Şimdi Ara

Huawei'nin yeni akıllı saati her zaman açık ekrana odaklanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei'nin yeni akıllı saati her zaman açık ekrana odaklanıyor
    Huawei, akıllı saat serisinin son üyesi AOD Watch’u tanıtmaya hazırlanıyor. Saatin ortaya çıkan ekran görüntülerine göre, Watch 3 modelini anımsatan yuvarlak kasalı bir model olacak.

Ayrıca Bkz.Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro Türkiye fiyatı belli oldu!

Huawei’nin yeni akıllı saati sağlık uygulamasında görüldü. Saat yüzü, takvim, adım sayar, pil seviyesi, zamanlama, hava durumu, kalp atış hızı, alarm, uyku zamanı hatırlatıcısı gibi bir dizi faydalı öğe içeriyor. AOD Watch olarak adlandırılan yeni modelin Watch 3/GT 3 gibi mevcut modellerde de olan her zaman akış ekran özelliğinin gelişmiş versiyonunu sunması bekleniyor. Şu an için saat hakkında bilinenler bunlarla sınırlı.

Huawei, yeni akıllı saat ile always on display (AOD) deneyimini en iyi şekilde sunmayı ve üstün performans sunarken minimum güç tüketimi sağlamayı hedefliyor.

Kaynak:https://www.huaweiupdate.com/huawei-will-launch-a-new-aod-smartwatch-poster-tipped/

• İşlemci-ekran-özellik konusu tartışılır ama verdiği uzun şarj süreleri ile Huaweinin eline su döken firma yok gibi.

• yeni seri de huawei saate geçmeyi planlıyorum, Se modelin kasayı biraz ufaltsalar kesin geçerim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wolf silver W kullanıcısına yanıt
    Garmin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Saat konusunda adamlar zirconium gibi güçlü metal alaşımlar kullanıyor keza titanium artik standart model gibi olmaya başladı Huawei için batarya konusunda gerçekten tatmin edici bu gidişle Huawei diğer rakiplerini çok zorlayacak gibi gözüküyor.

• Ekran ve işlemci iyi ise super olur ayrica artik şu standart işlevlerden kurtulup sira disi islevler yaparlarsa mukemmel olur kalp atisi tansiyon bunlar artik tum saatlerde var mesela şeker ölce bilen bir saat yapsalar piyasayi toplar gider iste bu sira disi olur.

• 10 yıl sonra da olsa sonunda always on display'in önemini anlamaları yerinde olmuş..

• Arkadaşlar g3 pro 0.78 son sürümü güncelledim ,ekran sürekli açık olayı kaldırılmış mı benmi bulamadım,ekran açık tıkladım en fazla 20 dk olarak görünüyor sürekli açık yok :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranına laf etmem ama işlemci ve özelliği Samsung ve Apple'a göre daha zayıf olduğu için şarjı iyi gidiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.