Şimdi Ara

★★★ Huawei Nexus 6P Ana Konu ★★★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
766
Cevap
13
Favori
32.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eger yurtdisindan alir veya getirtirim dersenhttp://www.bhphotovideo.com/c/product/1218649-REG/huawei_51097230_google_nexus_6p_h1511.html surada 419 dolar ve ustune 50 dolarlik hediye ceki veriyor.

bestbuy, amazon, newegg gibi sitelerde de 419 dolara var, ancak sadece telefonu satiyorlar. 64 gb olan icin 50$ eklemek gerekiyor.
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Türkiye ye gelirmi gümrük olayı nasıl?
    Kayıt olayı nasıl ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghaneli

Türkiye ye gelirmi gümrük olayı nasıl?
    Kayıt olayı nasıl ?

Türkiye'ye gelmez. Pasaport kaydı için son 4 ayda ülkeye giriş yapılmış olması gerekiyor ve 130 lira ücreti var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcan16

Arkadaşlar aranıza katılmam an meselesi. Aradığım cihaz bu sanırım :) micorsd kart girişi yok sanırım 64 gb alt kısımda yazdığım işlemler için yeter mi ? otg destekleseydi iyiydi napalım artık ...

-Kali linux işletim sistemi kurmayı düşünüyorum(kafadan 2 gb gitti)
    -Fifa tarzı 1-2 oyun(3 gb )
    -Filmic pro-facetune-photoshop programları(400 mb)
    -sosyal medya(400mb)
    -1gb müzik
    birde kendi içinde ki işletim sistemi var .

Fotoğraf kalitesine bittim. Son derece yeterli :) 6s den daha iyi siz düşünün :)

Alırken nelere dikkat ediyim ? fiyat açısından da aynı şekilde

bunlar için 32gb bile yeterli
  • onurcan16 O kullanıcısına yanıt
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.homeysoft.nexususb.importer

Bu program ile OTG desteği sağlanıyor hocam aklınızda bulunsun :)
  • @TypeR_Mbt Bu haberi yazan sanırım daha önce yoktu :D

Sıfır cihaz bakıyorum 64 gb avrupa en mantıklısı gibi geliyor ülkemiz için ? temiz ikinci elde olur gibi ama bir türlü bulamıyorum
  • telefona kırılmaz cam ekran korucuyu almak istiyorum. sizler aldıysanız nereden aldınız? gittigidiyor ve n11'e baktım bazı satıcı yorumlarında koruyucunun sensörü kapattığı yazılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

telefona kırılmaz cam ekran korucuyu almak istiyorum. sizler aldıysanız nereden aldınız? gittigidiyor ve n11'e baktım bazı satıcı yorumlarında koruyucunun sensörü kapattığı yazılmış.

Evet hocam benim de başıma geldi. İlk aldığım cam sensoru kapattığı için telefon konuşmalarında ekran kararıyordu, ikinci aldığım tamamen başka bir telefon içindi adamın tedarikçisi yanlış ürün göndermiş. Bir tanesi iade almadı, olan parama oldu. Bende sinirlendim banggood'dan aldım 9 dolara Nillkin marka, oldukça iyi tavsiye ederim.

Edit: ürün şuhttp://m.banggood.com/NILLKIN-HPRO-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-Film-for-Huawei-Nexus-6P-p-1034916.html
    Takipçi kargo ile aldım ek olarak 1 dolar, 10 günde elime ulaştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukXIII -- 14 Haziran 2016; 21:09:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yudmud

quote:

telefona kırılmaz cam ekran korucuyu almak istiyorum. sizler aldıysanız nereden aldınız? gittigidiyor ve n11'e baktım bazı satıcı yorumlarında koruyucunun sensörü kapattığı yazılmış.

Evet hocam benim de başıma geldi. İlk aldığım cam sensoru kapattığı için telefon konuşmalarında ekran kararıyordu, ikinci aldığım tamamen başka bir telefon içindi adamın tedarikçisi yanlış ürün göndermiş. Bir tanesi iade almadı, olan parama oldu. Bende sinirlendim banggood'dan aldım 9 dolara Nillkin marka, oldukça iyi tavsiye ederim.

Edit: ürün şuhttp://m.banggood.com/NILLKIN-HPRO-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-Film-for-Huawei-Nexus-6P-p-1034916.html
    Takipçi kargo ile aldım ek olarak 1 dolar, 10 günde elime ulaştı.

10 günde ulaşması iyi olmuş. benim de telefon elime 3-4 güne geçecek, bir an evvel almayı düşünüyorum. ama pek de seçenek yok gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: KRML

Ben uzun bir araştırma sonrasında Gold almaya karar verdim. Benim de asıl isteğim Graphite idi. Ancak hem siyah renk tasarımı gizliyor, hem de çizilmeler sonrasında belli ediyor yorumları üzerine vazgeçtim. Şu anda çok memnunum.

4G çekimi ile ilgili olarak henüz şehirlerarası yolculuk yapmadığım için yorum yapamayacağım. Fakat pil konusunda biraz beklediğim gibi bir performans alamadığım için 4G yi kapatarak kullanmayı deniyorum şimdilik. Ancak telefonu, yeni olduğundan, çok fazla karıştırdığım için ve henüz 1-2 kere şarj ettiğim için olabilir diye düşünüyorum.

Şimdilik pil konusu dışında çok memnunum cihazdani renginden, boyutundan. Güneş ışığı altında ekranın mükemmel bir performans sağladığını söyleyemem bir de. Ancak çok sıkıntı olmadığını düşünüyorum.

Şu ana kadar tecrübelerim bu şekilde. Sorularınız olursa da cevaplamaya çalışabilirim.

gün içinde ne kadar ekran açık kalma süresi alıyorsunuz tam şarj ile

• Bu nilkinlerde genelde arka kamera için jelatin çıkıyor camların yanında.Bunda var mı ondan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TypeR_Mbt

Bu nilkinlerde genelde arka kamera için jelatin çıkıyor camların yanında.Bunda var mı ondan ?

Benim aldığımdan çıkmadı hocam.

• sonunda sipariş ettim...

S810'dan korksamda Nexus benim hayatım diyebilirim...

S7EDGE Güzel ama kendimi iPhone kullanıyormuş gibi hissediyorummm

Gelsin hemen cyanogen'e geçicem ama sizce N Betayımı kullansam diye karar veremiyorum...

Gümüş renk 64gb pasaport kayıtlı bir şekilde aldım 2 gün sürer erzurum'a gelmesi...

beni tek korkutan S810 Oyunlarda ne yapacağı yoksa oyunlarımdan mahrummu kalıcam? (No Limits-Real Racing 3- CSR2- F&F Legend gibi )

bide avrupa vers. SAR Değerini bilen varmı? Teşekkürler...

• thehspeed T kullanıcısına yanıt
    Benim deneyimlerime gore telefon cpu ve soc sicakliklari diger telefonlarla hemen hemen ayni oluyor.

Ancak kasanin metal olmasi nedeniyle isiyi hissedebiliyorsunuz. Ayni sekilde telefonu uzun sure kullanmaz ve sogukta birakirsan telefonun kasasi cok soguk oluyor.

Keske plastik kasa olsaymis dedirtti bu bana.

• telefon bende de uygulamaların kurulması sırasında baya ısındı ama onun harici ısınma olmadı. bir de gece çekiminde parlamadan dolayı yarım daire bi yansıma çıktı. bir kere oldu ama

ek olarak, Türkiye'den sensörü kapatmayan ekran koruyucu alabilen var mı? varsa link verebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert6385 -- 17 Haziran 2016; 13:35:03 >
  • Android N'in 4. sürümü oldukça stabil ve pil ömrü de tatmin edici, şu ana kadar hiç denememisler rahatlıkla deneyebilir bu sürümü.

Ayrıca telefonuna RhinoShield almıştım, normal kılıflar çok ağır oluyor diye. Ülkeye giriş yapmış, haftaya gelince kısa bi inceleme yaparım.

• Klavye ingilizce kalsın, Türkçe karakterler gözükmesin ama S'ye basılı tuttuğumda Ş, C'ye basılı tuttuğumda Ç göstersin istiyorum. Nasıl ayarlayabilirim. Telefonun orijinal klavyesiyle mümkün mü?
  • Yeni nexuslar ne zaman tanıtılacak bilgisi olan var mı acaba ve Türkiye'ye gelir mi sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Klavye ingilizce kalsın, Türkçe karakterler gözükmesin ama S'ye basılı tuttuğumda Ş, C'ye basılı tuttuğumda Ç göstersin istiyorum. Nasıl ayarlayabilirim. Telefonun orijinal klavyesiyle mümkün mü?

Google Klavye ayarlarindan yapabilirsiniz. Klavye açıkken virgule basılı tutup ayarları girin, dillerden Türkçe yi seçerseniz olur.

• Sizler de en temel türkçe kelimelerde bile swipe ile kaydırarak yazarken sözlüğün önermemesi durumu oluyor mu? Çok fazla karşıma çıkıyor bu sorun, kaydırarak hızlıca yazmaya çalışırken sürekli sözlüğe yeni kelime kaydediyorum.

Bir ayarı mı var acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.