Şimdi Ara

HUAWEI MEDIAPAD 7 YOUTH / S7-701U [ ANA KONU ] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.066
Cevap
50
Favori
263.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sabit kulaklık ahizesi eger anladığım şey ise evet yok.

Bluetooth ya da kablolu kulaklık ile görüşme yapabilirsiniz.

ya da eski usul handsfree olarak da yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ern_dgn

http://docteur-gsm.com/en/huawei-mediapad-7-lite/33222-huawei-mediapad-7-lite-mhl-hdmi-adapter.html

Bunu alan var mı? İşe yarıyor mu?

• Satıcı aldığım kılıfı kargolamış.Üstelik takip no'lu
  • arkadaşlar konuyu yakından inceliyorum ilk sayfa harika arkadaşa teşekkürler güzel bir ana konu yapmış

gelelim soruya : bu süreye kadar kullanan arkadaşlar herhangi bir sıkıntıyla karşılaştılar mı ? veya devam eden sorun var mı ? performans durumu nasıl ? bulabilirsem Turkcell mağazasında birinde incelemek istiyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: elnino19

arkadaşlar konuyu yakından inceliyorum ilk sayfa harika arkadaşa teşekkürler güzel bir ana konu yapmış

gelelim soruya : bu süreye kadar kullanan arkadaşlar herhangi bir sıkıntıyla karşılaştılar mı ? veya devam eden sorun var mı ? performans durumu nasıl ? bulabilirsem Turkcell mağazasında birinde incelemek istiyorum ..

fiyat performan harika, 280 tlye carsıcininden almıştım
    benim için eksik yönleri
    ekran parlaklığı canlılığı biraz az
    bir tane stuck pixel çıktı sonradan oluşmuş olabilir sadece siyah arka planda bir tane pixelcik arkadaşlarına ayak uyduramıyor kırmızmsı yeşilimsi kalıyor
  • Öğrenci tableti bu tablet, parası olan full hd,retinalı gibi tablet modelleri alsın.Yapılış amacı belli uzun süre internette kalmak ve 3g modem entegre edilmiş bir tablettir.Markası için bile alınır dünya devi bir firma HUAWEİ...
  • Teşekkürler diğer arkadaşlarda yazar umarım birşeyler...
  • androidde ekrana internet sitelerinin kısayolları konulmuyormu apple larda oldugu gibi mesela ben hergün aynı siteye girmek için yazıp duruyorum bunu ana ekrana kısayol şeklinde nasıl ekleyebilirim lütfen biri yardım etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzooro

androidde ekrana internet sitelerinin kısayolları konulmuyormu apple larda oldugu gibi mesela ben hergün aynı siteye girmek için yazıp duruyorum bunu ana ekrana kısayol şeklinde nasıl ekleyebilirim lütfen biri yardım etsin

Evet. Tarayicidan yildizi tikla oradan ana ekrani sec ekrana kisayol eklenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldfım gitti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_72 -- 7 Eylül 2013; 14:31:09 >
  • dostum tableti aldım da modem olarak kulanamadım bi program mı indirmem gerekiyo yardımcı olursan sevinirim tablet konusunda acemıyım ayrıntılı bilgi verebilirsen ii olur dotum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_72 -- 7 Eylül 2013; 22:46:32 >
  • Beyler su an kullandigim pakete 10 lira daha koyarsam 1gb paketle birlikte bu tableti alabiliyorum

Universite 1. sinifa baslayacagim, bu yuzden tablet cok cazip geliyor

ama

Ben her zaman store daki ust seviye 3d grafikli oyunlari oynamak isterim (real racing3, most wanted, fifa, fm 2013 vs.)

Bu istegimi karsilar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

Beyler su an kullandigim pakete 10 lira daha koyarsam 1gb paketle birlikte bu tableti alabiliyorum

Universite 1. sinifa baslayacagim, bu yuzden tablet cok cazip geliyor

ama

Ben her zaman store daki ust seviye 3d grafikli oyunlari oynamak isterim (real racing3, most wanted, fifa, fm 2013 vs.)

Bu istegimi karsilar mi?

Hepsini oynatır mı nasıl oynatır ile ilgili cevabım yok. Cpu ve gpu 'larla daha fazla haşır neşir olan arkadaşlaramız mevcut. Onların yorumları daha sağlıklı olur.

Ben sadece yükleyip denediğim uygulamalar ile ilgili yorum yapabilirim. RealRacing3 oyununu sıkıtnısız oynatıyor. İlk sayfaya oyunun tablette oynatıldığı videoyu da eklemiştim, oraya göz atabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_72

dostum tableti aldım da modem olarak kulanamadım bi program mı indirmem gerekiyo yardımcı olursan sevinirim tablet konusunda acemıyım ayrıntılı bilgi verebilirsen ii olur dotum

Uygulamaya gerek yok.

Tablet önümde değil, ama ezbere bir şekilde yönlendirmeye çalışacağım.

Ayarlar > Kablosuz ve Ağlar > Daha fazlası > Taşınabiliri Wi-Fi Hotspot 'u işaretleyin.

Kablosuz ağ adı, şifre ve diğer Hotspot ayarları için de oradaki Ayarlardan düzenleyebilirsiniz.
  • eyvallah kardeşim hallettim bi sorum daha olacak bu tabşete Whatsapp yüklenilmiyomu google play sterode indirmeye çalıştım desteklenmiyor diyor.. @adomhoar @yaskoo_87
  • quote:

eyvallah kardeşim hallettim bi sorum daha olacak bu tabşete Whatsapp yüklenilmiyomu google play sterode indirmeye çalıştım desteklenmiyor diyor.. @adomhoar @yaskoo_87

sitede bi update yayınlaşmış onu kurunca marketten yüklenebiliyomuş
    whatsapp.com a gir indirme seçeneği varsa ordan indirip kurmayı dene
    ya da benim yaptığım gibi şunu indirip kur program açılınca güncelleme gerekli diyor güncelleme için sitesine gidip yükletiyor
  • Zamyatin kullanıcısına yanıt
    hangi sitede yayınlanmış Whatsap sitesinde indir dediğimde direk google play storeye yönlendiriyor ordada uyumlu deil diye yazıyor..
    şunu indirip kur demişsinde şu ne onu anlamadım yani neyi indircem kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_72 -- 8 Eylül 2013; 4:57:38 >
  • Hayırlı olsun tabletiniz, ilk sorunuza @yaskoo_87 yanıt vermiş,

whatsapp konusuna gelince.

http://consumer.huawei.com/en/tablets/support/downloads/mediapad7youth.htm <--- bu adresteki güncellemeyi indirin.

zip içerisinden çıkan dload klasörünün hafıza kartının içine atın.

(yanlış anımsamıyorsam)

Menüde yazılım güncelleme seçeneği vardı.

ona tıklayıp yerel/hafıza kartından güncellemeyi seçin.

tabletiniz yeniden başlayacak ve sıfırlanacak yeni güncelleme ile.

ondan sonra whatsapp kurabileceksiniz.

• quote:

hangi sitede yayınlanmış Whatsap sitesinde indir dediğimde direk google play storeye yönlendiriyor ordada uyumlu deil diye yazıyor..
    şunu indirip kur demişsinde şu ne onu anlamadım yani neyi indircem kardeşim

@adomhoar arkadaşın da dediği gibi ya huawei'in resmi güncellemesini yapıp, ardından marketten whatsapp'ı yükleyebilirsiniz ya da her hangi bir siteden whatsapp'ın .apk 'sını (kurulum dosyasını) indirip tablete atıp kurabilirsiniz. Desteklemiyor diye bir şey yok :) Bir uygulama cihazın özelliklerine bağlı olmaksızın, anca android versiyonundan ötürü desteklenmiyor olabilir.

Benim diğer tablet için de markette desteklemiyor diyor (mantıken yüklenmemesi gerekiyor telefon uygulaması olduğundan), ancak ben kullanıyorum. Telefon da olsa tablet de olsa , isterse androidli masa olsun :) farketmez, kurulum .apk 'sını netten indirip cihaza attığınızda rahatlıkla kurup kullanmaya başlayabilirsiniz.

Google 'da son sürümünü aratıp karşıma ilk çıkan sonuçlardan bir tanesini vereyim; linkten whatsapp'ı indirip, dosyayı tabletinize atıp, ardından tablet üzerinden dosyayı tıkladığınızda, kurulum adımları başlayacaktır: LİNK (dosyayı indirdiğinizde .rar 'dan çıkarın, .rar'ın içinde .apk dosyasını görebilirsiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaskoo_87 -- 8 Eylül 2013; 9:37:08 >

• adomhoar A kullanıcısına yanıt
    http://consumer.huawei....oads/mediapad7youth.htm bu DRESTE 2 GÜNCELLEME SEÇENEĞİ VAR KARDEŞİM HANGİSİNİ İNDİRMEM GEREKİYOR
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.