Şimdi Ara

★★★ Huawei Nexus 6P Ana Konu ★★★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
766
Cevap
13
Favori
32.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bakmışsınızdır mutlaka ama pili sömüren bir uygulama, servis vs. görünüyor mu? Güncelleme aldıktan sonra böyle yapabiliyor bazen (sadece Nexus değil, tüm cihazlar). Cache'i temizleyip tekrar deneyin isterseniz. Bir de pilin sağlığı açısından %25-85 aralığında tutmak daha iyi. Ben unuttuğum zamanlar hariç genelde %40'lara düştüğünde şarja takıp %85-90'a kadar doldurup çıkarıyorum. Hatta çok daha kısa aralıklarla kısa kısa şarj ediyorum. Hem pilim hiç bitmiyor hem de şarj için çok az zaman harcıyorum.
  • Baktım ama bulamadım. İşin garibime giden kısmı da o. Neyse, bir iki gün daha kontrol edeyim bakalım ne olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spigen Rugged Armor ve Spigen Type C to Type A kablom geldi. Uygun fiyatlı kablo arayanlar düşünebilirler. Kılıfta güzel baya, elde güzel bi his uyandırıyor telefon bunun içindeyken kolay kolay bişey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yudmud

Spigen Rugged Armor ve Spigen Type C to Type A kablom geldi. Uygun fiyatlı kablo arayanlar düşünebilirler. Kılıfta güzel baya, elde güzel bi his uyandırıyor telefon bunun içindeyken kolay kolay bişey olmaz

Kablonun linkini paylaşır mısınız?
    Ben Amazon'da TR'ye gönderim olan kablo bulamadım. Araç şarj cihazı da bulamadım.

Benim de Amazon'dan aldığım Spigen Ultra Hybrid kılıf ve spigen ekran koruyucu geldi.(önceki sayfada linkleri vermiştim.) en ucuz kargo ile 10 gün falan sürdü. Gayet hızlı geldi.
    Kılıf 10 numara, tavsiye ederim. Hele benim cihaz aliminium olunca harika gözüktü.

• quote:

Orijinalden alıntı: BackConnect

quote:

Orijinalden alıntı: Yudmud

Spigen Rugged Armor ve Spigen Type C to Type A kablom geldi. Uygun fiyatlı kablo arayanlar düşünebilirler. Kılıfta güzel baya, elde güzel bi his uyandırıyor telefon bunun içindeyken kolay kolay bişey olmaz

Kablonun linkini paylaşır mısınız?
    Ben Amazon'da TR'ye gönderim olan kablo bulamadım. Araç şarj cihazı da bulamadım.

Benim de Amazon'dan aldığım Spigen Ultra Hybrid kılıf ve spigen ekran koruyucu geldi.(önceki sayfada linkleri vermiştim.) en ucuz kargo ile 10 gün falan sürdü. Gayet hızlı geldi.
    Kılıf 10 numara, tavsiye ederim. Hele benim cihaz aliminium olunca harika gözüktü.

http://www.amazon.com/Spigen%C2%AE-pull-up-resistor-Enabled-SGP11579/dp/B00ZE36WH8?ie=UTF8&psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00

• Mayıs güvenlik güncellemesi çıkmış.

• arkadaşlar bu telefondan almayı istiyorum fakat sıfırını nerden bulabilirim? sizler nasıl aldınız?
  • Arkadaslar bu cihazmi yoksa motorola nexus 6 mi? Birde iki cihaz arasindaki farkliliklar neler yardimci olabilirmisiniz?

• pape kullanıcısına yanıt
    Ben ikisi arasında Nexus 6'yı tercih ettim.Tek sebebi bu cihazın pahalı olmasından ötürü tabi.Seneye Nexus 6P'ye geçmeyi düşünüyorum ucuzlayınca.

Farklara gelecek olursak;

Nexus 6P Özellikle Ön Kamera,Boyut olarak(sonuçta ekranı küçük bir miktar olarak ufak ancak ele daha rahat oturuyor) , İşlemci ve RAM ( Sd 810- 1600 mhz ram), 64 Bit işletim sistemi,Bildirim ledi, Hızlı Şarj 3.0, USB Type-C portu, Metal kasa gibi yönlerden üstün.

Nexus 6'yı alma sebebim ise 6P'nin Avrupa versiyonu o dönemde 1000 lira daha pahalıya geliyordu ne gerek var seneye ucuzlayınca daha düşük fiyata alırım diye 6 aldım.Bana göre Nexus 6'nın şeklide gayet hoş bu da bir sebep oldu benim için tabi tercih sizin.
  • Merhaba arkadaşlar tüm mesajları okuyarak tamamladım. Açıkçası kaç kişinin aktif olarak Nexus 6P kullanıcısı olduğunu bilmiyorum ancak anladığım kadarıyla çok kalabalık değil henüz. Ben ve kız arkadaşım da Nexus 6P alarak aranıza katılmak istiyoruz. Ancak birkaç sorum olacak.

Hangi renk cihaz kullandığınızı ve bir suredir kullandığınız cihazlarda renk atma, çizilme, parmak izi gibi durumları paylaşabilir misiniz? Biz Frost(Beyaz) ve Graphite(Siyah gibi) modelleri düşünüyoruz.

Cihazları Amazon.it den almayı planlıyoruz. Hong Kong tan gelecek. Uluslararası versiyon H1512 olan değil mi? Amerika ve Uluslararası versiyon kullananlar arasında 4.5G anlamında sıkıntı yaşayan oldu mu? Şehirler arası ya da şehir içi.

Kamera OIS eksikliği, Amoled ekran kalitesi ve ön hoparlörlerin kalitesi hakkında düşünceleriniz nedir?

Çok teşekkürler,

• KRML kullanıcısına yanıt
    Sorularınızı cevaplamaya çalışayım kısaca. 2 aydır Gold rengini kullanıyorum, aldığım günden beri kılıf ve tempered glass ile kullandığım için ekranda veya kasada herhangi bir çizik yok buna ilişkin bir şey diyemeyeceğim . Benim kullandığım cihaz da H512, Hong Kong'dan alınma. 4.5G konusunda sıkıntı yaşamadım, konudaki yorumlara göre US modeli de sıkıntı yaşamıyor bu konuda. Kamera çok anladığım bir alan değil, OIS olsa daha iyi olurmuş ancak böyle bile vasat değil, hatta şu anda en iyi 5 kameraya oynar. AMOLED ekran en yeni nesil değil, yani Note 5/S7 ile aynı panel değil. Ancak ona çok yakın bir panel. Verimlilik olarak da Note 4 ile Note 5 arasında diyebiliriz. Daha önceleri HTC One M7 kullanıyordum, hoparlörler en az onunkiler kadar iyi, belki daha iyi. Telefonumu sık sık dizi/film izlemek veya hoparlörden müzik dinlemek için kullanırım, zaten bu telefonu almamdaki en önemli sebeplerden birisi bu, şu ana kadar bir şikayetim olmadı. Kesinlikle tavsiye ederim. Diğer amiral telefonlara göre fiyatı da uygun. Başka sorularınız varsa özelden veya buradan sorabilirsiniz.

• Detaylı cevaplarınız için teşekkürler. Söylediğiniz gibi sorum olursa ileteceğim.

Graphite ve frost kullan diğer arkadaşlardan da yorumlarını almak isterim. Sağolun.
  • "This item does not ship to Turkey"
    diyor hangi araç şarjına baksam.

önereceğiniz bir Type C Car Charger var mı arkadaşlar Türkiye'ye gönderim yapan?
    Aluminium Nexus 6p kullanıyorum.
    bu kılıfı aldımhttp://www.spigen.com/products/nexus-6p-case-ultra-hybrid ve spigen ekran koruyucusu.
    Cihaz 2-3 kez düştü, şükür bir problem olmadı :)

Aluminium Nexus 6p bence çok alımlı gözüküyor. Parmak izi falan kalmıyor. Ben Amerika'dan Bestbuy'dan aldım. Alırken de interntional sürüm falan sordum, öyle bir sürüm bizde yok dedikleri için unlocked olanı aldım.

Kamera 10 numara. hem ön hem arka çok kaliteli fotoğraf çekiyor. Ekranı çok güzel. Hoparlör sesi beklediğimden de fazla. Sony kullanıyordum, xperia z2, ondan çok daha iyi. Kesinlikle ses konusunda da tatmin eder.

• Cevap için teşekkürler. Ben de Amerika'ya giden arkadaşıma aldıracağım Best Buy'dan bu nedenle Silver, Graphite ya da Gold olmak durumunda. Frost seçeneği yok Amerika modellerinde.

Klasik iPhone malzemesi gibi olduğunu düşündüğüm için Silver almak istemiyorum. Fakat Graphite rengin çizilmesi ya da hafif darbe alması sonrası boya sorunu olacaksa Silver almam şart. Bu açıdan Graphite kullanan birkaç arkadaş yorum yapabilse çok sevinirim.

64GB unlocked modelini alacağım kesin gibi sadece renk seçimi kaldı. Artık kız arkadaşıma da Gold aldırırım. Bir de kılıf alsa süper olacak

• Selam arkadaşlar,

Aslında bu paylaşımı daha öncede foruma koymuştum ama görüyorum ki hala almayı düşünen bilgi isteyen (özellikle nerden nasıl alınır hk) kardeşleri görüyorum..İlk çıktığı zamanlardan beri kullanan ve kullanıcı deneyimi yazımı kendi sitemde barındıran biriyim.Her türlü sorunuzu oradan da alabilirim.Buyrun ilgili link

http://www.technokaptan.com/nexus-6p-inceleme-ve-kullanici-deneyimi-turkiyede-ilk/
  • Sonunda siparişlerimizi BestBuy üzerinden Amerika'dan verdik. 2 adet 64 GB Gold Matte Nexus 6P.

Cevaplarınız ve değerlendirme yazılarınız için teşekkür ederim. Çok yardımcı oldu karar vermem için. Umarım sorunsuz olarak kullanacağız cihazları.

Kullanım sırasında sizlerin tecrübelerini almak isterim yine.

Bu arada bu başlıkta kaç kişi de Nexus 6P cihaz var? İlk sayfayı düzenlesek olur mu bir liste ile? İsim, Renk, Hafıza şeklinde.

Konu sahibi arkadaş bu konuda aktif değil, isterseniz yönetimle konuşalım alalım konuyu düzenleyelim ilk sayfayı. Basit rehberler, inceleme, yararlı uygulamalar vs koyabiliriz.

• Pure Nexus Rom öneririm

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.