Şimdi Ara

★★★ Huawei Nexus 6P Ana Konu ★★★ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
766
Cevap
13
Favori
32.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BeatMaster

Hocam spigen ekran koruyucu parmak izi birakiyor mu?

ben normalde ucuzlarından kullanıyordum. şimdi nillkin marka olana geçtim. çok farkediyormuş meğerse. neredeyse telefon ekranı kadar az iz bırakıyor ve ekrana tam oturdu. dokunuş hissiyatı da telefon ekranı gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BackConnect

quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

quote:

Orijinalden alıntı: Yudmud

quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

6.0 da hdr varken 7.0'da hdr modu yok, nereye kayboldu bilen var mı acaba?

Hocam hangi uygulamayı kullanıyorsunuz bende HDR+ duruyor.

google'ın kendi kamera uygulamasını. Ne ayarlar da, ne de en üstte duruyor.

Android N de kaldırdılar mı yoksa bu hdr+ modu?

N kullanıyorum ve hdr duruyor

• Hdr bende de yok oldu. Android beta program ile güncellemiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon dilini İngilizce yapınca Hdr geldi yeniden. Tekrar Türkçeye geçtim bir süre sonra yine kayboldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meshutx -- 5 Eylül 2016; 23:58:07 >
  • sanki şarjı daha çabuk bitmeye başladı n den sonra sizde de öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZIKKIM

sanki şarjı daha çabuk bitmeye başladı n den sonra sizde de öyle mi?

Katılıyorum, su gibi akıyor, dün saat 4 gibi yüzde 20 kalmıştı, gözlerime inanamadım, akşamı çıkartmak mümkün değil.
  • sorunlar halledilene kadar n'e geçmeyi düşünmüyorum.
    m'in şarjından gayet memnunum.pure nexus rom n versiyonu çıkana kadar beklemedeyim
  • Ben hep İngilizce kullanıyorum, hdr+ modu duruyor N'de. Pil ömründe de olumsuz bir değişiklik görmedim açıkçası. Beta programındayım bu arada.

Hatta N oncesinde google play hizmetleri sürekli pil tüketirken N'de düzelmiş gibi görünüyor. Ben gayet memnunum. Daha akıcı gibi geliyor cihaz.

Not: Lokasyon, senkronizasyon, vb. ne kadar servis varsa hepsi açık kullanıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert6385 kullanıcısına yanıt
    Her zaman her şeyin kalitelisini kullanmak taraftariyim. Elbette butce dahilinde ve fiyat/performans oranına göre

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar N'e geçtikten sonra ben format attım. fabrika ayarlarına döndüm yani. şu an otomatik parlaklıkla (ibre orta seviyede) gün içinde 4 saatten fazla ekran süresi alıyorum. N bence şarj bakımından daha iyi
  • İngilizce diline geçtim, sonra açıldı hdr modu, sonra türkçe diline geri döndüm, hala duruyordu. 6'dan çok daha iyi çalışıyor.
  • Merhabalar ben de N programına kayıt oldum hemen güncelleme geldi, teşekkürler

ayrıca 2 hafta önce aliexpressden kılıf aldım 10$ a, google da satılanın aynısı (34$)

çok beğendim almak isteyen arkadaşlar için;
    http://tr.aliexpress.com/item/Original-Flip-PU-Leather-Case-For-Google-LG-Nexus-5X-Huawei-Nexus-6P-Official-Protective-Phone/32621624198.html?spm=2114.13010608.0.59.DnZWk2

• Beni de ekleyebilir misiniz?
    H1512 - Gold - 64GB

Bu arada Nougat bayağı hoş.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

arkadaşlar N'e geçtikten sonra ben format attım. fabrika ayarlarına döndüm yani. şu an otomatik parlaklıkla (ibre orta seviyede) gün içinde 4 saatten fazla ekran süresi alıyorum. N bence şarj bakımından daha iyi

bunu yazdıktan sonra ne olduysa oldu ve şarjım az gitti. farkettim ki telefon uyku moduna girmiyor çözüm bulamadım ama
    Bende aliexpress ten telefon gelmeden almistim ancak gercekten cok dandik bu kadar mi iz birakir yuzeyde. Nillkin ler gercekten az iz birakiyorsa gecebirilim.

Hatta ekran kalitesinide gectim iz birakmayan matte filmlere bile gecebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeatMaster

Bende aliexpress ten telefon gelmeden almistim ancak gercekten cok dandik bu kadar mi iz birakir yuzeyde. Nillkin ler gercekten az iz birakiyorsa gecebirilim.

nillkin de iz bırakıyor ama diğerinden geçtikten sonra o kadar az gözüktü ki iyi ki geçmişim dedim. nillkin'de tek problem (emin değilim) ön kamerayı kapatıyor oluşu. Kameraya etkisi olup olmadığını çözemedim. fotolardan belli olmujyor çünkü. ama çok az da olsa etkisi vardır diye düşünüyorum
  • Evet oabilir duz camda olsa mercekleme yapiyor olabilir. Telefon elimdeyken biryere basili mi tuttum bilmiyorum ama duz siyah bakim ekrani gibi birsey cikti ses tuslariyla recovery mode falan secenek degisiyordu panikten power of secip kapattim hangi tuslarla oluyor bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeatMaster -- 10 Eylül 2016; 19:08:02 >
  • BeatMaster kullanıcısına yanıt
    Ses kısma + Güç tuşu ile giriliyor
  • Peki hocam burdaki seyler nedir, tam bir android cahiliyim ios tan gectigim icin hic bir terimi bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.