Şimdi Ara

HUAWEI MEDIAPAD 7 YOUTH / S7-701U [ ANA KONU ] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.066
Cevap
50
Favori
263.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: a_72

http://consumer.huawei....oads/mediapad7youth.htm bu DRESTE 2 GÜNCELLEME SEÇENEĞİ VAR KARDEŞİM HANGİSİNİ İNDİRMEM GEREKİYOR

(S7-701u, Android4.1, C232B005, General Version) bu versiyonu indireceksin dostum
  • enginozen E kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeşim tşkler
  • quote:

http://consumer.huawei....oads/mediapad7youth.htm bu DRESTE 2 GÜNCELLEME SEÇENEĞİ VAR KARDEŞİM HANGİSİNİ İNDİRMEM GEREKİYOR

2 güncelleme değil onlar, bir tanesi S7-701w olan model için, diğeri de S7-701u (bizimki) model için birer güncelleme bulunuyor. Konumuzun başlığına da "HUAWEI MEDIAPAD 7 YOUTH / S7-701U" yazmıştım, aklınız karışmasın.
  • yaskoo_87 Y kullanıcısına yanıt
    sende haklısın kardeşim eyvallah tşkler dostum
  • Whatsapp desteklenmiyor durumu ilk firmware de telefon apk yüklü olmadığından dolayı ortaya cıkıyor, telefon apk sını yüklediğinizde googlepaly den yükleniyor, ayrıyetten apk indireyim kurayım diye uğraşmayın. Son firmware de telefon yüklü geldiği için direk destekleniyor yazıyor.
  • Bu tablette üstten ayarları indiremiyoruz.Bunu yapmanın bi yolu yok mu aynı samsung tabta olduğu gibi?
  • turkcellde bitmiş görünüyor alabileceğimiz başka yer var mı bu tableti
  • Tabletinizin modeline uygun olanı. :)

s7-07u

unutmayın sıfırlanacak bu guncelleme ile tabletiniz.
  • Arkadaslar bu guncellemeyi root yapmadan kurabilirmiyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boun_sultans

quote:

Orijinalden alıntı: ratsx

10 gün önce turkcell den aldığım kvk garantili tabletimi satmak istiyorum. İlgilenen arkadaşlar pm atsın.

pm

pm
  • ancora kullanıcısına yanıt
    Root gerekmiyor, hatta rootu kaybediyorsunuz. Birkaç sayfa önce arkadaş anlatmıştı nasıl yapılacağını..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HobaReeeY

Root gerekmiyor, hatta rootu kaybediyorsunuz. Birkaç sayfa önce arkadaş anlatmıştı nasıl yapılacağını..

Sağol hocam zaten root işinide sonuçlandıramadım. Adb açık olacak denilen kısmı açarmısınız sanırım ondan dolayı olmadı.
  • Tablet artık bende olmadığı için ayrıntılı yazamıyorum ama

ayarlar kısmında

Geliştirici Ayarları olması gerek.

o açık olacak.

ve aşağıda da usb debugging açık olacak.

adb dediğim bu.
  • beyler telefon özelliği olan bi tablet alıcam asus fonepad note 8.0 arasındayım şimdide bunu gördüm sizin tavsiyeniz nedir 2 3 sene max performans sunabilecek oyunlarda problem çıkarmayacak hangisi olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xvolkapx

beyler telefon özelliği olan bi tablet alıcam asus fonepad note 8.0 arasındayım şimdide bunu gördüm sizin tavsiyeniz nedir 2 3 sene max performans sunabilecek oyunlarda problem çıkarmayacak hangisi olur?

Note 8.0 dediğiniz 1000 liralık, Fonepad ise 700-800 liralık bir cihaz.

Huawei Mediapad 7 Youth ise 329 lira. Öncelikle bu ürünleri karşılaştırılmak için segmentleri denk ve fiyatları benzer değil, bu yüzden karşılaştırma adil olmaz.

Bu ve bu gibi benzer ürünleri araştırdıktan sonra, ihtiyaç ve beklentilerinizi doğru bir şekilde ortaya koyup, size en uygun seçeneği seçmenizi tavsiye ederim. Yoksa dahili 3g'si, dahili gps'i bulunan, performans açısından neredeyse sıkıntısı görünmeyen ve parasını fazlasıyla hakeden Huawei 'i tavsiye etmek kolay ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaskoo_87 -- 8 Eylül 2013; 21:32:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: adomhoar

Tablet artık bende olmadığı için ayrıntılı yazamıyorum ama

ayarlar kısmında

Geliştirici Ayarları olması gerek.

o açık olacak.

ve aşağıda da usb debugging açık olacak.

adb dediğim bu.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

quote:

Orijinalden alıntı: xvolkapx

beyler telefon özelliği olan bi tablet alıcam asus fonepad note 8.0 arasındayım şimdide bunu gördüm sizin tavsiyeniz nedir 2 3 sene max performans sunabilecek oyunlarda problem çıkarmayacak hangisi olur?

Note 8.0 dediğiniz 1000 liralık, Fonepad ise 700-800 liralık bir cihaz.

Huawei Mediapad 7 Youth ise 329 lira. Öncelikle bu ürünleri karşılaştırılmak için segmentleri denk ve fiyatları benzer değil, bu yüzden karşılaştırma adil olmaz.

Bu ve bu gibi benzer ürünleri araştırdıktan sonra, ihtiyaç ve beklentilerinizi doğru bir şekilde ortaya koyup, size en uygun seçeneği seçmenizi tavsiye ederim. Yoksa dahili 3g'si, dahili gps'i bulunan, performans açısından neredeyse sıkıntısı görünmeyen ve parasını fazlasıyla hakeden Huawei 'i tavsiye etmek kolay ;)

evet fiyatlar değişik ama istediğimsorun yaşamamak sadece performanslı kullanmak uzun süre

• quote:

eyvallah kardeşim tşkler
    @a_72link vermeyi unutmşum ben şu apk yı kurdum sonra whatsapp güncelledi
    http://www.freeware4android.net/huawei-mediapad-device-2162/whatsapp-messenger-get-174294.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamyatin -- 8 Eylül 2013; 23:46:58 >
  • Adamhoar in soyledigi Vroot kullanarak rootladim ben, sitesinde çincesi var ama googledan ingilizcesini de bulabilirsiniz ama cok da gerekli degil, alttaki yesil dugme zaten isi yapan. Tablette Geliştirici ayarlarinda USB hata ayiklamayi seçin, USB kisminda da mtp veya hisuite modunu seçin. Huawei hisuite kurarsaniz gerekli driverlarda kurulmuş olur. Herşey tamamsa vroot tableti taniyor ve sadece root düğmesine basiyorsunuz, tablet reset atiyor, iki tane Çince program geliyor. Biri Çince tapatalk benzeri bir program diğeri bize gerekli olan superuser programı ama herşey Çince :-) , root isteyen bir program icin izin penceresi gelince sağdaki düğmeye basin (Çince onayla düğmesi). Aslında program kapsamli güzel ama Çince olduğu için hicbirsey anlasilmiyor bu yüzden ben pek hoslanmadim bu durumdan.
    Adamhoarin dediği gibi Supersu ile değiştirmeye calistigimda Supersu baskin gelmedi bende, izini hep çinli su veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HobaReeeY kullanıcısına yanıt
    bugun arkadaştan tabletini alıp bakayım neden SuperSu dominant çıkmadı diye.

:)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.