yaklaşık 8 aydır Huawei medipad x2 telefonunu severek kullanıyorum. biraz büyük ve her gören ilk tepki olarak 'tablet mi?' sorusunu yöneltiyor. Gülücüklerle 'telefon' cevabını versem de artık yeni karar aldım bundan sonra ilk soranı tekme tokat döveceğim.
Neyse sorunuma geleyim. Benim aracımda bluetooth ile konuş olduğu için araç kullanırken ordan konuşuyordum. Ama bazı numaralar arayınca yada ben arayınca karşı tarafa sesimin gitmesine rağmen onların sesi hiç gelmiyor. araçta ölüm sessizliği oluşuyordu. Bende araçta sorun vardır dedim ve bluetooth kulaklık aldım. maalesef kulaklıkta da aynı sorun meydana geldi. Başka bir bluetooth kulaklık ile denedim ama sonuç yine aynı olunca tespitimi yaptım. Sonuç 'Telefonumda sorun var'
Tüm ayarlarına girdim. Allak bullak etti telefonu ama maalesef. En sonunda factory reset atayım dedim bi hevesle ama yine yok :( 30 numara ile sorunsuz konuşuyorsam en az 15 numaraylada konuşamıyorum. karşı tarafın sesi gelmiyor. karşı tarafın sesi derken arama sesi bıp bıp bile demiyor.
Bilen duyan gören karşılaşıp 'aaaaa bu o sorun' diyen arkadaşlar yardımcı olursa çok makbule geçer.