Şimdi Ara

Huawei P Smart Siyah Ekran, Telefon Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün gece kardeşim yatmadan önce telefonu şarja takmış. Uyandığında telefon kapalıymış. Açmaya çalıştığımda titriyor, siyah ekran geliyor fakat logo gelmeden tekrar kapnıyor. Recovery mode, soft reset, hard reset hepsini denedim fakat hepsinde aynı şey oluyor. Telefon titriyor, sonra ekrana hiçbir şey gelmeden tekrar kapanıyor. Bazen arkadaki parmak izi butonuna dokunduğumda sanki telefon açıkmış ve yanlış parmak izi girilmiş gibi titriyor. Ayrıca 1-2 kere parola ekranının geldiğini gördüm ama aniden gitti yine. Ekranı açık gördüğümde şarjın %100 olduğunu gördüm yani sorun o da değil. Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz? Çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baatman -- 17 Nisan 2020; 13:31:14 >

• Bence servise gönder hocam
  • Garantisi var ise garantiye veriniz ayrıca huawei kampanya yapmış, indirim varmış https://consumer.huawei.com/tr/support/campaigns/service-warm-action/Servis, İndirimli kampanya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 21 Nisan 2020; 8:3:25 >
  • 443 79 88
    Çözüm merkezi çalışma saatleri haftanın her günü 09:00-20:00 arasında destek veriyorlar. Şahsen servisin kalitesi beni çok memnun etti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.