|
Huawei’nin üçe katlanabilir telefonuna ilgi beklenenin çok üzerinde
-
-
Fiyat kesinlikle pahalı olacaktır ama yeni teknolojiler barındıran öncü cihazlar için yadsınacak bir durum değil. Umarım tahminlerinin de ötesinde bir satış rakamı yakalarlar.
-
Teknolojisini merak ediyorum. İncelik bazında nasıl eşit dağılım bile yapsa 0.3 cm her katman. Oraya bir ekran sıkıştırma bord parçası veya pil off offf. Çok iyi ya gelecek mi bakalım Türkiye ye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Z Fold ismi bu ürüne yakışırmış aslında.
-
Katlanabilir telefonlar güzel benim de ilgimi çekiyor ama daha önemli şeylere sunsalar hoş olur. 4k, 480hz ekran koysalar artık. Daha ince telefonlar, 10k mah batarya, 320w dolum hızı. Çerçevesiz, tuşsuz ekran. Direk kullanıma etki etmeli. Şimdi iphone 16 duyuracaklar. Tamam da ne yenilik sunuyorsun? Geriden geliyorsun. 5 para etmez yükseltmeye. Çinden bir atılım bekliyorum samsung da yalan.
-
3 telefon üst üste koyulmus gibi
-
Fiyatı olmayan ürüne 2.3 milyon geri zekalı ön sipariş mi vermiş yani?
-
Fiyatı beklediklerinin üzerinde olursa siparişi iptal edemezler mi?
-
Bir ürünün fiyatı yokken satış yapan yer neye göre sipariş alıyor? Fiyatsız ticaret mi olur hocam şaka mı yapıyorsunuz?
-
Teknoloji biz istesekte istemesekte gelişiyor biz cok pahalı desekte alan alıyor türkiyede kacak göcek satılan bir cihaz olacak yine alan alacak ama bu cihaz üce katlandıgı halde bile samsung fold cihazlardan daha ince kayıt sorunu olmasa alıp kullanıla bilir bir cihaz olacak gibi
-
İyicene cüzdana benzediği ve pekala orijinal durduğu için çok sipariş almıştır. İnsanlar hava da atabilecekleri özgün şık şeyleri sever. Gösteriş şıklığını seven Apple'ın katlanabilen cihaz tarafına yönelmemesi ilginç. Ama açıklaması zor olmayabilir. Büyüyen donanım maliyetleri ve bunlara ilişkin artan riskler birçok donanımı Android aleminin cihazlarının gerisinden gelen Apple'a göre değil. Apple'ın iPhone modelleri pazardaki hakimiyetlerini sürdürüp Apple pazarın majör bir tarafını elinde tutmaya devam ettiği müddetçe katlanabilir cihazlar çıkarmaya yeltenmez. Katlanabilir cihazların satışlarının Çinli üreticilerin pazar paylarıyla beraber daha fazla büyümesi lazım ki, Apple da bu girişimde bulunsun. Mevcut durumda Apple potansiyel rakiplerinin katlanabilir cihazlar konusunda önünden gitmesine izin verip katlanabilir bir iPhone ile uygun bir anda piyasayı alt üst etmeyi planlıyor olabilir. Alt üst etmek lafım katlanabilir cihazların pahalılığından dolayı belki biraz abartılı kaçıyor ama en azından Apple uzun vadeli bir AR-GE ile bekleyip Asyalı üreticilerin katlanabilir cihazlar pazarındaki hakimiyetini bitirmeye çalışabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Apple cihazlarında tasarımı önemsiyor bu cihaz apple olmak icin cok kalın bence..
-
Firmalar yeni ürün geliştirmek için dünyanın parasını harcıyor. Bir ürünü üretmek kadar üretilen ürünün pazarlanması ve satışı da önemlidir. Bir ürünün fiyatı yokken ön sipariş almasının sebebi şudur: "Biz böyle bir ürün çıkarmayı düşünüyoruz, fiyatı uygun olursa satın almak ister misiniz?" Gelen talebe (ön siparişe) göre piyasaya çıktığında istatistiki olarak bir pazar payı hesaplamak istiyor. Haberin başlığı da firmanın elde etmek istediği bilgiyi karşılıyor: "Huawei’nin üçe katlanabilir telefonuna ilgi beklenenin çok üzerinde"
Demek ki böyle bir ürünü piyasaya sürdüğünde firmanın beklediği bir pazar payı var. Muhtemel pazar payının ön siparişe ne kadar yansıması gerektiğinin bir hesabı var. "Beklenen ilgi" işte bu hesaplanan miktardır. Bu habere göre ise ön siparişle müşterilerin gösterdiği ilgi bunun da üzerindeymiş.
Bana mantıksız gelmedi. Benim anladığım budur. Yine de önceki düşüncende ısrar ediyorsan seninle farklı düşünüyoruz demektir. Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil.
-
Apple ve tasarım humm.
Huawei yapıyorsun bu sporu! Yasak gelmeseydi global piyasanın yarısı elindeydi ve bunu öngördükleri için yasak geldi. Apple fanboyları hemen zırlamasın ben de iPhone kullanıyorum ama yasaksız bir model olsaydı Huawei kullanıyor olurdum.
-
3 e katlanır bir telefonun zarif olması beklenemez aslında gerçek devrim yana doğru kalabilen rollable cihazlar piyasaya çıktığında olacak.
Katlanabilirlerde PPI seviyesi düz ekranlar kadar yükselmedi sanırım. Yoksa mutlaka çözünürlüğü de yükseltirlerdi.
-
Bence 2500 - 3000$ civarı çıkar hocam bu ürün.
-
telefonu 3 e katlarsın ufalır. bunlar tableti 3 e katlamışlar telefon diye yutturmaya çalışıyorlar.
-
Bildin 2k beklerken 2808$ satışa çıktı çinde , yurtdisi getirenler 140k liradan satarlar artık 🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Z Fold ismi bu ürüne yakışırmış aslında. |
Fiyat kesinlikle pahalı olacaktır ama yeni teknolojiler barındıran öncü cihazlar için yadsınacak bir durum değil. Umarım tahminlerinin de ötesinde bir satış rakamı yakalarlar.
|
Apple ve tasarım humm.
|
Katlanabilir telefonlar güzel benim de ilgimi çekiyor ama daha önemli şeylere sunsalar hoş olur. 4k, 480hz ekran koysalar artık. Daha ince telefonlar, 10k mah batarya, 320w dolum hızı. Çerçevesiz, tuşsuz ekran. Direk kullanıma etki etmeli. Şimdi iphone 16 duyuracaklar. Tamam da ne yenilik sunuyorsun? Geriden geliyorsun. 5 para etmez yükseltmeye. Çinden bir atılım bekliyorum samsung da yalan.
|
Huawei yapıyorsun bu sporu! Yasak gelmeseydi global piyasanın yarısı elindeydi ve bunu öngördükleri için yasak geldi. Apple fanboyları hemen zırlamasın ben de iPhone kullanıyorum ama yasaksız bir model olsaydı Huawei kullanıyor olurdum.
|
Benzer içerikler
- whatsapp aramaları sessize alma
- instagram algoritma sıfırlama
- spotify müzik dinleyerek para kazanma
- apple intelligence nasıl açılır
- wechat qr code
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X