Şimdi Ara

★★★ Huawei Nexus 6P Ana Konu ★★★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
766
Cevap
13
Favori
32.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: senersongur

Şu fiyat nasıl arkadaşlar?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-nexus-6p-32-gb-acilmamis-kutu-izmir-veya-kayseri-243310060/detay

İyi fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tanitim videosu sizlerle..

https://www.youtube.com/watch?v=UqLLx98fsU8
  • İki gündür kullanıyorum. :)
  • FReStoRM F kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun :)

Keşke Avrupa fiyatlandırması Amerika'daki gibi olsaydı da ucuza gelseydi alırdım,ama malesef bu gidişle büyük ekran için 6 alacağım çünkü 2-3 ekstra şey için 1000 lira fark fazla geliyor
  • guzel telefon alanlara hayirli olsun gule gule kullansinlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokaptan

tanitim videosu sizlerle..

https://www.youtube.com/watch?v=UqLLx98fsU8

Erhan bey negüzel cihaz keşke benim olsa
  • Sevket aklima geldi :)) haftaya sizin olucak iyi gunlerde kullanmaniz dilegiyle.

• Avrupa'da satışa sunulmuşhttp://donanimgunlugu.com/huawei-nexus-6p-avrupada-satisa-cikti/

• Nexus 6p ve Moto360 dün elime ulaştı.

Nexus 6p
    Şarj konusu ile başlayacak olursak, bugün sabah saat 09:00 da şarjdan %100 aldım. Şuan saat 18:22 ve sarjim %49 yanı günün yarısını geçtim ancak sarjin yarısı henüz boşaldı. Whatsapp, surekli mail trafikte, zaman zaman sosyal medya uygulamalari, parlaklık %90 , oyun hiç yok, tarayıcı zaman zaman kullanarak bu sonucu aldım.
    Kısa kısa diğer özelliklere değinecek olursak kamerası İNALİLMAZ güzel , ilk defa bir kamera iphonedan (ayarlariyla oynamadan) daha guzel. Kullanımı inanılmaz seri. 4k video hayret verici :) . Dokunmatigi , parmak izi, kasanin elde duruşuda harika. Öyle elde yamulup bükülecek cinstende değil kesinlikle. Güven veriyor.

Eksi olarak power putonu ses butonlarindan daha uzak konumlandırılabilrmis, karisabiliyor. Daha önce 5" ve üzeri kullanmadiysaniz büyük gelecektir :)

Şimdilik bukadar, zaman zaman deneyimledikce yazarım.

Moto360
    Gerçekten harika, ekran kalitesi arayüzü inanılmaz kaliteli. Deri kayısı çok güzel ve cihaz çok hafif . kolunuzda yok gibi, bildirim kontrolü ve sesle cevaplama çok ise yariyor.

Soruları alabilirim.

Nexus 6p 64 Metal
    Moto360 1.nesil

• Nexus 6 yı 199 dolardan kaçırdık vay anam vayyy

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musketeer. kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam.Bende aradaki fiyat farkına değmez diyerek uygun fiyattan sıfır Nexus 6 aldım kendime,kamerası yetiyor,şeklini beğeniyordum da zaten.Seneye yine aynı şekilde 6P alırım belki.Moto 360 bende de vardı ancak Nexus 5 varken işe yaradığını çok hissedemiyordum,büyük cihaza geçince farkettim işe yaradığını iyice :D

• quote:

Orijinalden alıntı: TypeR_Mbt

Hayırlı olsun hocam.Bende aradaki fiyat farkına değmez diyerek uygun fiyattan sıfır Nexus 6 aldım kendime,kamerası yetiyor,şeklini beğeniyordum da zaten.Seneye yine aynı şekilde 6P alırım belki.Moto 360 bende de vardı ancak Nexus 5 varken işe yaradığını çok hissedemiyordum,büyük cihaza geçince farkettim işe yaradığını iyice :D

Teşekkürler, aynen işe yarıyor. Sağa sola göstermekten bitirdik şarjı
  • Arkadaşlar bu sahibinden de satılan Nexus 6p ler direkt kullanılıyor mu? Bi yere işletmek gerekiyor mu ekstra ücret çıkar mı, bilenler cevap verebilirse sevinirim. Bir de Huawei Nexus 6p yi Türkiye'ye getirirse sahibinden deki fiyatlardan daha mı ucuza gelir? Sitede 2500TL sınırında olur diyor, sahibinden de 2100TL ye var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirsavas -- 3 Aralık 2015; 18:27:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirsavas

Arkadaşlar bu sahibinden de satılan Nexus 6p ler direkt kullanılıyor mu? Bi yere işletmek gerekiyor mu ekstra ücret çıkar mı, bilenler cevap verebilirse sevinirim. Bir de Huawei Nexus 6p yi Türkiye'ye getirirse sahibinden deki fiyatlardan daha mı ucuza gelir? Sitede 2500TL sınırında olur diyor, sahibinden de 2100TL ye var..

Pasaport kayıtlı ise direk kullanabilirsiniz diye biliyorum.

• Cihazın resmi olarak satışı hakkında bir gelişme var mı?

Benim Nexus 4 iyice dağıttı kendini. Yakın zamanda çıkarsa Nexus 6P düşünüyorum ama olmazsa Note 5 alacağım sanırım.
  • Büyük ihtimalle gelmeyecek. Çünkü fiyatı bir hayli şişecek ve 2000+ civarında satılması çok zor o fiyattaki cihazlara bakıldığında.

• telefonum geldi sonunda..çok fazla inceleme şansım olmadı..Şu ana kadar kullandığım telefonlar içerisinde en iyisi diyebilirim..(Çünkü diğerleri eski model idi )
    karşılaştırmalı bir fotoğrafta ekledim üstteki lg g3..alttaki nexus..resmin kalitesi aktarırken düştü..kayıpsız kalite paylaşırım..fakat kontrast farkı ortada..

★★★ Huawei Nexus 6P Ana Konu ★★★★★★ Huawei Nexus 6P Ana Konu ★★★★★★ Huawei Nexus 6P Ana Konu ★★★★★★ Huawei Nexus 6P Ana Konu ★★★

oda nesi bir anda...

★★★ Huawei Nexus 6P Ana Konu ★★★

şaka şaka korktum ve hemen telefonu kutusuna geri koyuyorum şu an..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarrx -- 10 Aralık 2015; 10:43:50 >

• BurakKsglu kullanıcısına yanıt
    Evet, 2 bin küsur TL.ye Nexus almak istemem açıkçası. Tamam iyi cihaz olabilir ama bir Huawei için çok para. Hele ki, Google gibi radikal fiyat indirimlerine giden bir firmanın resmi cihazına bu paraları vermek büyük risk. Bakın Nexus 5X'de fiyat indirimine gitti bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 10 Aralık 2015; 11:31:25 >
  • Amerikadan getirdigim KUTUSUNDA SIFIR SIYAH NEXUS 6P'yi almak isteyen arkadaslar bana ozelden ulasabilir.

Ben de aynisini kulllaniyorum hayatimda gordugum en hizli, en mukemmel Android. Acikcasi 2 aylik LG g4'umu bunun icin degistirdim. Parmak izi tanimasi vs muhtesem.

Cihaz sifirdir, kullanmak isteyen arkadasin pasaport kaydi yaptirmasi gerekcek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.