Şimdi Ara

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
23
Favori
105.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AsLaNN46

Benim cihaz b120de kaldı.Konuda B197den bahsedilmiş.Sürekli kontrol ediyorum güncelleme yok diyor. Ota güncellemelerini almak için yapmamız gereken ekstra bişey var mı acaba?

P10 lite'da güncelleme sorunu var .Önceki sayfalarda bahsetmiştik. paralel ithalat cihazlar güncelleme alırken , Resmi cihazların büyük bir kısmı B129'da ve güncelleme almıyorlar.
    Mağazadaki Firmware Finder uygulamasıyla güncelleme yapılıyor. İstersen indirip yapabilirsin , yada en güzeli Android 8 gelece kadar bekle o zaman güncelle.
  • AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı Cihaz Hocam :d ama baya uyguna geldi.
  • Arkadaşlar telefonu alacaktım ama Hepsiburada' daki özellikler kısmında NFC yok yazıyor, diğer sitelerde ise var gözüküyor. NFC özelliği var mı yok mu telefonda?
  • htlr H kullanıcısına yanıt
    Nfc var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oasisinet

Nfc var.

Sağ olasın, alıyorum o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htlr -- 13 Şubat 2018; 3:6:26 >
  • justorcun kullanıcısına yanıt
    Spilgen kılıf, birde kaliteli ekran filmi... Önce ki telefon larıma göre daha narin geldi.

• Arkadaslar anneme telefon alacagiz, bu telefonu onerirmisniz, suan hb de 1068 tl huawei garantili.

• thewhitewolf kullanıcısına yanıt
    Senin dediğin p9 lite 2017, burası p10 lite forumu. Ha o telefonu da kardeşim 4 aydan fazla kullanıyor gayet de memnun buyur konu linkihttps://forum.donanimhaber.com/huawei-p8-p9-lite-2017-ana-konu-ve-kullanicilari--123182233

• beyler bizim telefonlardaki ön kamera ile yapılan bokeh efektini , arka kamera ile nasıl yaparız.
    Bokeh modu , arka kameraya geçince yok oluyor..
  • Telefonu 2 gün önce hb den aldım. Huawei garantili. Genel olarak iyi ama canımı sıkan bi sorunum var.

Facebook ta sayfa aşağıya doğru takılarak ilerliyor. Özellikle bir sayfaya girdiğimde bu sorun iyice artıyor. Parmağımla ekranı yukarı doğru itiyorum ama sayfa aşağıya doğru akmıyor. Sanki bir şeye takılıyormuş gibi ilerliyor.

Aşağıya doğru foto yüklemeli İnternet sitelerinde de aynı problem var.

Bir ayar sorunumu var, yoksa telefon sıkıntılı mı. Yardım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

beyler bizim telefonlardaki ön kamera ile yapılan bokeh efektini , arka kamera ile nasıl yaparız.
    Bokeh modu , arka kameraya geçince yok oluyor..

Kendi soruma cevap vereyim , Google Kamera uygulaması indirdim, güzel çalışıyor fena değil , iyi ışıkta daha güzel sonuç verriyor. örnek foto atayım bide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 13 Şubat 2018; 20:22:39 >

• ozansol O kullanıcısına yanıt
    İnternet bağlantınızdaki yavaşlıktan olabilir belki.
    Mesala şöyle deneyin. Tüm sayfayı yüklemsini bekleyin. yüklendikten sonra , en yukarıya dönüp tekrar kaydırmaya başlayın, eğer sorunsuz kayıyorsa internet bağlantınız yavaş geldiği için takılma oluyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buckberyy

Senin dediğin p9 lite 2017, burası p10 lite forumu. Ha o telefonu da kardeşim 4 aydan fazla kullanıyor gayet de memnun buyur konu linkihttps://forum.donanimhaber.com/huawei-p8-p9-lite-2017-ana-konu-ve-kullanicilari--123182233

Tesekkur ederim

• KNTLG kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler,

evet sayfanın yüklenmesini bekleyince bir rahatlama oluyor ama İnternet bağlantı hızım da sıkıntı yok. İstanbul içi 4,5g evde Telekom fiber.

Sayfayı ilk yüklerken telefon kaynaklı bir durum var gibi.

Forumu baştan sona okudum. Böyle bir sorundan kimse bahsetmemiş. Ben kendi beklenti hızımı yavaşlatıyorum o zaman 😊

• ozansol O kullanıcısına yanıt
    Sonuçta bu üst model bir cihaz değil. Orta sınıf bir cihaz.
    Üst model telefonlardaki akıcılğı beklemek doğru olmaz. Bence telefona alışmaya çalışın, ona ayak uydurun , biraz daha yavaş kaydırma hareketi yapın.
  • Ayarlar>Ekran>Ekran Koruyucu>Kapalı
  • Arkadaşlar, benim telefon -10 da kapanıyor

Garantiye versem bir çözüm yolu olabilir mi?

Çıldırmak üzereyim resmen, dışarıda telefon kullanamıyorum. Sibirya da yaşıyorum ve hava genelde -20 ve -25 arası geziyor.

Henüz şehri bilmediğim için Haritalar uygulaması ya da Taxi çağırma uygulaması kullanmak için telefonu çıkardığımda 5dk geçmeden kapatıyor kendini. Alalı henüz 3 ay oldu.

• Kilit açma ekranındaki resimlerden mi bahsediyorsunuz ?
  • Ben de bu hafta telefonu alıp aranıza katıldım. Telefonu çok beğendim. G7'den geçince daha çok memnun kaldım.

Tek sorunum ekrana koruma camı aldım fakat kenarlar boş kaldı. Ellerinde kenarları da kapatan modeli yokmuş. Önerebileceğiniz bir model var mı tüm ekranı kaplayan?
  • Dafoni Huawei P10 Lite Curve Slim Triple Beyaz Ekran Koruyucu aldım. Orjinalinden daha geniş. Kılıf ile sıkıntısız. Ama yanları kapatan arıyorsanız galiba aynı markanın diğer modelleri var.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.