Şimdi Ara

★★★ Huawei Nova Ana Konu (7.0 Güncel)★★★ (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.311
Cevap
12
Favori
53.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karsıyakalıı

Bazen ben de dikkat diye uyarı çıkıyor. cihaz hata ayıklama yapıyor diyor 10 saniye geriye saymaya başlıyor bunun nedenin bilen var mı? Bu sorunla karşılaşan var mı?

Yok dostum,, ben de hiç olmadı böyle bir durum..reset atarsan düzelir büyük ihtimalle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nova satmayı düşünen var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bize neden hiç güncelleme gelmiyor

• Merhaba,

Bir telefon alındığında onu çok uzun zamanlı kullanan-kullanmak isteyen birisiyim. Bu sabah 4 buçuk yıldır çok severek kullandığım S4mini'min anakartı yandı ben de bütçeme göre araştırma yaparken bu telefonu gördüm. Size sorum şudur, acaba bu telefonu ilk çıktığında alan kişilerin herhangi bariz can sıkan bir problemi oldu mu? Ayrıca bilmediğimden soruyorum, çok radyo dinleyen birisi olarak radyo uygulamaları nasıl olur? Uygulama açıkken internet yer mi mesela?

Teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakalkaniye

Merhaba,

Bir telefon alındığında onu çok uzun zamanlı kullanan-kullanmak isteyen birisiyim. Bu sabah 4 buçuk yıldır çok severek kullandığım S4mini'min anakartı yandı ben de bütçeme göre araştırma yaparken bu telefonu gördüm. Size sorum şudur, acaba bu telefonu ilk çıktığında alan kişilerin herhangi bariz can sıkan bir problemi oldu mu? Ayrıca bilmediğimden soruyorum, çok radyo dinleyen birisi olarak radyo uygulamaları nasıl olur? Uygulama açıkken internet yer mi mesela?

Teşekkür ederim

malesef radio yok , online radioda malesef internetinizden yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Nova satmayı düşünen var mı

çok elzem bir durum olmadıkça kimsenin bu telefonu satmak isteyeceğini sanmıyorum

• beyler bu p10 , p10 lite gelen güncellemer neden yok bizde bunlar karaktersizlik yapıp bize 8 i vermeyecek gibime geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

beyler bu p10 , p10 lite gelen güncellemer neden yok bizde bunlar karaktersizlik yapıp bize 8 i vermeyecek gibime geliyor

Şu an haber yapan teknoloji siteleri genelde Oreo güncellemesi alacak Huawei cihazları listelerinde Nova2 yi koyuyorlar ama ben yine de Oreo güncellemesini bizim telefonumuzun da alacağına inanıyorum. Çünkü genelde şirketler çıkardıları telefonlara 2 büyük güncelleme veriyorlar. Tabi bunu görebilmek için beklemekten başka çaremiz yok. Haa vermeseler de çok problem değil, sonuçta bu haliyle de en az 2 yıl daha sıkılmadan kullanırız Nova'yı. Forewer Nova

• ben oreo güncellemesini demiyorum ki bu ara ara güncellemeler veriyorlar ya kararlılık falan gilan gibi ondan bahsediyorum mesela p10 lite incelemesinde gördüm kamerada ki efektler ekrandan açılıyordu bizim ki gimi çekim düğmesinin yanında değildi

• quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

ben oreo güncellemesini demiyorum ki bu ara ara güncellemeler veriyorlar ya kararlılık falan gilan gibi ondan bahsediyorum mesela p10 lite incelemesinde gördüm kamerada ki efektler ekrandan açılıyordu bizim ki gimi çekim düğmesinin yanında değildi

Anladım , ama o dediğin emui 5.1 arayüzü ile gelen bir özellik .. P10 vb tepe modellerinde yeni çıkan emui 5.1 arayüz var. Bence bizimkini de 5.1 e yükseltecekler ama Oreo ile birlikte yapacaklar onu. Diğer taraftan kararlılık vb güncellemelerinin gelmesi için telefonda kronik problemler olması ve kullanıcılardan şikayet gelmesi lazım .. ee bu tarz sorunlar yokken de güncelleme gönderilmesine de pek gerek yok bence. Sonuç olarak emui 5.1 ve Oreo güncellemesine kadar pek bir güncelleme beklememek lazım.

• anladım dostum sağol

• bu gün telefon elimde ekranı kapalı iken ses duydum bi baktım birini aramış ses açma tuşlarına basılınca kimlik tesbiti yapıyor onlamı aramış anlamadı :)
  • varol7 V kullanıcısına yanıt
    evet

• Google Play'de radyo programı tavsiyem ;

play.google.com
    Radyo Dinle - Tüm Türkiye Radyoları - Müzik Dinle - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dubaidroid.radio

• Alternatif duvar kağıtları

• quote:

Orijinalden alıntı: fturksen

quote:

Orijinalden alıntı: karsıyakalıı

Bazen ben de dikkat diye uyarı çıkıyor. cihaz hata ayıklama yapıyor diyor 10 saniye geriye saymaya başlıyor bunun nedenin bilen var mı? Bu sorunla karşılaşan var mı?

Yok dostum,, ben de hiç olmadı böyle bir durum..reset atarsan düzelir büyük ihtimalle.

Bende oluyor... Format, fabrika ayarları, güncelleme VS ne denediysem düzelmedi... Genelde telefon bekleme modundayken ses kısma ve ya açma tuşlarına basılı tutunca oluyor... Sizde durum nasıl...

• karsıyakalıı K kullanıcısına yanıt
    Bende de oluyor ne yaptıysam düzelmedi... Sizde hangi durumlarda oluyor...

• Genelde arabaya auxla bağladığım zaman oluyor. Ama onun dışında da bir kaç kere müzik dinlerken ses açma ya da kısma esnasında yaptı.

• bu telefonu herhangi bir site incelemesini yaptı mı acaba? link verirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

bu telefonu herhangi bir site incelemesini yaptı mı acaba? link verirmisiniz

Bu forumun 1.sayfasini açarsanız orada 2 inceleme videosu mevcut.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.