Şimdi Ara

Huawei P20 [ANA KONU] HarmonyOS Güncellemesi Alacağı Duyuruldu !!! (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rasit019 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.332
Cevap
31
Favori
224.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün 419 MB büyüklüğünde bir güvenlik güncellemesi geldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bildirim düşmedi ama yazılım güncellemeye girince bana da geldi 👍

• Mell88 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam bende de öyle oldu. bu sadece güvenlik güncellemesi değil bence. bir takım iyileştirmeler olabilir. önceden 500 mb güncelleme ile android sürümü değişiyordu.
  • arkadaşlar merhaba, bugün bi p20 pro aldık fakat süper şarj yazıyor ama o kadar hızlı değil. nedendir acaba
    benim mate10 pro var ondan çok daha yavaş alıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guest-274

arkadaşlar merhaba, bugün bi p20 pro aldık fakat süper şarj yazıyor ama o kadar hızlı değil. nedendir acaba
    benim mate10 pro var ondan çok daha yavaş alıyo.
    en son sistem güncellemelerini yapın. ayarlar / pil / uygulama başlatma yerinden gereksiz uygulamaları arkaplanda çalıştırmayın ( dikkat edin, whatsapp gibi programları kapatırsanız bildirim alamazsınız)

ayarlar/uygulamalar/uygulamalardan gereksiz gördüğünüz uygulamaları silebilirsiniz.
  • telefonlarımızın bu habere göre uzun vadede android 11 alma ihtimali olabilir arkadaşlar.
    https://www.teknoburada.net/2020/08/24/5-yasindaki-huawei-mate-8-guncelleme-alacak/
  • yağ gibi olan telefonum son gelen emui 10 ile çöp oldu bi telefondan sogudum hiç kasmayan hızlı olan telefonum kameraya 3 saniyede giriyo nette dolanırken donuyo video açıyotum galeriden 3 saniye sonra açılıyo telefon 5 senelik android gibi oldu yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ckmz17

yağ gibi olan telefonum son gelen emui 10 ile çöp oldu bi telefondan sogudum hiç kasmayan hızlı olan telefonum kameraya 3 saniyede giriyo nette dolanırken donuyo video açıyotum galeriden 3 saniye sonra açılıyo telefon 5 senelik android gibi oldu yazık
    telefonu optimizer den temizlik yapın. daha sonra kapatıp açın. belki bir faydası olabilir. android cihazlar 1 haftadan fazla açık kalınca şişiyor. restart yapmak gerekiyor.
  • Android 10 güncellemesini yükleyen var mı nasıl acaba tavsiye eder misiniz

• İshak4125 İ kullanıcısına yanıt
    hocam bu nasıl bir soru aylarca beklediğimiz güncelleme gelecek biz yüklemeyeceğiz he.. bu güncellemenin üstüne 400 mb'lık bir güncelleme daha geldi. görünüm olarak göze hoş gelen bir arayüz geldi. daha stabil bir hale geldi. yükleyin hocam...
  • İshak4125 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam şarj konusunda 1 tık azalma var sanki önceki sürüme göre ama görsellik olarak telefonu bayağı değiştirdi

• karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    Hocam her güncelleme maalesef olumlu etki yaratmıyor, şarj çok daha çabuk bitebilir veya işlemciden kaynaklı kasmalar olabilir.

• Benzer durumu yaşayan olursa diye ;

Aldığımdan beridir hep orijinal kılıfı kullandım.Kılıfın çıkıntıları var kamera telefonu koyduğunuz zemine sürtmesin diye;telefonu masaya koyduğunuzda çok ufak bir boşluk yaratıyor lens masaya değmiyor.İşte bu çıkıntılar ters baskı yapmış galiba telefonun arka kapağında iz yaptı.Renk pigment değişimi gibi.Bugün Kadıköy'deki merkeze götürdüm durumu anlattım.Oradaki bayan arkadaş üst kata sorayım dedi , ücretsiz arka kapak değişimi yaptılar .Bilgilerinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebab-92 -- 26 Ağustos 2020; 21:31:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

en son sistem güncellemelerini yapın. ayarlar / pil / uygulama başlatma yerinden gereksiz uygulamaları arkaplanda çalıştırmayın ( dikkat edin, whatsapp gibi programları kapatırsanız bildirim alamazsınız)

ayarlar/uygulamalar/uygulamalardan gereksiz gördüğünüz uygulamaları silebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    hocam batarya performansında bir sorun yok fakat şarj olma durumu yavaş geldi. süper şarj yazıyor fakat o kadar süper değil :)) hızlı dolmuyo yani onu demek istedim
  • guest-274 G kullanıcısına yanıt
    Hocam Android 10 sonrası telefonun akışkanlığında bir problem var mı, takılma, kasma felan oluyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: İshak4125

Hocam Android 10 sonrası telefonun akışkanlığında bir problem var mı, takılma, kasma felan oluyor mu
    Hayır hocam telefon çok güzel durumda, stabil bataryası çok iyi gidiyo kamera vs herşeyi çok güzel fakat şarjın suoer şark gösterip biraz yavaş şarj olması ilk aldigimda guncelleme yapmadan öncede vardi. Android 10 ile alakası olduğunu düşünmüyorum

• Beyler 10 güncellemesi almayan telefon varmı..bana hala gelmedi de

• gececi4337 G kullanıcısına yanıt
    hocam ayarlardan uygulamalara girip yazılım güncellemede depolama kısmında verileri silip telefonu yeniden başlatın, bir de öyle deneyin. pc'ye bağlayıp hisuite ile deneyin, eğer bulmazsa müşteri hizmetleri ile görüşün.
  • Teşekkür ederim..dediğinin depo silme bölümünü yaptım olmadı..hi süite 10 güncellemesi geldiğinden beri ne yazıkki bilgisayarada laptopada yüklenmiyor..olmazsa dediğiniz gibi müşteri hizmetlerini arayayım

• 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.