Şimdi Ara

HUAWEİ NOVA 5T KULLANANLAR KULÜBÜ (ANA KONU) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
14
Favori
46.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Burada kimse umursamadı ama 3 ağustosta hayalet ekran sorunu sebebiyle huawei servisine verdiğim telefonumu değişim alarak bugün servisten tekrar aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nagy szent miklos N kullanıcısına yanıt
    Hocam o sorun sadece senin telefonuna özel olmuş olabilir bende öyle bir sorun yok değişim yapmaları güzel olmuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanırım aşırı ısınan nova 5tlerde olabiliyor. Çünkü incelemelerde kimileri telefon çok ısınıyor derken kimileri öyle bir sorun olmadığından bahsediyordu. Benim cihazda da ısınma olduğunu fark ediyordum. Neyse ki telefonu sıfırıyla değiştirdiler. Umarım tekrar olmaz. Servis çok ilgiliydi sağ olsunlar.

Olabilir ben oynarken ısınma hissetmedim iphone 7 yanıyordu hep bu telefon sadece hızlı şarjda yazın kullanırken ısınıyor oda normaldir diyorum.
    Evt bazı kanallarda bahsetmişlerdi ısınıyo diye cihazdan cihaza değişiyor herhalde

• 1 - 2 mb güncelleme gelmiş telefonlara
  • muratalagoz kullanıcısına yanıt
    Evet performans yazıyordu ama ne olduğunu anlamadım.

• Wifi cekim gücü diğer telefonlarima gore biraz zayıf geldi bana. Sizce nasıl?

• EpsilonKappa kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ben iphone 7 den bu telefona geçtim
    Mesafe olarak iphone 7 ile aynı gibi
    Hız olaraksa arada büyük fark var wifi dan 100mb hızı görüyor.

• Huawei notebook ile Multi screen özelliğini deneyen var mı

• Uygulama geçişlerde ekran parlaklığı düşüp yükseliyor sizdede bu sorun varmı

• düzgün bir ekran koruyucu önerecek var mı? piyasadakiler ya kamera deliğini kapatıyor yada tamamen açıkta bırakıyor.
  • Arkadaşlar eski telefonumun(mate 20 litre) çalınması nedeniyle 20 günlük nova 5t alarak aranıza katıldım, şimdiye kadar deneyimlediğim performans sıkıntısı olmayan gayet başarılı bir telefon. Ancak kimi zaman telefon görüşmelerinde ekran habire kapanıyor, ekrana bakmam gerekiyor giremiyorum, WhatsApp ta gelen sesli mesajı okuyamıyorum bu da benim için ciddi sıkıntı, ekran habire kapanıp duruyor açmaya çalıştıkça. Anladığım kadarıyla yazılımsal bir problem, umarım yeni bir güncellemeyle bu sorunu giderirler, kaba hatlarıyla telefondan yana mutluyum, ses kalitesini çok beğendim, iyi iş çıkarmışlar eski telefonlarıma nazaran ses işlemcisi hifi sınıflandırmasına girecek kadar iyi. Fiyat/performans oranı en yüksek telefonlardan, ki ben 20 gün kullanılmışını 3300 TL ye aldım, sıfırı hepsişorada da 4500 civarındaydı. Umarım başka insanlarda bu yorumumu görüp edinebilirler, koyulan paranın tam karşılığı olabilecek kadar.

• 10.1.0.250 yeni güncelleme kullanan var mı?

• alicanveliy A kullanıcısına yanıt
    bana daha gelmedi hocam
  • 10.1.0.249 güncellemesi gelmiş.
    Dostum ben de şu anda hayalet ekran sorunu yaşıyorum ekran değişimi mi yaptılar yoksa cihaz değişimi mi

• Cihaz değişimi yaptılar ama ben alalı 24 gün falan olmuştu. Kesinlikle tamir istemiyorum dedim. Talep formuna cihaz değişimi istediğimi yazdırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nagy szent miklos -- 5 Ekim 2020; 17:39:44 >
    Hayret ettiğim bi şekilde şu anda izler yok aynı şartlarda bakmama rağmen böyle bişi mümkün mü

• Yani bende de belli bir zaman sonra yok oluyordu. Telefonun ısınmasıyla alakalı diye düşünüyorum. Şöyle yapmanı tavsiye ederim. Telefonu koyu moda al. Ekran ışığını yükselt ve WhatsApp veya başka bir uygulamada klavyeyi 5 dakika açık tut. Sonra play storeu aç. İstek listesi kısmına gir sol üstteki üç çizgiden. Klavyenin siluetini görebilirsin bir süre

• Anladım dostum deniycem dediğini. Açıkçası biraz ısınma da görüyordum ama benimkine özgü bi durum mudur bilmediğim için servise gitmedim bi görüşsem iyi olacak. Sağol

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.