Şimdi Ara

Huawei P Smart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette bazı kişiler P Smart'ta Volte olduğunu yazmıştı ama ben telefonumda ayarlarda öyle bir özellik bulamadım. Eğer bu konu hakkında bilgisi olan bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi? Ayrıca P Smart'ta ben henüz keşfetmemiş olabilirim hepsini, güzel özellikler varsa onları da bizlerle paylaşırlarsa seviniriz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• konuyu öncelikle kendi başlığına yazarsanız daha düzgün bir foruma sahip olmuş oluruz. Ayrıca p smart volte destekliyor. Eğer hattınız vodafone ise sol üstte volte yazısını görürsünüz.
  • sabriyurga kullanıcısına yanıt
    Forumda daha yeniyim kusura bakmayın kendi başlığı derken neyi kasteddiniz? Volte turkcellde de var diye biliyorum ama tabi siz daha iyi bilirsiniz.

• Huawei P Smart Böyle bir uyarı alıyorum Tcell hesabımdan Volte kısmına girince

• huawei p smart ana konusu var orayı kastetmiştim ben. Orada cihazla ilgili her tür bilgi paylaşılıyor. Ben de almadan önce oradaki her bilgiyi okuyup aldım.
    Volte konusu şöyle. Cihaz volte destekliyor vodafone'da aktif ama turkcell bu cihaz için volte desteğini vermedi daha. Olay Turkcell'de bitiyor. Şu an bu cihaz için volte veren tek operatör vodafone.
  • sabriyurga kullanıcısına yanıt
    Saolun teşekkürler o zaman bu konuyu kapatim mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.