Şimdi Ara

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.847
Cevap
35
Favori
329.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Program üzerinde ki güncellemeyi yüklemeye çalıştığımda zaten hata verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ordinary man O kullanıcısına yanıt
    honor 9 lite için çok fazla istek olduğundan güncelleme gelmeye devam ediyor
  • Google klavye yada kullandığınız klavye ile ilgili sorun yaşayan var mı?

bazen yazı yazarken klavye takılıyor, yavaşlıyor, harfler arkadan geliyor, harfleri silerken daha fazla siliyor! (ram optimizasyonum iyi, hatta arka planda uygula yokken bile oluyor)
    google klavyeden kaynaklı bir sorun olabilir mi?
    ama bence zor bir ihtimal, çünkü Google klavye en düşük telefonlarda bile düzgün çalışıyor.

honor 9 lite'ı geç, adamlar 1 gblik Huawei y3 2018'e bile güncelleme veriyor!
    en çok satan telefonlarına güncelleme vermemeleri bence kasıtlı.

ama p smart 2018'e güncelleme verseler bile güncelemem telefonumu. şuan çok iyi bir sürümdeyim, telefonun tepkileri, hızı, görece ram optimizasyonu eskiye nazaran iyi. bariz pil sorunu ve Google klavye ile bazen takılmalar, yavaşlamalar olmasa süper.

not: telefon servisden değişim cihazı olarak geldi. tertemiz ve tam sürüm güncellemeler yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 1 Mayıs 2020; 12:58:52 >

• Benzer sorunları swiftkey ile yaşıyorum

neden kaynaklı acaba? benzer klavye sorunu yaşayan arkadaşlar bizi bilgilendirirler ise makbule geçer.

• Arkadaşlar benzer sorunu Google klavyede yaşıyordum. Pop up sekmesini kapatınca ne kadar hızlı yazarsam yazayım en küçük takilma vs olmuyor. Denemenizde fayda var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kursatozk K kullanıcısına yanıt
    öneri için teşekkürler. pop-up'sız geri bildirim olmayınca biraz garip oldu ama iyileşme var. çok hızlı yazarak da denedim ama bende bi kaç kere yine donar gibi oldu. normal yazış şeklimle bi sıkıntı yok. ama pop-up'sız yazmak; ilk nesil dokunmatik ekranlı telefonları hatırlattı

edit: pop-up kapalı olduğu ve yavaş yazdığım halde yine ara ara klavye yavaşlaması oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 2 Mayıs 2020; 0:32:18 >
  • Arkadaşlar swiftkey deki sorunu ayarladan gelişmiş görsel efektleri kapatarak çözdüm.

• Kilit ekranında gözüken bildirim, kilidi açtıktan sonra kendiliğinden kaybolabiliyor. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Son sürüm yüklü bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 4 Mayıs 2020; 2:10:50 >
  • bendede oldu parmak izi çalıştı kiliti açıyom şifre istemiyodu format attım düzeldi huwei bayiyi aradım çözdüler sorun yine başa sardı çünkü
  • Takip

• P Smart dan P40 serilerinden birine geçmeyi düşünüyorum nasil tavsiye edeceğiniz varmi ona göre P40 ana konusuna geçeceğim😀 Bu arada güncelleme gelmiş yakında yayınlanır
    link bırakıyorum p smart 2020 nisan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 5 Mayıs 2020; 15:41:58 >
  • Bizim telefonlara android 10 gelmeyecek değil mi ?
  • ustumegelme U kullanıcısına yanıt
    Cok buyuk bir sürpriz olmazsa gelmeyecek.

• Sürüm düşürme ve bootloader kilidi açma islemi;

• Xiaomi mi 9t'yi amoled ekranı ile p40 lite'a tercih ederdim..

• bayadır kullanıyorum (2019 olmayan versiyon) kamerayla çok işim olmadığı için hiç sıkıntı yaşamadım. 128 gb microsd ile gül gibi gidiyor. pubg gibi oyunlar oynayıp kamera ile uğraşmadıkça amiral telefon israfmış bunu anladım p smartla
  • Arkadaşlar P Smart Akıllı Şarj Özelliğini sizce alır mı ?

• kursatozk K kullanıcısına yanıt
    Hayır güncelleme gelmez.

• 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.