Şimdi Ara

★★★ Huawei Nexus 6P Ana Konu ★★★ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
766
Cevap
13
Favori
32.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bir kaç gün evvel güvenlik güncellemesi geldi.
    Güncellemeden sonra batarya inanılmaz hızlı azalıyor.
    Wipe Cache yaptım ama pek bir şey fark etmedi gibi.
    Aynı problemi yaşayan kimse var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süredir bu telefonu istiyordum, sonunda nexus 5 ten 6p ye terfi ettim :) Mükemmel bir telefon ya. Tamam artık ben telefonumu buldum kaza bela olmadığı sürece değişmeyi düşünmüyorum

android 7.1 gelene kadar( sanırım aralık ayında gelecekmiş asıl sürüm) 6.0.1 kullanacağım.

sizinde kamerada hdr+ ve animasyon modu kayboluyor mu dili türkçe yapınca ?

yudmud kardeş benide ekler misin. 32gb silver h1512 uluslararası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 18 Kasım 2016; 9:18:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BackConnect

Beyler bir kaç gün evvel güvenlik güncellemesi geldi.
    Güncellemeden sonra batarya inanılmaz hızlı azalıyor.
    Wipe Cache yaptım ama pek bir şey fark etmedi gibi.
    Aynı problemi yaşayan kimse var mı?

ne kadar işe yarar bilmiyorum ama biri şöyle yapıyordu: uygulama ayarından pil optimizasyonuna gel sağ yukardaki noktaya bas ve 'uygulama tercihlerini sıfırla' seçeneğine bas. Battery drain problemi bi nebze çözülüyormuş, özellikle nougat ta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 18 Kasım 2016; 8:42:52 >
  • ZIKKIM Z kullanıcısına yanıt
    yapamadıysan yardımcı olurum. Çok basit dönüş yapmak. Bende 6 ya döndüm. Çünkü telefonu kutudan çıkardığım gibi android 7 ye güncellemiştim. Sonrasında 6 da nasıl bir kullanım sergiliyor diye merak ettim :=)
  • ekran koruyucu almak isteyenler arkadaşlar ;

Bilinen markalar olmadığı için, ekran koruyucu da almak zorunda olduğum için alttaki ürünü aldım mecburen. 2 hafta kadar olmuştur herhalde kullanalı ve inanılmaz memnun kaldığımı söyleyebilirim. kesimi falan çok iyi , sensörü kapatmıyor. Ekran algılamasında herhangi bir sıkıntı olmuyor incecik ve uygulamasıda çok kolay.
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/huawei-nexus-6p-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-rz-246258750

kılıf olarak spigen Nexus 6P Case Rugged Armor black kullanıyorum. Spigen kalitesi zaten süper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 18 Kasım 2016; 8:56:8 >

• Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Yaptım. Bakalım işe yarayacak mı. teşekkürler.

Kılıf ile ilgili küçük ama önemli bir detay.

Çoğunlukla spigen kullandım ve hep memnun kaldım. (Nilkin de kullandım, iyi)
    Şimdi spigen Ultra Hybrid Kullanyorum. 5 Ay Falan Oldu sanırım kılıfın rengi sarıya kaçtı. Kötü bir görüntü oldu. Şimdi farkı kılıflar sipariş edeceğim amazondan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BackConnect -- 18 Kasım 2016; 9:21:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BackConnect

Yaptım. Bakalım işe yarayacak mı. teşekkürler.

Kılıf ile ilgili küçük ama önemli bir detay.

Çoğunlukla spigen kullandım ve hep memnun kaldım. (Nilkin de kullandım, iyi)
    Şimdi spigen Ultra Hybrid Kullanyorum. 5 Ay Falan Oldu sanırım kılıfın rengi sarıya kaçtı. Kötü bir görüntü oldu. Şimdi farkı kılıflar sipariş edeceğim amazondan.

Sırf bende sararır diye şeffaf kılıf almadım. Spigen bile olsa bu kadar kısa sürede sararması üzüyor. Çamasır suyunda falan bekletsen rengi gelmez mi acaba

Benim yukarıda yazdığım kılıfı tavsiye ederim. Çok kibar, standart bumperlar gibi kaba göstermiyor. Ucuza orjinal ürün bulursan bizimle de paylaş kardeş. Belki bizde nasipleniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 18 Kasım 2016; 9:59:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Uzun süredir bu telefonu istiyordum, sonunda nexus 5 ten 6p ye terfi ettim :) Mükemmel bir telefon ya. Tamam artık ben telefonumu buldum kaza bela olmadığı sürece değişmeyi düşünmüyorum

android 7.1 gelene kadar( sanırım aralık ayında gelecekmiş asıl sürüm) 6.0.1 kullanacağım.

Hocam bende çok isteyip alıp çok da severek kullandım, ama geçen günlerde şanssızlığıma bozuldu telefon. Antende bir sıkıntı oldu hiçbir şekilde hat çekmiyor. 6P maceram bitti bu şekilde. Daha ne alacağım karar veremedim ama bunun tadını hiçbiri vermez

• quote:

Orijinalden alıntı: Yudmud

quote:

Uzun süredir bu telefonu istiyordum, sonunda nexus 5 ten 6p ye terfi ettim :) Mükemmel bir telefon ya. Tamam artık ben telefonumu buldum kaza bela olmadığı sürece değişmeyi düşünmüyorum

Hocam bende çok isteyip alıp çok da severek kullandım, ama geçen günlerde şanssızlığıma bozuldu telefon. Antende bir sıkıntı oldu hiçbir şekilde hat çekmiyor. 6P maceram bitti bu şekilde. Daha ne alacağım karar veremedim ama bunun tadını hiçbiri vermez

Gerçekten üzüldüm kardeş.. Telefon konusunda evet nexus deneyimi alışkanlık yaptıktan sonra başka telefonlara geçmek istemiyor insan :S

yedek parça alıp değişme şansın yok mu ?

• Arkadaşlar satın almak isterseniz 5 aylık hiçbir sıkıntısı olmayan pasaport kayıtlı cihazimi satıyorum yurt dışından hediye iphone 7 geldi Ankara dayım almak isteyen olursa

• quote:

quote:

quote:

Gerçekten üzüldüm kardeş.. Telefon konusunda evet nexus deneyimi alışkanlık yaptıktan sonra başka telefonlara geçmek istemiyor insan :S

yedek parça alıp değişme şansın yok mu ?

Yok hocam öyle de mümkün değil, bir şekilde olursa da çok pahalıya gelir.

• Telefonu 6.0.1 yaptım. Kamera sorunu kısmen de olsa devam diyor. Dil türkçe iken hdr çalışıyor ama smart brust çalışmıyor. 7.0 da ikiside çalışmıyordu. İnşallah 7.1 finalde düzelir. Ne saçma bir bug... Dili değiştirince kamera fonksiyonu çalışmıyor

• Double tab ile ekranı uyandırma özelliği pixel telefonlara gelmiş. İnşallah bize de gelir.

• 7.1.1 resmi sürüm bugün/yarın çıkacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

7.1.1 resmi sürüm bugün/yarın çıkacakmış.

Factory Image'lar ve OTA paketleri çıktı bile, manuel güncellemek isteyenlere
    https://developers.google.com/android/images
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

7.1.1 resmi sürüm bugün/yarın çıkacakmış.

Factory Image'lar ve OTA paketleri çıktı bile, manuel güncellemek isteyenlere

ben yazdıktan hemen sonra çıkmış sanırım

• Daha önce "Spigen Ultra Hybrid" almıştım. Maalesef 5-6 ayda sarardı. :(
    Şimdi de "Spigen Rugged Armor" aldım. 10 numara. Kılıf arayanlara tavsiyedir.

Amazon üzerinden aldım 7-8 günde geldi. Standart shipping.

• BackConnect kullanıcısına yanıt
    Bende bu kılıfı kullanıyorum gerçekten 10 numara :) ayrıca

7.1.1 factory image yayınlandı arkadaşlar saldırın

• arkadaşlar 7.1.1 ile whatsapp bildirim sesi değişmiyor sizde de öyle mi ? değiştriyorum ama hep default olan bi melodi çalıyor oda maşşallah 1dk sürüyor
  • quote:

arkadaşlar 7.1.1 ile whatsapp bildirim sesi değişmiyor sizde de öyle mi ? değiştriyorum ama hep default olan bi melodi çalıyor oda maşşallah 1dk sürüyor

ben beta programındayım ama 7.1.1 final sürümünü almadım hala. beta'dan çıksam OTA olarak 7.1.1 gelir mi? yoksa 7.0a m döner?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.