Şimdi Ara

Huawei p smart 2019 1949 tl ->1899 tl ->1809 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
12.585
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sıfırlari 1400-1500 civarında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pacasi_camurlu kullanıcısına yanıt
    Türkiye satışlı mı. Link verir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: merhaba_2233

Türkiye satışlı mı. Link verir misin?
    Google'a yazınca banggoodda gördüğü fiyatı söylüyor. Laf olsun torba dolsun.

Huawei p smart 2019 1949 tl ->1899 tl ->1809

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 18 Şubat 2019; 11:0:28 >
  • hızla düşüyor efendim tutamıyoruz.ederi 1200 a2 lite dengi bir telefon fazlası değil
  • Utku kullanıcısına yanıt
    Garantisiz ve kayıt gerekiyor.

• merhaba_2233 M kullanıcısına yanıt
    Zaten Türkiye 'ye göndermiyorlar. Yazıyor orada.

• Bu çılgınca xiaomi önerenlerde ciddi bir akıl sağlığı problemi var.

Ben döneminin en tepe modeli mi 6 ceramic edition 6/128 kullanıcısıyım.

-Cihazın arayüzü çok kötü.

-kullandığı kamera sensörü iyi ama xiaomi kamera yazılımı ve fotoğraf işleme teknolojisi berbat. Huawei p 10 lite ondan daha iyi fotoğraf çekiyor.

-Ne kadar kötü bi pil varsa 1 senede çöp oldu.

-Kalite o kadar kötü ki telefonda, yan tuşlarda basma hissiyatından eser kalmadı. Basıp basmadığımı işlem olursa anlıyorum.

-telefonun ekranı çatlak, deltaya göndermeye tırsıyorum. Giden telefonlarda gördüğüm örnekler içler acısı dönüyor.

Huawei genel kalite olarak xiaomiyi ezer geçer.

Ama bi qualcomm ve xiaomi şebekesi oluştu. Adamlar snapdragon 625,kirin 710'dan iyi diyor. Beğenmediği işlemcinin 4 çekirdeği a73.

Adamların kafası bi rame bi işlemciye basıyor, ona da yalan yanlış. Sene 2019 ama burada nfc olmayan telefonları önerebiliyorlar ve bunu müthiş özgüvenle yapıyor.

İşin özü; Huawei P Smart 2019 bile, bütün xiaomi cihazlarından çok daha kaliteli yapıda, ve orta seviye bütün xiaomilerden daha alınabilirdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 18 Şubat 2019; 15:55:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Bu çılgınca xiaomi önerenlerde ciddi bir akıl sağlığı problemi var.

Ben döneminin en tepe modeli mi 6 ceramic edition 6/128 kullanıcısıyım.

-Cihazın arayüzü çok kötü.

-kullandığı kamera sensörü iyi ama xiaomi kamera yazılımı ve fotoğraf işleme teknolojisi berbat. Huawei p 10 lite ondan daha iyi fotoğraf çekiyor.

-Ne kadar kötü bi pil varsa 1 senede çöp oldu.

-Kalite o kadar kötü ki telefonda, yan tuşlarda basma hissiyatından eser kalmadı. Basıp basmadığımı işlem olursa anlıyorum.

-telefonun ekranı çatlak, deltaya göndermeye tırsıyorum. Giden telefonlarda gördüğüm örnekler içler acısı dönüyor.

Huawei genel kalite olarak xiaomiyi ezer geçer.

Ama bi qualcomm ve xiaomi şebekesi oluştu. Adamlar snapdragon 625,kirin 710'dan iyi diyor. Beğenmediği işlemcinin 4 çekirdeği a73.

Adamların kafası bi rame bi işlemciye basıyor, ona da yalan yanlış. Sene 2019 ama burada nfc olmayan telefonları önerebiliyorlar ve bunu müthiş özgüvenle yapıyor.

İşin özü; Huawei P Smart 2019 bile, bütün xiaomi cihazlarından çok daha kaliteli yapıda, ve orta seviye bütün xiaomilerden daha alınabilirdir.
    Hay ağzınıza elinize sağlık. Ben 6 aydır öve öve öküz ettikleri red mi 5 plus kullanıyorum. Memnun olduğum tek yanı şarj süresi. Haricinde ne arayüzünü ne kamerasını ne de başka bir şeyini beğeniyorum. Ses düğmesine basıyorum sesi değil de medya sesini açıp kapıyor. Ulan ben telefonun sesini kısmak için niye illa o ses menüsünü açmak zorundayım ?Belki başka kısayolu vardır o da benim cahilğim olsun. Uygulama arama yok, bilmem ne louncher kuracakmışım. Abi niye kuruyorum ? Bu telefonu alırken hanıma Lenovo p2 almıştık keşke ondan alsaydım diye hayıflanıyorum. Adamlara göre her şey çöp, şöyami kasıp kavuracak. Valla iyi hoş ama daha çok fırın ekmek yemesi lazım şöyaminin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

Note 7 Pro'yu bekleyin bu çöplere para vermeyin.
    kardeşim bekle diyorsunda geliş tarihi yok ki bekleyelim
    O zaman mi 8 se al geç demenin, bu önermen anlamsız kalıyor.

• merhaba_2233 M kullanıcısına yanıt
    Mesajların üstünde hangi mesajı kimin yazdığı yazıyor. Arada ona bi bakmanı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Mesajların üstünde hangi mesajı kimin yazdığı yazıyor. Arada ona bi bakmanı öneririm.
    Mesajı yazan yerine cevap verdiğiniz için. Aynı kişi olduğunuzu düşündüm.

• Hepsiburada da Samsung m20 250 tl çek 250 tl sepete atıp bekleyenlere özel ilave 250 indirim ve axess özel 100 ile 1200 tl maliyet ile iyi bir alternatif olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forever54 -- 19 Şubat 2019; 1:24:53 >
  • forever54 kullanıcısına yanıt
    2 tane 250 TL indirimi nasıl oluyor? Kampanyada tek 250 liradan bahsediliyor...

Öncelikle hay ben senin o çok ukala bilmiş üslubuna hayran olayım.

Okumada ya da anlamada sıkıntın var galiba garantiye takılmayın yazmışım zaten, ne laf olsunu. Ayrıca Facebook gruplar üzerinden o dediğim fiyata alabiliyorsun. (arama kısmına Çin pazarı yazın)

İki cihaza da sahibim psmart 2019 aldıktan sonra pişman oldum, sen istediğini al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pacasi_camurlu -- 19 Şubat 2019; 7:58:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pacasi_camurlu

Öncelikle hay ben senin o çok ukala bilmiş üslubuna hayran olayım.

Okumada ya da anlamada sıkıntın var galiba garantiye takılmayın yazmışım zaten, ne laf olsunu. Ayrıca Facebook gruplar üzerinden o dediğim fiyata alabiliyorsun. (arama kısmına Çin pazarı yazın)

İki cihaza da sahibim psmart 2019 aldıktan sonra pişman oldum, sen istediğini al
    Bende aldım pişman oldum tek dogru yorum sizinkini sanki kamerası hesap makinası gibi cekiyor zenfone 2 nin kamerası bile buna ders diye gösterilir

• Konuda yakında kan çıkar.

• Telefonu öneriyor musunuz sadece instagram Twitter YouTube kullanıyorum 4 yıl götürür mü

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.