Öleyse şikayetlerinizi yazın. Bataryanın doluyken birden sıfıra düşüp telefonun kapanıyor olduğundan bataryanın değiştirilmesini ve baska telefonda çalışan orjinal sarj kablom ve sarj cihazımla telefonu sarj etmekte zorlanıyor bu sebeple sarj soketinin de kontrol edilmesini talep ediyorum gibi birşeyler karalayarak notunuzla beraber istediğiniz servise yollayın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Huawei P Smart 2019-Ana Konu- (111. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: A man from shitty M.ETeşekkür ederlm. Başka kablo ile denemeden şarj olmaya başladı.Yani sokete bakınca dezanformasyon var gibi görünüyor. Ek olarak, batayara da değiştirirler belki. Bu yüzden,telefonu garantiye göndermek istiyorum. Pandemi sürecinde telefon tamiri için çok bekletiyorlar mı? Bir de yerine telefon veriyorlar mı? Fix- Smart resmi garanti servisleri olmuş.Hizmeti çok iyi diyorlar 2-3 günde çözülüyor diye. Lakin bilgim yok. Ondan sormak ve yazmak istedim.
Hocam benim batarya %95 sağlık gösteriyordu değişmiş, fix smart aynı gün işlemleri yapıp kargoya hazır ediyor cihazı, en kötüsü ertesi gün kargoya veriliyor
İşin garip tarafı batarya yine %95 görünüyor accubatteryde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar, cumartesi telefonu tekrar gönderdim, sadece Slave board değişimi olmuş, %30 şarjla geldi, neyse hevesle kurulum yaptım, %59 da çakılı kaldı yükselmiyor, sıkıntı anakart bağlantısı kaynaklıydı zaten, arka kısımdan bastırınca düzeliyordu, bunu da arıza notuna yazdım özellikle,
1. Anakart değişimi
2 batarya ve Slave board değişimi
3.gereksiz yere tekrar Slave board değişimi
Arıza devam ediyor, çağrı merkezinden ebru hanım ile görüşüp durumu izah ettim, 3 defa parça değişimi olup arıza devam ederse değişim yada ücret iadesi hakkım olacağı söylendi, cihazın fatura fiyatı 2800 tl
Yarın geri gönderirim iade talebiyle,
Durum böyle böyle, nasıl bir yol izlemek lazım, işi sağlama alalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdiamond16 -- 31 Mart 2021; 18:22:38 >
Merhaba arkadaşlar telefonun son zamanlarda şarjı hızla azalmaya başladı ve aldığımdan beri arka kapakta parmak izinin sağ tarafında sanki bi boşluk var elleyince gıcırtı sesleri geliyor.Cihazin garantisinin bitmesine 3ay var garantiye göndersem batarya ve şu gıcırtı garanti kapsamına girermi? kasada herhangi bi şişme açılma yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sahin6345
Merhaba arkadaşlar telefonun son zamanlarda şarjı hızla azalmaya başladı ve aldığımdan beri arka kapakta parmak izinin sağ tarafında sanki bi boşluk var elleyince gıcırtı sesleri geliyor.Cihazin garantisinin bitmesine 3ay var garantiye göndersem batarya ve şu gıcırtı garanti kapsamına girermi? kasada herhangi bi şişme açılma yokBatarya değişimi yaparlar hocam, gıcırtıya bişey yapamazlar sanırım, benim sağlam bataryayı bile değiştirdiler ama bir üst mesajda yazdığım gibi cihazın içine de ettiler
hocam şayet para iadesi alabilirsen hemen al derim çünkü 2880tl p40 lite alırsın yerine bence sen pahali zamanda mı aldın cihazı ben 1750tl almıştım haziran 2019da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin6345 -- 4 Nisan 2021; 10:23:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ben nisanda almıştım, mağazadan elden taksitle, ondan yüksek faturası
Arkadaşlar merhaba, telefonun ekranı yukardan açıldı acaba bu garanti kapsamında mı?
Birde serviste garanti belgesi veya fatura istiyorlar mı?
Örnek olması açısından şikayetvar da bunu buldum aynı sorun;
www.sikayetvar.comHuawei Ekran Kalkması Ve Açıklığıhttps://www.sikayetvar.com/huawei/huawei-ekran-kalkmasi-ve-acikligi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bence garanti kapsamına giren bir sorun. Garantiniz devam ediyorsa ve de stanbul da yaşıyorsanız, birebir anında işlem yapan huawei merkezine gidin ve cihazınızı yaptırın.
Teşekkürler hocam, izmir deyim garanti belgesini veya faturayı bulabilirsem götüreceğim.
Şikayetvar da servisler garanti dışı tutmuş, izmir deki Huawei olumlu yorum almış inşallah yaparlar bu zamanda telefon alınmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Negan
Arkadaşlar merhaba, telefonun ekranı yukardan açıldı acaba bu garanti kapsamında mı?
Birde serviste garanti belgesi veya fatura istiyorlar mı?
Örnek olması açısından şikayetvar da bunu buldum aynı sorun;
https://www.sikayetvar.com/huawei/huawei-ekran-kalkmasi-ve-acikligiHocam bursadan birkaç tanıdıkta benzer sıkıntı olmuştu, fix smart istanbul garanti dahilinde onarım yapmıştı, benim cihaz da gide gele pert oldu gibi, vaktim yok gönderemedim tekrar,pazartesi arkadaşla kargoya göndericem, iade yada değişim hakkı varmış bakalım, şansa üst model bişey gönderseler bari
-
Garanti kapsamını telefonunuzdaki menüden girebiliyorsunuz..
Ayrıca, İzmir de de yüz yüze hizmet Alabileceginiz bir servis mevvut ne güzel işte, bence bunu değerlendirin.
Bu tarz yerlerin kalitesi ve hizmet anlayışı gerçekten mükemmel oluyor. Umarım sizin de memnuniyetinizi sağlayacaklardir.
Ayrıca, garantisi olduğundan eminseniz, fatura götürmenize de gerek yok. Yine de bu durumu telefonla konuşarak teyitlemek iyi olur.
-
Anladım hocam teşekkürler, inşallah dilediğiniz gibi olur ??
@artakalan Dediğiniz yerden baktım hocam haziran ayına kadar garantisi, teşekkürler yardımlarınız için.
Anakart değişimi yapmışlar yine benim cihaza
Bu defa sağlam gelse bari, inanın soğudum markadan
Değişim talebiyle gönderdim,üstelik mh değişim hakkın var dedi, çünkü anakart batarya şarj bordu değişe değişe yalama oldu, 27 nisanda garanti bitiyor, cihaz gelince yazarım durumu
Arkadaşlar merhaba. Klavyem durduk yere kapanıyor 3 4 saniye sonra tekrar açılıyor. Sırf bu hata bile telefonu sattıracak bana. Var mı aynı sorunu yaşayan?
Klavyenin Uygulama bilgilerinden ön belleği temizlemeyi deneyin bence...Güncelleme durumunu da marketten kontrol edin birde
Maalesef yeni güncellemeler ile arka planda kapanma arttı ve uygulamaların stabilitesi kayboldu, ömrü 2 sene diyenler olmuştu ki doğru söylüyorlarmış. Telefon benim sağ kolum ve çok canımı sıkmaya başladı bu sıkıntılar...quote:
Orijinalden alıntı: LightOfScience
Arkadaşlar merhaba. Klavyem durduk yere kapanıyor 3 4 saniye sonra tekrar açılıyor. Sırf bu hata bile telefonu sattıracak bana. Var mı aynı sorunu yaşayan?
Samsung aşığıyım ama yerine alınacak telefonu tam olarak bulamıyorum, aynı zamanda bugünlerde telefona para verecek olmak da beni sinirlendiriyor. Hem döviz kuru hem vergiler üzerine Bitcoin gibi yatırım araçlarından vur kaç yapmayan biri olarak ne olacak bu haller merak ediyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: LightOfScience
Arkadaşlar merhaba. Klavyem durduk yere kapanıyor 3 4 saniye sonra tekrar açılıyor. Sırf bu hata bile telefonu sattıracak bana. Var mı aynı sorunu yaşayan?Sıfırla seçeneğinden tüm ayarları sıfırlayınca düzeldi arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightOfScience -- 21 Nisan 2021; 18:30:28 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X