önemli)https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.supersu bu program kurulacak.
    - supersu programını telefonda çalıştırdım. program su binary güncellemek istedi. güncelledim. sonrasında bana telefonda başka super user programlari var kaldirayim mi? dedi kaldır dedim.
    - artık SuperSu ile birlikte root çalışıyor. TitaniumBackup ve Root toolbox pro kurdum. izinleri aldılar. çalışıyorlar.

SORUMLULUK KABUL ETMIYORUM. BENIM TABLETTE BU ADIMLARLA CALISTIRDIM AMA DIGER TABLETLERDE DE CALISIR MI BILMEM.

Hocam ellerine sağlık güzel haber.

• kvkmarketteki fiyat ne oyle 370 tl olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetufo

quote:

hemen anlatayım :)

ben Linux Mint kullanıyorum bu nedenle Virtualbox uzerine Windows 7 kurdum. xp ya da 8 ile deneme sansim olmadi once bunlari soyleyim.
    :)

http://www.mgyun.com/vroot <--- çince bir site ama bir tek bu işe yaradi diger denedigim butun programlar hiçbir şekilde çözüm üretemedi malesef.

- vroot programını indirdim.
    - tableti usb ile bagladim ve once "HiSuite" ile baglayip programi kurdum ve guncellemesine izin verdim programi. (boylece driverlar da kuruluyor.)
    - tableti bilgisayardan cikarip bilgisayari yeniden baslattim.
    - telefonu bilgisayara CAMERA(PTP) modunda bağladım tabii ki adb açık olarak.
    -vroot programını çalıştırdım. Çince ama merak etmeyin driverlar doğru kurulduysa yeşil yanan butona basmanız yetiyor. gerisini program hallediyor.
    - telefonu yeniden başlattı. önce "yine olmadı" dedim ama bir program eklenmişti telefona.
    - bilgisayara yeniden bağladım ve terminal'den "adb shell" yazdım sonrasında da "su" dedim. (bunları yapmanıza gerek yok ben test etmek için yaptım) telefon ekranında çince "superuser ekranına benzer" ekran çıktı sağdaki tuşa bastım. terminalde "#" çıktı ki bu root oldum demek :)
    - play store'a girdim ve "SuperSu" kurdum (bu önemli)https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.supersu bu program kurulacak.
    - supersu programını telefonda çalıştırdım. program su binary güncellemek istedi. güncelledim. sonrasında bana telefonda başka super user programlari var kaldirayim mi? dedi kaldır dedim.
    - artık SuperSu ile birlikte root çalışıyor. TitaniumBackup ve Root toolbox pro kurdum. izinleri aldılar. çalışıyorlar.

SORUMLULUK KABUL ETMIYORUM. BENIM TABLETTE BU ADIMLARLA CALISTIRDIM AMA DIGER TABLETLERDE DE CALISIR MI BILMEM.

Hocam ellerine sağlık güzel haber.

rica ederim.

halledebildiniz degil mi?

fastboot edemiyorum bir recovery kastim ama deneme sansim olmadi.

• !!ACİL!!BEYLER TABLETİ HDML KABLO CEVİRİCİ SATAN LİNK ATIN !!ACİL!!
  • Tableti ve klavyeli kılıfı satabilirim isteyen olursa.

Ankara ya da Bursa'da elden teslim edebilirim.

Root yaptım ama istenmezse kaldırabilirim.

@sedkorn
  • hdmı çevirici soruyorsanız mhl kablo olarak vatan'da bulabilirsiniz. birkaç tane var. ama uydup uymadığını denemek gerekiyor..
  • aydnlgn A kullanıcısına yanıt
    kardeş link atarmısın hangisi uyar diye?
  • quote:

Tableti ve klavyeli kılıfı satabilirim isteyen olursa.

Ankara ya da Bursa'da elden teslim edebilirim.

Root yaptım ama istenmezse kaldırabilirim.

@sedkorn

Tablet rootlayan ilk kişi olarak acaba neden satıyorsunuz? Bir eksiğini mi yakaladınız tabletin...
  • s4 aldim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar adobe flash player kuramadım, nasıl yapabilirim ?
  • şu tablet için bi video incelemesi yapacak kimse yok mu hiç bi yerde türkçe inceleme yok ekranı ve dokunmatiğini çok merak ediyorum takılma donma oluyo mu almak için iyice emin olmak istiyorum çünkü diğer serilerinde bi kaç video incelemesini izledim dokunmatği ikinci kez basıldığında tepki veriyodu youth serisinde varmı böle bi sıkıntı arkadaşlar bi video atın allah rızası için
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_72

şu tablet için bi video incelemesi yapacak kimse yok mu hiç bi yerde türkçe inceleme yok ekranı ve dokunmatiğini çok merak ediyorum takılma donma oluyo mu almak için iyice emin olmak istiyorum çünkü diğer serilerinde bi kaç video incelemesini izledim dokunmatği ikinci kez basıldığında tepki veriyodu youth serisinde varmı böle bi sıkıntı arkadaşlar bi video atın allah rızası için

ciddi anlamda beğendim ben tableti.

ekranin tepkileri hızlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ern_dgn

kardeş link atarmısın hangisi uyar diye?

hangisinin uyacağını bilmiyorum. bi tanesini denedim, olmadı malesef..
  • Ben de aldim bu cihazdan. Ilk android deneyimim. Simdilik memnunum. Fakat turkcell data hattimi takiyorum. 3G kullanamiyorum. Ayarlarini nasil yapiyoruz acaba. Bilen yardimci olabilir mi:-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanalite H kullanıcısına yanıt
    3g hizmetinizin acik olup olmadıgını 532'den kontrol etmelisiniz
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.