Normal katlanırları 2K fiyata satıyorlar zaten. Huawei fiyatı düşürmeye uğraşmaz. Eski dışa katlanır cihazını da böyle tuzlu satıyordu. Hani Huawei fiyatlarını tahmin etmek zor değil. :) |
Huawei’nin üçe katlanabilir telefonuna ilgi beklenenin çok üzerinde (2. sayfa)
-
-
Temcit pilavı gibi tasarım anlayışına sahip bir firma. İşin komik tarafı tabletlerde daha fazla tasarımsal değişikliğe gidiyor olması, normalde bir firma tersini yapar.
-
O kamera çıkıntısı ile kamera şekli berbat gözüküyor çok kalın ve estetikten uzak, önceki model buna bin basar tasarım konusunda da neyse artık iphone 16 saçmalığını görünce insan bu cihazı takdir ediyor. Apple eski günleri ile bağı kalmamış bir firma, bu iyi bir şey aslında.
-
Bu yine de cihazlarda estetigi ön planda önemsemedikleri anlamına gelmiyor ellerinden o kadar geliyordur diğer üreticiler tasarımda onları gecmistir falan.. Millet apple'ın tasarımını da kötülemek icin bu yazdıgıma karsı cıkmıs evet haklısınız apple cihazlar artık tasarım olarak da geride ancak bahsettigim konu bu degildi tabii ki..
Resimdeki cihaz 15 senelik bir takoza benziyor gerekli estetik standartlari bence karsilamiyor yani apple firmasi ne dusunur bilemem fakat ben apple yonetimi olsaydim resimdekine benzer bir telefonu cok kalin oldugu icin uretmezdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 11 Eylül 2024; 21:56:1 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Headlong Into CarnageBu yine de cihazlarda estetigi ön planda önemsemedikleri anlamına gelmiyor ellerinden o kadar geliyordur diğer üreticiler tasarımda onları gecmistir falan.. Millet apple'ın tasarımını da kötülemek icin bu yazdıgıma karsı cıkmıs evet haklısınız apple cihazlar artık tasarım olarak da geride ancak bahsettigim konu bu degildi tabii ki..
Resimdeki cihaz 15 senelik bir takoza benziyor gerekli estetik standartlari bence karsilamiyor yani apple firmasi ne dusunur bilemem fakat ben apple yonetimi olsaydim resimdekine benzer bir telefonu cok kalin oldugu icin uretmezdim
15 yıl öncesi anlamında yorumunuza katılıyorum fakat bir yandan rende tasarımlı kasa ile mac üreten adamlar bunu da üretir diye düşünüyorum özellikle üçlü kamera modülü adamların ortaya koyduğu en estetikten uzak tasarım anlayışıydı. Yani mecbur hissederse paşa paşa yapıyor Apple.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X