Şimdi Ara

★★★ Huawei Nexus 6P Ana Konu ★★★ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
766
Cevap
13
Favori
32.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şu ana kadar kullandığım en stabil android z2deydi. Hiç rom flashlama ihtiyacı hissetmemiştim. 2 sene çatır çatır çalıştı.

nexus 6p ise z2 den de stabil (elbette öyle olmaxı gerekiyor)
    kesinlikle rom ihtiyacı olacağını düşünmüyorum.
    Yukrıda bahsettiğim cihazlardan önce kullandığım tüm cihazları (lg,htc,samsung,motorola) hep root edip rom flaslamışımdır ve hiçbirinde de verim alamamışımdır. O yüzden 4 4'lük bir rom olduğuna inanmıyoum. Kaldı ki bence Nexus'a rom atmak bence hakaret.
  • Gold mu Grapphite mi hala kararsızım.

Birde Amerika versiyonu şehir dışında 4G çekiyor mu? Deneyen var mı?
  • Ben uzun bir araştırma sonrasında Gold almaya karar verdim. Benim de asıl isteğim Graphite idi. Ancak hem siyah renk tasarımı gizliyor, hem de çizilmeler sonrasında belli ediyor yorumları üzerine vazgeçtim. Şu anda çok memnunum.

4G çekimi ile ilgili olarak henüz şehirlerarası yolculuk yapmadığım için yorum yapamayacağım. Fakat pil konusunda biraz beklediğim gibi bir performans alamadığım için 4G yi kapatarak kullanmayı deniyorum şimdilik. Ancak telefonu, yeni olduğundan, çok fazla karıştırdığım için ve henüz 1-2 kere şarj ettiğim için olabilir diye düşünüyorum.

Şimdilik pil konusu dışında çok memnunum cihazdani renginden, boyutundan. Güneş ışığı altında ekranın mükemmel bir performans sağladığını söyleyemem bir de. Ancak çok sıkıntı olmadığını düşünüyorum.

Şu ana kadar tecrübelerim bu şekilde. Sorularınız olursa da cevaplamaya çalışabilirim.

• htc 10 ve digerleri istenileni veremeyince ben de nexus 6p siparis ettim. acikcasi yeni nexuslari beklemek istiyordum fakat benim moto g2 hem hafiza hem de pil olarak 6-7 ay goturecek gibi degildi bakalim memnun kalacak miyiz? aciksasi biraz boyutundan korkuyorum. onun disinda sorun yasamam sanirim,
  • Zamaninda kullandigim Nexus 5'i iphone 6 alacagimdan oturu forumdan bi arkadasa satmistim.
    Simdi tekrar Nexus almaya niyet ediyor gibiyim,bu ne demekse :)
    Ama tabii cihazi ulkede bulmak cok zor.
    Var midir elinde iphone 6 64 gb ile takas etmek isteyen? :)
  • Arkadaşlar merhaba kar, dün aramıza katıldım.
    Gold rengi 64gb. Amerikan versiyonu cihaz.
    İki sikayetim var.
    Birincisi ısınma. Beklemediğimiz kadar ısınıyor cihaz.
    İkincisi 4g olayı. Erenkoydeyim neredeyse 4g görmedim diyebilirim cihazda.
    Bu sorunları yaşayanlar varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhoi

Arkadaşlar merhaba kar, dün aramıza katıldım.
    İki sikayetim var.

Isınma olayı normal hocam. Her telefon ısınır, metal olunca daha fazla hissedersiniz. Havalarda ısındı onunda etkisi var. 4G yi bilemeyecegim Ankara da yaşıyorum ben sıkıntı yok 4G'de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yudmud

quote:

İki sikayetim var.

Isınma olayı normal hocam. Her telefon ısınır, metal olunca daha fazla hissedersiniz. Havalarda ısındı onunda etkisi var. 4G yi bilemeyecegim Ankara da yaşıyorum ben sıkıntı yok 4G'de.

Hocam metalinde etkisi var sanırım deidğiniz gibi.
    Ama ne yazık ki sp810un bence etkisi daha büyük.
    Bundan önce gflex vardı, onda hiç böyle problemler yaşamadım diyebilirim.
    Cihaz ısınsa bile çok az hissediliyordu. Bunda webde biraz gezinmede bile anlıyorsunuz hemen farkı.
    Kılıf alınca İNŞ. biraz daha düzelir hissiyat.

• Birde arkadaşlar şunu soracaktım.
    Kısmetse bir yakınım hacca gidip gelecek. O yüzden kayıtsız cihaz aldım, 4 ay vaktım var, o gelince kayıt ettireceğim.
    Yalnız olurda bir sıkıntı olmazsa, imei tamiri mümkün mü ? Güncelleme de sorun çıkarır mı ileride?
  • quote:

quote:

quote:

İki sikayetim var.

Cihaz ısınsa bile çok az hissediliyordu. Bunda webde biraz gezinmede bile anlıyorsunuz hemen farkı.

Dediğiniz gibi SD810'un da katkısı büyük. Ancak şöyle düşünün, telefonumuzda SD810'un en iyi optimize edilmiş hali var. Daha kötü de olabilirdi IMEI tamiri ile ilgili bir şey görmedim, tahminimce yoktur ama. İsterseniz bu işi yapanlara bi danışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukXIII -- 5 Haziran 2016; 21:09:45 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

İki sikayetim var.

Dediğiniz gibi SD810'un da katkısı büyük. Ancak şöyle düşünün, telefonumuzda SD810'un en iyi optimize edilmiş hali var. Daha kötü de olabilirdi IMEI tamiri ile ilgili bir şey görmedim, tahminimce yoktur ama. İsterseniz bu işi yapanlara bi danışın.

Hocam cihaz yağ gibi akıyor MAŞ. Ona lafımız yok :)
    Nexus 4 cihazım vardı, nexus 10 tabletim var, ayrıca tab s de arabada duruyor.
    Kağıt üzerinde tab s daha güçlü. Ciddi farkla. Ama pratikte, kesinlikle nexus 10. Hala stabil ve akıcı..

• quote:

Orijinalden alıntı: BackConnect

önceki telefonum xperia z2 idi.
    şu ana kadar kullandığım en stabil android z2deydi. Hiç rom flashlama ihtiyacı hissetmemiştim. 2 sene çatır çatır çalıştı.

nexus 6p ise z2 den de stabil (elbette öyle olmaxı gerekiyor)
    kesinlikle rom ihtiyacı olacağını düşünmüyorum.
    Yukrıda bahsettiğim cihazlardan önce kullandığım tüm cihazları (lg,htc,samsung,motorola) hep root edip rom flaslamışımdır ve hiçbirinde de verim alamamışımdır. O yüzden 4 4'lük bir rom olduğuna inanmıyoum. Kaldı ki bence Nexus'a rom atmak bence hakaret.

Aynı fikirde değilim.custom romla birçok özellik ve daha iyi pil süreleri elde ediyorum.
    Önceden xposed eklentileriyle rom yüklemeden de birçok özellik yükleyebiliyoduk ama lollipop'a geçildikten sonra xposed stabil değil.
    Herkesin kullanımına göre ihtiyaçları farklı olabilir tabi ama custom rom candır.
    Pure nexus rom'u mutlaka deneyiniz

• Kamerası nasıl hocam..kamera onemli benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunkeser

Kamerası nasıl hocam..kamera onemli benim için

kamera çok iyi,önceki nexuslarda hep ortalama bir kamera vardı.bu sefer hakkını vermişler.
  • en sonunda ben de nexus 6pye kavustum

acikcasi bekledigimden daha iyi cikti.

isinma sorunu yok sanirim. sadece metal oldugu icin daha fazla hissettiriyor. cesitli programlarla bakildiginda ayni islerin sonunda islemci, pil vb sicakligi benim moto g2 ile ayni.
  • Custom Rom denemek isteyen arkadaşlara Paranoid Android'i öneririm. Uzun süredir aktif değillerdi, takımlarını yenileyip tekrardan çalışmaya başlamışlar
    https://plus.google.com/+ParanoidAndroidCorner/posts/WcCp3J7Vj1A

@Jeopol
    Hayırlı olsun hocam hoş geldiniz aramıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukXIII -- 9 Haziran 2016; 23:41:55 >
  • ben de almayı düşünüyorum. Telefonun kronik sorunu var mı? malum garantisi olmayacak burada...
  • mert6385 kullanıcısına yanıt
    6 aydır kullanıyorum hala sorunsuz, takılma yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosebud32

6 aydır kullanıyorum hala sorunsuz, takılma yok.

Kaça aldın nerden aldın
    En Uygun olarak nerden bulabilirim

• Arkadaşlar aranıza katılmam an meselesi. Aradığım cihaz bu sanırım :) micorsd kart girişi yok sanırım 64 gb alt kısımda yazdığım işlemler için yeter mi ? otg destekleseydi iyiydi napalım artık ...

-Kali linux işletim sistemi kurmayı düşünüyorum(kafadan 2 gb gitti)
    -Fifa tarzı 1-2 oyun(3 gb )
    -Filmic pro-facetune-photoshop programları(400 mb)
    -sosyal medya(400mb)
    -1gb müzik
    birde kendi içinde ki işletim sistemi var .

Fotoğraf kalitesine bittim. Son derece yeterli :) 6s den daha iyi siz düşünün :)

Alırken nelere dikkat ediyim ? fiyat açısından da aynı şekilde
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.