Şimdi Ara

★★★ Huawei Nexus 6P Ana Konu ★★★ (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
766
Cevap
13
Favori
32.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nexus 5 ve 6 cihazlarımda kullanmıştım,

Bu işi en kaliteli yapan dbrand, ondan sonra kalite olarak sıralarsam Slickwraps,Stickerboy ve Xtremeskins gelir.
    Aslında Xtremeskins bir bakıma fiyat-performans denebilir.Sadece kullanılan malzeme çok ince,reklamcılardaki folyolar gibi.
    dbrand'ın ise kesimleri tam oluyor ve kullandıkları malzemeler gerçekten kaliteli.
    Gerçi Paypal olmadığı için artık dbrand alınamıyor sanırsam. 6 ve 5'te sorunsuz senelerce kullandım, 6P içinde denemelik xtremeskins'ten kaplama aldım ancak telefonun tasarımı gereği kamera üstü metal kısmının ovalliğinden ötürü o kaplama zamanla telefonu cebine koyup çıkarttıkça kalkmaya başlıyor. Belki dbrand olsa böyle olmazdı ama ben 6p'ye hiç bir şekilde kaplamaları yakıştıramıyorum.Metal kasa zaten görüntüsü güzel. İlla kılıf yerine kaplama kullanılacaksa tabi Slickwraps'ın Naked diye geçen şeffaf kaplamaları var. Onlarda düşünülebilir aslında.

★★★ Huawei Nexus 6P Ana Konu ★★★★★★ Huawei Nexus 6P Ana Konu ★★★★★★ Huawei Nexus 6P Ana Konu ★★★

• BackConnect kullanıcısına yanıt
    evet, tek yasadigimdan pek sorun olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TypeR_Mbt

Nexus 5 ve 6 cihazlarımda kullanmıştım,

Bu işi en kaliteli yapan dbrand, ondan sonra kalite olarak sıralarsam Slickwraps,Stickerboy ve Xtremeskins gelir.
    Aslında Xtremeskins bir bakıma fiyat-performans denebilir.Sadece kullanılan malzeme çok ince,reklamcılardaki folyolar gibi.
    dbrand'ın ise kesimleri tam oluyor ve kullandıkları malzemeler gerçekten kaliteli.
    Gerçi Paypal olmadığı için artık dbrand alınamıyor sanırsam. 6 ve 5'te sorunsuz senelerce kullandım, 6P içinde denemelik xtremeskins'ten kaplama aldım ancak telefonun tasarımı gereği kamera üstü metal kısmının ovalliğinden ötürü o kaplama zamanla telefonu cebine koyup çıkarttıkça kalkmaya başlıyor. Belki dbrand olsa böyle olmazdı ama ben 6p'ye hiç bir şekilde kaplamaları yakıştıramıyorum.Metal kasa zaten görüntüsü güzel. İlla kılıf yerine kaplama kullanılacaksa tabi Slickwraps'ın Naked diye geçen şeffaf kaplamaları var. Onlarda düşünülebilir aslında.

★★★ Huawei Nexus 6P Ana Konu ★★★★★★ Huawei Nexus 6P Ana Konu ★★★★★★ Huawei Nexus 6P Ana Konu ★★★

Detaylı cevabiniz için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kilifla kullanirken sorun olmuyor degil mi? cerceveye cok yakin degildir umarim.

• BeatMaster kullanıcısına yanıt
    Benim kullandığım kılıftan memnunum. Diğerlerini bilmiyorum.

• Bende tavsiye ediyorum, fiyatina gore oldukca iyi çinden alip 1 ay beklemeye gerek yok. Hatta almisken 2 adet aldim.

http://urun.n11.com/ekran-koruyucu/huawei-nexus-6p-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-rz-P123856887

• Güncelleme geldi bugün.

Bir dizi optimizasyon iyileştirme falan varmış...

Sanırım tek değişiklik parmak izi okuyucusu ile bildirimlere bakabilme özeliği...

Güzel olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeatMaster

Bende tavsiye ediyorum, fiyatina gore oldukca iyi çinden alip 1 ay beklemeye gerek yok. Hatta almisken 2 adet aldim.

http://urun.n11.com/ekran-koruyucu/huawei-nexus-6p-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-rz-P123856887

Bundan iki adet aldim akilliphone dan siyah ve seffar kiliflar yeterli kalitede, özellikle ince olsun diye aldim güzel oldu parasina göre, koruma olarak düşmeye karsi süper korumali olacagini sanmam ama tabi ince olduğundan. Ekran cami da almistim o da guzeldi hazir kargo öderken onu da alabilirsiniz yedek olarak

• Merhabalar arkadaşlar

6p telefonumun şarj aletinde sıkıntı var. 1 ay kadar kullanıyorum. Sonra yoruldum diyip 3 gün çalışmıyor sonra tekrar kendine geliyor ve 1 ay kadar daha çalışıyor. Acaba kablo da sıkıntı olabilir mı diye kablo aldım ama olmadı. Sizde de böyle bir problem var mı ? Ve şarj aleti tavsiyeniz var mı ? Orjinaline yakın yine hızlı şarj 3a olursa daha bir güzel olur.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spawn313

Merhabalar arkadaşlar

6p telefonumun şarj aletinde sıkıntı var. 1 ay kadar kullanıyorum. Sonra yoruldum diyip 3 gün çalışmıyor sonra tekrar kendine geliyor ve 1 ay kadar daha çalışıyor. Acaba kablo da sıkıntı olabilir mı diye kablo aldım ama olmadı. Sizde de böyle bir problem var mı ? Ve şarj aleti tavsiyeniz var mı ? Orjinaline yakın yine hızlı şarj 3a olursa daha bir güzel olur.

Teşekkürler.

https://www.aliexpress.com/item/AUKEY-USB-C-Quick-Charge-3-0-AiPower-3-Port-Wall-Charger-With-USB-C-Cable/32685263237.html?spm=2114.13010608.0.0.IqK1K9

Bu şarj aletini kullanıyorum 11.11 indiriminden almıştım, gayet memnunum, boyutlar biraz orj den büyük ama 3a olanlar genelde böyle zaten.

• Arkadaşlar,
    Uzun zaman önce burada yazmıştım. Mikrofon problemi ile alakalı. Bu sorun artık can sıkıcı bir boyuta geldi. Konuştuğum herkes sesin boğuk, seni duyamıyoruz vb. şeyler diyor. Sırf bunun için bluetooth kulaklık aldım. Ama o da sürekli peşinde taşıyamıyorsun.

Aranızda mikrofon problemi yaşayıp, aşağıdaki yöntemle (veya başka bir yöntemle) çözen oldu mu?

Yukarıdaki gibi bir çözüm öneriyorlar fakat bunun için root etmek gerekiyor. Açıkcası root da etmek istemiyordum ama mecburum artık. Tabi henüz 7.1.2 için root da gelmedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BackConnect -- 15 Nisan 2017; 20:28:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanparlak

quote:

Orijinalden alıntı: Spawn313

Merhabalar arkadaşlar

Teşekkürler.

https://www.aliexpress.com/item/AUKEY-USB-C-Quick-Charge-3-0-AiPower-3-Port-Wall-Charger-With-USB-C-Cable/32685263237.html?spm=2114.13010608.0.0.IqK1K9

Bu şarj aletini kullanıyorum 11.11 indiriminden almıştım, gayet memnunum, boyutlar biraz orj den büyük ama 3a olanlar genelde böyle zaten.

Teşekkür ederim cevabın için. İnceledim ürünü çok güzel görünüyor. Ordan hiç alışveriş yapmadım ama herşeyin bir ilki vardır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BackConnect

Arkadaşlar,
    Uzun zaman önce burada yazmıştım. Mikrofon problemi ile alakalı. Bu sorun artık can sıkıcı bir boyuta geldi. Konuştuğum herkes sesin boğuk, seni duyamıyoruz vb. şeyler diyor. Sırf bunun için bluetooth kulaklık aldım. Ama o da sürekli peşinde taşıyamıyorsun.

Aranızda mikrofon problemi yaşayıp, aşağıdaki yöntemle (veya başka bir yöntemle) çözen oldu mu?

Yukarıdaki gibi bir çözüm öneriyorlar fakat bunun için root etmek gerekiyor. Açıkcası root da etmek istemiyordum ama mecburum artık. Tabi henüz 7.2.1 için root da gelmedi...

Aynı problem bende de var. Sesim karşı da eko yapıyor kendim de denedim karşıdakinin konuştukları kendine geri gidiyor. Okuduğum yabancı site de arkada ki mikrofona bant yapıştırmayı onermisler. Denemedim ama deneyeceğim artık şikayetler arttı. Bir de bende 7.1.2 kurulu ota dan gelen. Siz 7.2.1 demişsiniz. Ben neden alamıyorum acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spawn313 -- 15 Nisan 2017; 18:58:40 >

• Spawn313 S kullanıcısına yanıt
    Cihazların büyük bir çoğunluğunda bu problem var maalesef.

Ben uzun zaman önce denedim o öneriyi. Maalesef arkadaki mikrofona bant yapıştırma, kapatma falan işe yaramıyor.

Güncelleme gelmişti güncelleme yapmıştım ben. Ama henüz root çıkmadı.

• quote:

Arkadaşlar,

Yukarıdaki gibi bir çözüm öneriyorlar fakat bunun için root etmek gerekiyor. Açıkcası root da etmek istemiyordum ama mecburum artık. Tabi henüz 7.1.2 için root da gelmedi...

@BackConnect hocam magisk denediniz mi root için? Ben custom rom kullanıyorum (AOSPExtended) o yüzden güncellemeyi daha yapmadı geliştirici, denemediyseniz tavsiye ederim 7.1.1 de sorunsuz kullanıyorum supersu yu bıraktım şahsen.Ve custom romların çoğunda dediğiniz mikrofon sorunu yok denemek isterseniz.

quote:

Teşekkür ederim cevabın için. İnceledim ürünü çok güzel görünüyor. Ordan hiç alışveriş yapmadım ama herşeyin bir ilki vardır :)

@Spawn313 ne demek hocam her zaman, biz maaşın yarısını oraya yatırıyoruz malesef :/ :))
    7.2.1 yok hocam sanırım arkadaş yanlışlıkla yazmış onu.

• Yukarıda bahsettiğim mikrofon problemimi sonunda çözdüm. Videoda anlatıldığı gibi sistem dosyasındaki ufak bir değişiklik ile bir yıldır canımı sıkan mikrofon problemim halloldu...

• quote:

Orijinalden alıntı: BackConnect

Yukarıda bahsettiğim mikrofon problemimi sonunda çözdüm. Videoda anlatıldığı gibi sistem dosyasındaki ufak bir değişiklik ile bir yıldır canımı sıkan mikrofon problemim halloldu...

Burada paylaştığın için sağol kardeş. En azından azından benzer durumda bizde deneriz.

• Android 7.1.2 de neredeyse hiç bir değişiklik yok. Asıl yenilikler yıl sonuna doğru gelecek 8 ile geliyor. Muhtemelen Android 8 Nexus 6p için son güncelleme olur. Ben beta yüklemiyorum. Asıl sürüm çıkınca sürprizi kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 18 Nisan 2017; 21:22:42 >
    parmak izi okuyucusunda parmagi yukaridan asagiya kaydirinca yukaridan asagiya inen menu geliyor. en buyuk degisiklik o olmus
    Ondan sonra güncelleme daha gelmeyecek mi? Bu konuda emin misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.