Şimdi Ara

Huawei P Smart 2019-Ana Konu- (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
28
Favori
183.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anladım ama yanlış geçiş yapılmış zaten büyük geçmiş olsun
  • Beyler selamlar, annemle babama telefon alacağım aklımda Samsung M20 ve Huawei P Smart 2019 var, kullananlar memnun mu, en az 4-5 sene kullanır bizimkiler bi aksilik olmadığı sürece. Gündelik işlemleri rahat ve akıcı yapsınlar yeterli, ufak tefek arayüz kasma donma yada kronik sorunlarla uğraşsınlar istemiyorum ben yokken çözemeyebilirler, fikir belirtenlere şimdiden teşekkürler, huaweide arkaplandakş uygulamaları kapatma sorunu var samsungda da siyah ekran sıkıntısı var anladığım kadarıyla. Siz kullanıcı olarak hangisini tavsiye edersiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sultansari kullanıcısına yanıt
    Sizinle Aynı durumda olsam,onlar için Kullandığımız bu telefonu alırdım. Yani Tercihim Psmart 2019 olurdu.
    Arka planda uygulama kapatması bahsedildiği gibi büyük bir sorun değil, kendileri zaten hepi topu bir kac uygulama kullanacaklardır ve arka planda işlem sınırında küçük bir değişiklik yaparak bunun da büyük ölçüde önünü kesmiş olabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artakalan kullanıcısına yanıt
    Babam biraz borsayla ilgileniyor hocam twitter borsa uygulaması 1-2 haber uygulamasını aynı anda kullanırken bu sorun başına gelir mi yoksa önlenebilir mi bu seviyede

• Merhabalar, bu telefon için ekranı tam kaplayan koruyucu cam arıyorum. Memnun olduğunuz ürünün linkini atabilecek var mı?

• İyi günler herkese telefonumda bugun sağ tarafında ekran kalkması oldugunu gördüm ekrana bastırdıgımda normale dönuyor basına gelen varmı nasıl bi yol izlemeliyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranda beyazlaşma oldu. Sanırım piksel ölmesi. Yeniden servise verdim cihazı. Daha önce yeni p smart 2019 vermişlerdi ama maalesef yine ekran sorunu. bu sefer ekranı değiştirip yeniden yazılım atmışlar 4 günde sonuçlandı. Ücretsiz onarım yapıyorlar.
  • berbat oldu telefon. instagramdan bile atıyor kasılıp. siz memnunsunuz herhalde. pil performansı desen eskiden iyidi simdi kotu. hiç memnun değilim. son bi guncelleme gonderselerde sorunları cozseler keske. yani guncelleme delisi degilim ama telefonun su hali hiç hosuma gitmiyor.
  • ilginç bir sorunum var.
    belki yaşayanınız vardı.
    blitzwolf'un fw6 model bluetooth kulaklığını kullanıyorum.
    ancak kulaklıktan ses az çıkıyor. aynı kulaklıktan eşimde de var. samsung a5 te kullanıyor. gümbür gümbür.
    şikayet vara yazdım. aradılar. ama çözüm olmadı.

faklı bir bluetooth kulaklık bağladığımda da ses gümbür gümbür. geliştirici seçeneklerde böyle bir çözüm varmıdır?
  • Arkadaşlar kondisyon olarak Tertemiz 1 yıl garantisi kalmış 64gb mavi. Kaç TL ye satabilirim?

• Sánchez kullanıcısına yanıt
    ben iki gün önce sattım kutu fatura 1 yıl garanti devam ediyor kozmetik olarak sıfır çizik var 1000 TL verdim
  • Arkadaşlar EMUI 10 güncellemesinden sonra HiSuite ile tekrardan 9.1'e dönmüştüm fakat telefon son güncellemeyi tekrardan kendi kendine indirdi ve sürekli kurulum hatırlatması yapıyor. Bu güncellemeyi silmenin bir yolu var mıdır?
  • ben cihazı kullandım hız olsun kamera olsun bana yetiyordu oyun da oynuyodum beni hiç bir zaman yarı yolda bırakmadı
  • Nasılsınız dostlar telefon ile aranız nasıl?
    Ben 10 sürümüne yine geçtim bu sefer pil düzeldi gibi ve FHD PLUS yerine HD Plus çözünürlükte kullanıyorum. hem daha hızlanıyor hem de pilden tasarruf ediyorum.
    1 sene daha böyle götürse yeter.

• yeni güncelleme gelmiş huawei asistan filan varmış kuran var mı acaba stabil mi?
  • Yeni sürüm derken güncelleme sürümü nedir?. Bende gözükmüyorda.

• cemone_2 C kullanıcısına yanıt
    10.0.0.187 hocam.
  • Bende gözükmüyor hem otada hemde destek uygulamasında.

• Asistan daha tam oturmamış zaten hocam stabil değil gibi onun dışında güvenlik yaması var pek değişiklik yok. Bende iki yerden de geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therenos -- 24 Mayıs 2020; 19:18:4 >
  • Tamam hocam eyvallah sağolasınız.

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.