Şimdi Ara

Huawei Nova 10 ve Nova 10 Pro ülkemizde satışa çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei Nova 10 ve Nova 10 Pro ülkemizde satışa çıkıyor

Geçtiğimiz günlerde Huawei cephesinden sızan bilgileri doğrular şekilde bugün Huawei Nova 10 ve Huawei Nova 10 Pro akıllı telefon modellerinin Türkiye fiyatları belli oldu. Rakamlar biraz eleştiri almıştı.

Huawei Nova 10 ve Nova 10 Pro Türkiye fiyatı

Huawei Nova 10 modeli 6.67 inçlik 120Hz OLED ekran, Snapdragon 778G yonga seti, 8GB RAM, 256GB depolama, 60MP özçekim kamerası, 50MP+8MP+2MP arka kamera, 4000mAh batarya, 66W hızlı şarj gibi özelliklere sahipti. Huawei Nova 10 fiyatı 15000TL olarak belirlendi.

Ayrıca Bkz.Huawei Nova 10 ve Nova 10 Pro Türkiye'de - İlk bakış!

Huawei Nova 10 Pro modelinde ise 6.78 inçlik 120Hz OLED ekran, Snapdragon 778G, 8GB RAM, 256GB depolama, 4500mAh batarya, 100W hızlı şarj, 50MP+8MP+2MP arka kamera, 60MP+8MP ön kamera şeklinde özellikler yer alıyor. Huawei Nova 10 Pro fiyatı ise 17000TL olarak. Modellerde Huawei HarmonyOS işletim sistemi yer alıyor.

Diğer taraftan 12.6 inçlik OLED ekran, Kirin 9000E işlemci, 8GB RAM, 256GB depolama, sekiz hoparlör, 13MP+8MP arka kamera, 10050mAh batarya, 40W hızlı şarj gibi özellikleri olan Huawei MatePad Pro fiyatı da 17999TL olarak açıklandı.

• aynı paralara s22 varken bunlara para vermek. yanlış olmasın elimde huawei tel var ama fiyatlar saçma olmuş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok pahalı her şey çok pahalı

• Xıaomı 12lite ile bir tutmuş huawei kendini özellkleri bir 😒

• Çok haklısınız, ben de telefon haricinde bir çok Huawei markalı ürünlerin sahibiyim. Ama S22 çok daha mantıklı bir seçenek olacaktır, yukarıda belirtilen fiyatlarla Nova 10 ve 10 Pro tüm Türkiye'de bir kaç tane ancak satar...

• 778G işlemci, 8 gb ram ve İşletim sistemi harmony os olan telefona 17 bin tl istiyor. Kocaman bir avucunu yala Huawei derim başka da bir şey demem. Nasıl olsa satmayacak fiyatı yüksek tutup marka algısı yaratalım diyorlar işte.

• Bence Çin dışı telefon/tablet faaliyetlerini bırakmalı Huawei. Böyle yıkılmadım ayaktayım pozları kesmenin manası yok.

• Nova 10 orta segment 14000 TL vay be

• İlk nova modelini almıştım ve severek kullanıyordum. Bir gün kapandı ve anakartı yandığı için çöp olmuş dediler. Bilemiyorum androide ya da Huaweiye özel bir problem mi çünkü Iphonelarda böyle bir soruna hiç şahit olmadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi'ye kızıyordum Huawei'de kendini hedefe koydu. Huawei'ye Ebru Gündeş'ten "Hayatta Başarılar Diliyorum" şarkısı gelsin.

• Google hizmetleri olmadan ne kadar kullanışlı?

tecrübesi olanlar varsa cevaplayabilir mi?

• VAy be daha dün telefon inceleyen abimiz lansman sunar oldu...

• huawei de google play olsa şu telefonlar düşünülürdü aslında

• Yaşıyor mu huawei Huawei Nova 10 ve Nova 10 Pro ülkemizde satışa çıkıyor 

• 17 Bin liraya değecek bir telefon değil. Zaten benim bütçem de yetmez bu paralara. 1000 dolar bile değil ama aşırı pahalı.
    https://www.orbit-haber.com/huawei-nova-10-pro-butun-ozellikleri-epey-ozellikli-bir-telefon-satis-fiyati-17-bin-lira/

• Huawei kendi ayagına sıkıyor oıs bile yok bu cihazlarda, işlemciler orta seviye kasa kalitesi orta seviye lakin fiyatlar üst seviye, yazılımdan bahsetmiyorum zaten uygulama yüklemek için takla atıyor millet.

Honor a öncelik vermeliler ama o hep eksik gidiyor sonunda ikiside silinecek piyasadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 6 Ekim 2022; 10:56:44 >
  • mcebi001 kullanıcısına yanıt

Huaweiler hala gyet güzel uygulama yüklemekte basit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.