Bildirim
Huawei P Smart mı? J7 Prime 2 mi ? Xiaomi A2 Lite mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Huawei P Smart ve J 7 Prime 2 şuan kullandığım telefonlar. Huawei P Smart öneririm kesinlikle. Casper den koşarak uzaklaş..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
Hangisini aldınız hocam ben de bunların arasında kaldım
Fiyat aralığınız nedir?
1600 max
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/119953-133060/xiaomi-redmi-note-5-64gb_xiaomi-redmi-note-6-pro-64gb/
Bu ikisinden redmi note 5 metal kasa
Redmi note 6pro plastik kasa ama ön kamera ve ekran daha başarılı arka kamerada daha iyi deniyor ama o kadar bilmiyorum
Benim tavsiyem redmi note6pro al kasa o kadar önemli değil zaten bir kılıf ve ekran koruyucu takar devam edersin yukarda bahsi geçen dandik cihazlardan iki kat daha iyi. Mia2'de var önerirdim ama batarya fazla dayanmaz zaten bir sene sonra başlarsın iphone gibi duvara bağlı yaşamaya benim önerdiklerim daha başarılı pil açısından mi a2'den.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kendi konumu hortlatayım forumdaşlar... Arkadaşlar a2 lite ı aldık gayet memnunum telefondan eğer o fiyat bandında bir telefon alınılacaksa a2 lite ön planda tutulabilir stabiletesi çok iyi ve hızlı bir telefon şarjı güzel gidiyor 4000 mah batarya var ve bunun dezavantajı olarak telefon biraz kalın... Kamerası çok iyi değil onun dışında bir eksisi yok.. Daha sonra yakın arkadaşım p smart aldı (2018 değil) karşılaştırdığımızda açık ara xiaomi önde oldu .. Bilginize.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X