Şimdi Ara

★★★ Huawei Nova Ana Konu (7.0 Güncel)★★★ (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
12
Favori
53.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dediğin ilk sorunu ben de yaşıyorum. Acaba neden oluyor bende merak ediyorum servislik bir şey olmasında. İkinci sorunla hiç karşılaşmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonuda değilde ayarları sıfırlayın isterseniz

• Arkadaşlar bu telefondan hala Turktelekomun elinde varmı. bu konuda bilgisi olan var mı. Bende sanırım operatörden alıcam. Birde yanlış hesap yapmadıysam bu telefonu 12 ay taksitli alırsam piyasa fiyatından düşüge geliyor gibi. yada banamı öyle geldi.

edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ones -- 17 Ağustos 2017; 16:20:11 >
  • Sessiz sedasız ama krallar gibi 80 puanla duruyor hala listelerde , helalin var My Nova ...

★★★ Huawei Nova Ana Konu (7.0 Güncel)★★★

• Arkadaşlar bu telefon heralde turktelekomun elinde kalmamış. en azından ben bulamadım. bulsam alacaktım ama alamadık neyse kısmet. telefon gayet ideal bir telefon gibi duruyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ones

Arkadaşlar bu telefon heralde turktelekomun elinde kalmamış. en azından ben bulamadım. bulsam alacaktım ama alamadık neyse kısmet. telefon gayet ideal bir telefon gibi duruyordu.

telefon biteli 3 ay oldu kardeş :|
  • Valla benim kısmetim işte. telefon güzel ama benim gözüme geç çarptı. ama dediğiniz gibi 3 aydır telefon yoksa piyasada internet sitesinden hala kaldırmamak turktelekomun ayıbı olmuş. piyasada satan var ama fiyatı 1800tl ye yakın. bu kadar parada verilmez diye düşünüyorum bu telefona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ones

Valla benim kısmetim işte. telefon güzel ama benim gözüme geç çarptı. ama dediğiniz gibi 3 aydır telefon yoksa piyasada internet sitesinden hala kaldırmamak turktelekomun ayıbı olmuş. piyasada satan var ama fiyatı 1800tl ye yakın. bu kadar parada verilmez diye düşünüyorum bu telefona.

Ben hepsiburada dan 1600 tl ye aldım aldıktan sonra satış kapandı kalmadı yani, sonra tekrar satışa kondu aynı fiyat aralığında fakat şu an 1750 tl yazıyor hepsiburadayı takip edin 1600 tl ye düşerse alın bence telekomda bulamazsınız sanırım telefon şahane kaçırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazef -- 19 Ağustos 2017; 10:56:18 >
  • O zaman dediğiniz gibi biraz daha takip edeyim. Yeniden nova gelmez herhalde. millet ya elindeki pahalı vermeye çalışıyor ya son vergi artışından etkilendi.
  • Cihazı bugün 1500e aldık peşin. Gayet tatminkar görünüyor. Kamera Xperia X'in yanında biraz zayıf kaldı. Bu arada Antalya 100. yıldaki Türk Telekomlarda ve Mark Antalyadaki Türk telekomda cihaz var yaklaşık 6 mağaza gezdim hepsinde vardı fiyatlar çok farklı yanlız 1800 de var 1500 de. Fakat hat üzerinden satışı yok nakit sadece.

• İlginç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon karaborsaya düşmüş o zaman. Aldığınız telefon resmi olarak Huawei Türkiye garantili mi acaba.
  • Dikkatimi çekti de konu sahibi arkadaş çok ilgisiz. Zamaninda ilk açılan başlıkta o kadar paylaşım yapıldıktan sonra "konu sahibi çok ilgisiz" denilerek bu başlık açılmıştı ama aynı şey burda da oldu, demek ki gereksiz yere bu başlık açıldı

• katılıyorum, radyo falan olayıda unutuldu gitti kimse takılmıyo forumda

• Arkadaşlar merhaba.

2 aylık Huawei Nova siyah renk telefonum satılıktır. Babam için almıştık ama kullanamıyor :) sıfır ayarında, tertemizdir. İsteyenler bana özelden ulaşsınlar. Ankara içi elden teslim uygundur... Fiyat 1100 tl. Tabiki pazarlık yapabiliriz :)

Iyi forumlar herkese...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 23 Ağustos 2017; 17:52:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

katılıyorum, radyo falan olayıda unutuldu gitti kimse takılmıyo forumda

Aynen kardeşim , demek ki hikayeymiş hepsi :))

• quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

Arkadaşlar merhaba.

2 aylık Huawei Nova siyah renk telefonum satılıktır. Babam için almıştık ama kullanamıyor :) sıfır ayarında, tertemizdir. İsteyenler bana özelden ulaşsınlar. Ankara içi elden teslim uygundur... Fiyat 1100 tl. Tabiki pazarlık yapabiliriz :)

Iyi forumlar herkese...

Uzun süreli kullanım için çok ideal bir telefon , bence satmadan önce bir daha düşünün :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fturksen

quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

katılıyorum, radyo falan olayıda unutuldu gitti kimse takılmıyo forumda

Aynen kardeşim , demek ki hikayeymiş hepsi :))

Radyo olayı neydi

• Radyo olayı radyo yani

:)

Radyo alıcısı olupta uygulaması koyulmamisti cihaza onu açmak için çalışmalar yapanlar vardı ama haber yyok (Bazı yerlerde radyo alıcısı olmadigi söyleniyor ancak GSM arenada radyo var gözüküyor)

• Arkadaşlar cihaz ile ilgili yeni birşey yok. Ayrıca çoğumuzun da diğer forumlardaki gibi cihaz ile ilgili deli sorunlarınlarımızda olmuyor. Radyo olayının olamadığını dahili radyo alıcısı olmadığını huawei tarafından teyit ederek söylemişti arkadaş. Ne tür bir içerikle sürekli forumu meşgul etmesini istiyorsunuz. İstiyorsanız mesaj atalım silsin bu konuyu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.