Şimdi Ara

Huawei P Smart 2019-Ana Konu- (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
28
Favori
183.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mi 8 lite 4/64 veya 6/128 olması lazım diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar, bende telefonu alalı 1 hafta oldu, memnunum gayet 10 üzerinden 8 diyebilirim, orta segment için bu fiyata gayet iyi bana göre, kurcalamama rağmen şarjı 1,5 gün rahat gidiyor kullanıma göre tabi, gayet te hızlı.

Bir şey sormak istiyorum, telefon masada duruyorken mesela saate bakıcam ekrana çift tık ile kilit ekranını yani saati yada bildirimleri göremiyormuyum, illaki elimize alıp, parmak izi yada yüz tanıma ilemi yapmamız lazım yada yandaki power tuşunamı basmamız lazım ?

Birde uygulama içlerinde geri gelmek için hızlı olması amacı ile beyaz nokta var (ismini unuttum) onu kullanıyorum, o arasıra kayboluyor bilen varmı ?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kivancaras -- 22 Şubat 2019; 12:5:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivancaras

Merhaba arkadaşlar, bende telefonu alalı 1 hafta oldu, memnunum gayet 10 üzerinden 8 diyebilirim, orta segment için bu fiyata gayet iyi bana göre, kurcalamama rağmen şarjı 1,5 gün rahat gidiyor kullanıma göre tabi, gayet te hızlı.

Bir şey sormak istiyorum, telefon masada duruyorken mesela saate bakıcam ekrana çift tık ile kilit ekranını yani saati yada bildirimleri göremiyormuyum, illaki elimize alıp, parmak izi yada yüz tanıma ilemi yapmamız lazım yada yandaki power tuşunamı basmamız lazım ?

Birde uygulama içlerinde geri gelmek için hızlı olması amacı ile beyaz nokta var (ismini unuttum) onu kullanıyorum, o arasıra kayboluyor bilen varmı ?

Teşekkürler.
    Hocam parmak izi gayet seri ona alışacan artık çift tıklama falan yok veya parmak izi kapatıp güç tuşuyla halledeceksin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: etkinus

Mi 8 lite 4/64 veya 6/128 olması lazım diye biliyorum.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/xiaomi-mi-8-lite.html
    Doğru söylüyorsunuz, yazım hatası yapmışım, düzelttim.
  • portative P kullanıcısına yanıt
    Pil tasarrufu için otomatikte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lomax.

Doğru söylüyorsunuz, yazım hatası yapmışım, düzelttim.

Alıntıları Göster
    Ayrıca Xiaomi Mi 8 Lite 4/64 2.289₺ (Xiaomi Türkiye garantili)
  • quote:

Orijinalden alıntı: carsiankara

Hocam parmak izi gayet seri ona alışacan artık çift tıklama falan yok veya parmak izi kapatıp güç tuşuyla halledeceksin :)

Alıntıları Göster
    Açıkçası benim amacım çift tıklama ile telefonun açılması değil, sadece saat yada bildirim varmı onu görmek , telefonu elime alınca sıkıntı yok parmak izi tepkimesi çok hızlı , fakat dediğim gibi elime almadan kilit ekranını görememem sıkıntı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivancaras

Açıkçası benim amacım çift tıklama ile telefonun açılması değil, sadece saat yada bildirim varmı onu görmek , telefonu elime alınca sıkıntı yok parmak izi tepkimesi çok hızlı , fakat dediğim gibi elime almadan kilit ekranını görememem sıkıntı.

Alıntıları Göster
    Anladım hocam ona yapacak bir şey yok

• Bende yeni aldım aranıza katıldım fakat ön kamera çok kötü değilim beyler

• Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    Güncelleme geldi ön kamera düzeltmesi de vardı yaptın mı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: bYUğur

Güncelleme geldi ön kamera düzeltmesi de vardı yaptın mı hocam
    Güncelleme görmüyor telefon Hard reset attım yine görmüyor teknik özellikler iyi fakat Bi 5s kadar cekmiyor

• Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    PC üzerinden yapmanız lazım, 5s derken iPhone mu, o kadar da değil be usta

• quote:

Orijinalden alıntı: bYUğur

PC üzerinden yapmanız lazım, 5s derken iPhone mu, o kadar da değil be usta
    Link atma şansın varmı hocam... Suanki hali i Phone 5s ten kötü maalesef detay yok hiç fotolarda.. Bu arada 9.01.142 var uzerinde

• Arkadaşlar telefon ekranında bir sey takılı halde geldi ama bu kırılmaz cam filmi mi yoksa sadece cam filmi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: portative

Arkadaşlar telefon ekranında bir sey takılı halde geldi ama bu kırılmaz cam filmi mi yoksa sadece cam filmi mi?
    biraz zor çıkıyor ama bildiğimiz jelatin onu söküp kırılmaz cam filmi taktırdım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: portative

Arkadaşlar telefon ekranında bir sey takılı halde geldi ama bu kırılmaz cam filmi mi yoksa sadece cam filmi mi?
    Telefonun ekranında gorilla glass denen çizilmeye dayanıklı camlardan olmadığı için o koruyucu ile geliyor. Ben o şekilde kullanıyorum. Daha önceki 9 ay kullandığım P Smart modelini de öyle kullanmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şem-i Ruhsar

Telefonun ekranında gorilla glass denen çizilmeye dayanıklı camlardan olmadığı için o koruyucu ile geliyor. Ben o şekilde kullanıyorum. Daha önceki 9 ay kullandığım P Smart modelini de öyle kullanmıştım.

Alıntıları Göster
    hocam ben söktüm bildiğimiz jelatin basit bir numarası yok yani kırılmaz cam taktırmak daha mantıklı düşerse falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: carsiankara

hocam ben söktüm bildiğimiz jelatin basit bir numarası yok yani kırılmaz cam taktırmak daha mantıklı düşerse falan

Alıntıları Göster
    Yalan yok ben kırılmaz cam denen şeylere inanmıyorum. Düştüğü zaman telefonun camı kırılacaksa cidden önlüyor mu yani ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Şem-i Ruhsar

Yalan yok ben kırılmaz cam denen şeylere inanmıyorum. Düştüğü zaman telefonun camı kırılacaksa cidden önlüyor mu yani ?

Alıntıları Göster
    Önce kırılmaz cam kırılıyor düştüğünde ben önceki telefonlarda baya faydasını gördüm defalarca düşürüp

• aziztopcu kullanıcısına yanıt
    Type-C'nin farkı nedir ki zaten altı üstü daha hızlı dosya transferi falan sağlıyor herhalde bildiğim kadarıyla. Onu da artık yapmıyoruz zaten 5 aydır telefonu bilgisayara bağlamadan Mi Drop ile Wi-Fi'dan dosya aktarımı yapıyorum. Kablolu transfer eskide kaldı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.