Şimdi Ara

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.847
Cevap
35
Favori
328.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostlar buraya birkaç deneyimimi yazayım tereddütte kalanlara yardımcı olsun.

uzun zamandır (2009'dan beri) Samsung kullandım.zamanında turkcellde çalışmam sayesinde birçok markayı kurcaladım.arada lg g3 beat ve 3 günlük iphone 6 macerası sonrası hep samsung kullandım.geçenlerde yine samsung a5-2017 cihazımın arıza yapmasıyla bu cihaza göz diktim.Samsung'un telefonumu düzeltememesiyle sinirlendim ve yeni arayış içine girdim.Huawei kullananları yakalayıp sordum ve memnuniyet oranını internetten araştırmalarım sonuçlarıylada birleşince gittim aldım.markanın servisi samsunga göre az ama kime sorduysam cihaz eskidide değiştim servise düşmedim şükür denilince içim biraz rahatladı.

size gördüğümü detaylarıyla aktarayım:

kutudan cam filmi uygulanmış şekilde cıkması ve hızlı şarj aleti çıkması dışında gerisi tırt.kulaklığı denemedim ama eski tip kulak içi olmayan şekilden.AMA telefonu açmamla baya sevindim.ekran kalitesi oldukça iyi.ıps ekran ama amoled gibi canlı.PPI değeri yüksek olduğundan baya iyi(427PPI).ekran kasa oranıda güzel.yazı puntolarının ekrandaki boyutuda ideal.Samsunga göre detayları çok.telefonda birçok detay var samsunga göre.pil yüzdesini batarya simgesinin içine koymaktan tut bildirim panelindeki operatör yazısını ekleyip kaldırabilme ile özelleştirme olanağı var.samsungta silemediğim yüklü uygulamaları bunda silebildim.fm radyo bile silinebiliyor ama silmedim tabi.ekran kasa oranı,ele alındığındaki hissiyat gayet iyi.samsungun s7 s8 ve s9daki gibi zariflik olayı bu cihazdada var.özellik bakımından tatmin edici.piyasada 4-5-6gbli telefonlar çıktı ama hala 2-3gblik telefonlar var ve hala kullanıldığı için enazından 1-2 sene rahat kullanım imkanı verir diye düşünüyorum.içinden anroid 8.0 çıkmasıda gayet iyi.samsung denen markada en fazla bir üst güncelleme geliyor.a5-2017de hala android 7.0 vardı.bu P Smartı almadan önce samsungta fiyat olarak denk olabilcek j7pro var ama ondaki ekran bunun yanında sönük kalıyor ve bilindiği gibi samsungun alt serisi j serileri.şarj olarak daha 3 gün kullandığım için görebildiğim kadarıyla 1günü çok rahat çıkarabiliyorum ben.youtube,whatsapp,chrome ve 2 uygulama daha kullanıyorum e haliyle internetimi hiç kapatmıyorum.4.5gde cayır cayır kullanmama rağmen ve daha batarya tam performans göstermemesine rağmen kullanım olarak 22-30 saat aldım.hoşuma gitmeyenler ise klavyesi ve samsungtaki gibi menüye alıştığım için menü tuşunu eklediğimde açılan sayfanın özelleştirilememesi.ama menü tuşunu aktif etmezseniz iphone gibi simgeler anaekranda oluyor.birde o klavyeyi hiç beğenmedim.alışırım dedim ama beğenmeyince gboard'ı kurdum acayip rahatladım.eskisinden kat kat iyi oldu kullanımı.birde eski telefonumda hoparlorden çıkan sesi ekolayzırla ayarlayabiliyordum ama bunda varsada bulamadım.samsungta olan AOD yani Always On Display özelliği sanırım bunda yok ama ihtiyaçta duymadım.ŞUNUDA BÜYÜK HARFLERLE BELİRTMEK İSTERİMKİ PARMAK İZİ OKUYUCUSU ÇOK HIZLI ACAİP HIZLI.İPHONE EN İYİ SANARDIM AMA BUNU GÖRÜNCE VAYS DEDİRTTİ.tabi burda olumsuz olanı belirtmek isterimki ekran kilidinde sadece kaydırma kullanmak istediğinde parmak izlerini hafızasında tutmuyor.yani diyelimki parmak izi kilidi koydun ama sıkıldın kilit açma şeklini değişmek istedin ozaman tarattığın parmak izlerini hafızasında tutmuyor.birdaha parmak izi ile kilitlemeyi aktif ettiğinde yeniden tarama yapman lazım.tabi eklemek diğerlerine göre daha kolay ama bi gıcık etti saklamaması.
    Kameraya gelecek olursak gündüz güzel çekiyor ama akşam tam denemedim.öyle profesyonele yakın bir çekim beklemediğim için dert etmedim.anı olsun bir kare çekeyim dediğim zaman kamera kullananlardanım.ama arkada çift kamera gözükmesi havalı geldi bana :D

şimdilik iyisiyle kötüsüyle aktarabildiklerim bukadar.isteyen olursa ilerleyen zamanlarda güncelleme yapabilirim :)
    Özetle : iyiki almışım dedim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: delii_1907

dostlar buraya birkaç deneyimimi yazayım tereddütte kalanlara yardımcı olsun.

uzun zamandır (2009'dan beri) Samsung kullandım.zamanında turkcellde çalışmam sayesinde birçok markayı kurcaladım.arada lg g3 beat ve 3 günlük iphone 6 macerası sonrası hep samsung kullandım.geçenlerde yine samsung a5-2017 cihazımın arıza yapmasıyla bu cihaza göz diktim.Samsung'un telefonumu düzeltememesiyle sinirlendim ve yeni arayış içine girdim.Huawei kullananları yakalayıp sordum ve memnuniyet oranını internetten araştırmalarım sonuçlarıylada birleşince gittim aldım.markanın servisi samsunga göre az ama kime sorduysam cihaz eskidide değiştim servise düşmedim şükür denilince içim biraz rahatladı.

size gördüğümü detaylarıyla aktarayım:

kutudan cam filmi uygulanmış şekilde cıkması ve hızlı şarj aleti çıkması dışında gerisi tırt.kulaklığı denemedim ama eski tip kulak içi olmayan şekilden.AMA telefonu açmamla baya sevindim.ekran kalitesi oldukça iyi.ıps ekran ama amoled gibi canlı.PPI değeri yüksek olduğundan baya iyi(427PPI).ekran kasa oranıda güzel.yazı puntolarının ekrandaki boyutuda ideal.Samsunga göre detayları çok.telefonda birçok detay var samsunga göre.pil yüzdesini batarya simgesinin içine koymaktan tut bildirim panelindeki operatör yazısını ekleyip kaldırabilme ile özelleştirme olanağı var.samsungta silemediğim yüklü uygulamaları bunda silebildim.fm radyo bile silinebiliyor ama silmedim tabi.ekran kasa oranı,ele alındığındaki hissiyat gayet iyi.samsungun s7 s8 ve s9daki gibi zariflik olayı bu cihazdada var.özellik bakımından tatmin edici.piyasada 4-5-6gbli telefonlar çıktı ama hala 2-3gblik telefonlar var ve hala kullanıldığı için enazından 1-2 sene rahat kullanım imkanı verir diye düşünüyorum.içinden anroid 8.0 çıkmasıda gayet iyi.samsung denen markada en fazla bir üst güncelleme geliyor.a5-2017de hala android 7.0 vardı.bu P Smartı almadan önce samsungta fiyat olarak denk olabilcek j7pro var ama ondaki ekran bunun yanında sönük kalıyor ve bilindiği gibi samsungun alt serisi j serileri.şarj olarak daha 3 gün kullandığım için görebildiğim kadarıyla 1günü çok rahat çıkarabiliyorum ben.youtube,whatsapp,chrome ve 2 uygulama daha kullanıyorum e haliyle internetimi hiç kapatmıyorum.4.5gde cayır cayır kullanmama rağmen ve daha batarya tam performans göstermemesine rağmen kullanım olarak 22-30 saat aldım.hoşuma gitmeyenler ise klavyesi ve samsungtaki gibi menüye alıştığım için menü tuşunu eklediğimde açılan sayfanın özelleştirilememesi.ama menü tuşunu aktif etmezseniz iphone gibi simgeler anaekranda oluyor.birde o klavyeyi hiç beğenmedim.alışırım dedim ama beğenmeyince gboard'ı kurdum acayip rahatladım.eskisinden kat kat iyi oldu kullanımı.birde eski telefonumda hoparlorden çıkan sesi ekolayzırla ayarlayabiliyordum ama bunda varsada bulamadım.samsungta olan AOD yani Always On Display özelliği sanırım bunda yok ama ihtiyaçta duymadım.ŞUNUDA BÜYÜK HARFLERLE BELİRTMEK İSTERİMKİ PARMAK İZİ OKUYUCUSU ÇOK HIZLI ACAİP HIZLI.İPHONE EN İYİ SANARDIM AMA BUNU GÖRÜNCE VAYS DEDİRTTİ.tabi burda olumsuz olanı belirtmek isterimki ekran kilidinde sadece kaydırma kullanmak istediğinde parmak izlerini hafızasında tutmuyor.yani diyelimki parmak izi kilidi koydun ama sıkıldın kilit açma şeklini değişmek istedin ozaman tarattığın parmak izlerini hafızasında tutmuyor.birdaha parmak izi ile kilitlemeyi aktif ettiğinde yeniden tarama yapman lazım.tabi eklemek diğerlerine göre daha kolay ama bi gıcık etti saklamaması.
    Kameraya gelecek olursak gündüz güzel çekiyor ama akşam tam denemedim.öyle profesyonele yakın bir çekim beklemediğim için dert etmedim.anı olsun bir kare çekeyim dediğim zaman kamera kullananlardanım.ama arkada çift kamera gözükmesi havalı geldi bana :D

şimdilik iyisiyle kötüsüyle aktarabildiklerim bukadar.isteyen olursa ilerleyen zamanlarda güncelleme yapabilirim :)
    Özetle : iyiki almışım dedim :)

Gps açıp navigasyonu denemen mümkün mü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• P9 Lite 2017'den geçiş yaptım. Yaklaşık bir senedir Huawei telefon kullanıyorum dersem yalan olmaz. Ekranı önceki telefonuma göre biraz daha büyük ve telefon daha hafif. Ama arka tarafın cam olmasına alıştığımdan mıdır nedir sanki her an telefon elimde dağılacakmış gibi geliyor.

Onun dışında 7.0 ile 8.0 arasında bazı ufak değişiklikler var. Navigation dock diye bir şey getirmişler. Alttaki Navigasyon barını kaldırıp bir nokta veriyor ve o nokta ile belli patternlere göre işlemler yapılıyor. Ayrıca herşeyini Google'a atan ve oradan kullanan birisi olarak Huawei'in Google servislerine bu kadar yatkın olması benim için ayrıca artı puan denilebilir.

Vatan Bilgisayardan aldım telefonu, sadece altın sarısı versiyonu kalmıştı. 1+2 yıl garanti ile geldi. O 1 yıl kaskosu var. Su sızması, kasıtlı olarak ekran kırılmasında filan bile garanti kapsamında alıyorlar. P9 lite 2017 gibi telefonlardan gelenler için alışması biraz zaman alıyor ama sonuç olarak Huawei. Canavar gibi cihaz yapmışlar cidden.

• Arkadaşlar az önce 1000tl ye1 haftalık bir cihaz aldım. Beğenmemiş kullanmamış bile. Yarın elime geçecek.Ne dersiniz benim için mantıklı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allroad A kullanıcısına yanıt
    Yandexi kurmadim ama google haritalarda normal calisiyor.cumartesi gunu deneme firsatim olmustu ve bir gariplige denk gelmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: delii_1907

Yandexi kurmadim ama google haritalarda normal calisiyor.cumartesi gunu deneme firsatim olmustu ve bir gariplige denk gelmedim.

Teşekkürler

• Dün Turkcell'den aldım telefonu 80 Lira 24 ay vadeli artısı 3 ay bizden kampanyası vardı yani peşin fiyatına taksit olmuş oldu hiç araştırmadan aldım ama şu ana kadar eski telefonum a5 2017'den performans bakımından çok iyi durumda önümüzde ki günlerde daha net fikir verebilirim ama tutuşu hafifliğini çok beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uur.35 -- 27 Mart 2018; 9:49:26 >
    Oldukça mantıklı bir seçim bence, hayırlı olsun
  • Arkadaşlar şarj süreleriniz nedir?
    Kaç saat ekran açık süresi veriyor?

GM5 Plus kullanıyorum nalet olsun diyorum.
    Standart kullanımda 2-2,5 saat ekran açık süresi anca veriyor. Oyun vs olmadığı halde.
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    Suan deli gibi kullqnmamla 5.43 saat aldim

• Arkadaşlar merhaba. Kulaklıkla müzik dinlerkeyken veya konusurken ara sıra kulağımda elektrik çarpıyor gibi oluyor. Bu biraz sıklaştı. Kulaklıktan mı yoksa cihazdan mı bu durum? Kendi kulaklığını kullanıyorum şu an.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinkarabal

Teşekkür ederim.
    Telefon elime ulaştı. jelatinleri üzerinde sıfır geldi. Satıcının dediği gibi. Lakin, kamera kısmında bir şıkır şıkır ses oluyor parmakla ufak ufak o bolgeye vurunca sizde de var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: allroad

quote:

Orijinalden alıntı: huseyinkarabal

Teşekkür ederim.
    Telefon elime ulaştı. jelatinleri üzerinde sıfır geldi. Satıcının dediği gibi. Lakin, kamera kısmında bir şıkır şıkır ses oluyor parmakla ufak ufak o bolgeye vurunca sizde de var mı?

Ben p9 lite 2017 kullanıyorum, ondan dolayı net bilgi veremiyorum.
    Mesajı görenler tahminim buradan yardımcı olacaktır
  • Yeni inceleme chip...

• Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    İlk günü ben pek sevmedim şahsen ama 50%ye kadar mobil veri kullandım ve 70e yakın fotoğraf çektim ★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★

Ben de yeni aldım fark etmemiştim denedim evrt geliyor şuan sinir oldum bu sese

• 2 saat önce 350mb-380mb arası (tam bakmadım) detaylı bir güncelleme geldi. Arayüz daha akıcı hale geldi bende, hafif gecikmeler yaşatıyordu öncesinde. Açıklamasını tam okumadım, sizlerden birine geldiğinde açıklama kısmının ekran görüntüsünü alırsınız, neler yeni bildirmek amacıyla..

Öğlen antutu testi yapmıştım merak edenler için..

Güncelleme sonrası, sürüm numarası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 28 Mart 2018; 23:51:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: abdrhm

Ben de yeni aldım fark etmemiştim denedim evrt geliyor şuan sinir oldum bu sese

İkimizde de mevcutsa, Önemli bir şey değildir bence.Takmayın kafanıza. Taktıkça büyüt böyle şeyler :)
  • Ayrıca chrome kullanırken bazen saçmalıyor. klavye ve chrome. Saçma sapan şeyler yapıyor. Sizde de oldu mu?

örneğin, yazmak için bir kutucuğa basıyorum, kopyala yapıştr yeni sayfada aç gibi seçenekler çıkıyor. kapatıp acınca düzeliyor falan. Ama her zaman olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.