Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
334.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yoldagezen

sonunda geldi önce 200 hemen ardindan 208 yükledim, umarım işe yarar (:
    Hocam, güncelleme öncesi karşılaştığımız sorunlar bu yeni gelen iki güncelleme ile çözülmüş gibi görünüyor. Henüz hiçbir sorun ile karşılaşmadım.
  • Arkadaşlar merhaba, bende otomatik ekran döndürme ve NFC özelikleri çalışmıyor. böyle bir sorun yaşayan ya da çözebilen varmı? telefonu ithalatçı garantili olarak almıştım. 208 güncellemesi yüklü.
  • Arkadaşlar merhaba.
    Sonunda dün iki güncellemeyi peş peşe aldım. Biraz geç oldu ama ben şarj konusunda değişen bir şey göremedim. Şarj yine akıp gidiyor. Telefonu elime almaya korkuyorum. Oysa 147 güncellemesine kadar böyle sorun yoktu. Durumu bu şekilde olan var mı?
  • simo18 kullanıcısına yanıt
    Birkaç güne şarj kendine geliyor sabırlı olun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simo18

Arkadaşlar merhaba.
    Sonunda dün iki güncellemeyi peş peşe aldım. Biraz geç oldu ama ben şarj konusunda değişen bir şey göremedim. Şarj yine akıp gidiyor. Telefonu elime almaya korkuyorum. Oysa 147 güncellemesine kadar böyle sorun yoktu. Durumu bu şekilde olan var mı?
    Böyle büyük güncellemelere karşı hard reset atıyorum cihaza, şarj konusunda hiçbir sıkıntı yaşatmıyor sonrasında.
  • Benim reset atmadığım halde şarj baya düzeldi.
    Şuan memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-35A6BA139

Hocam, güncelleme öncesi karşılaştığımız sorunlar bu yeni gelen iki güncelleme ile çözülmüş gibi görünüyor. Henüz hiçbir sorun ile karşılaşmadım.

Alıntıları Göster
    en azindan sacma sapan bildirim sorunlarından kurtuldum gözüküyor,bana o bile yeter simdilik,sarj konusunda birsey diyemeyecegim çünkü telefonu gün içinde yogun kullaniyorum ama bana ayni gibi geldi böyle aman aman bi düzelme göremedim,kararsiz calisma sorunu çoğunlukla çözüldü gibi

• quote:

Böyle büyük güncellemelere karşı hard reset atıyorum cihaza, şarj konusunda hiçbir sıkıntı yaşatmıyor sonrasında.

Alıntıları Göster
    hard reset atıyorum nasıl yapılıyor

Ve şarj konusunda hiçbir sıkıntı yaşatmıyor sonrasında. Derken ne demek istediniz, misal kaç saat ekran süresi alıyorsunuz

• çaylaq kullanıcısına yanıt
    İnternete P20 lite Hard reset yazarak bulabilirsin
    Telefonu kapatıp ses açma ve güç tuşuna basili tutacaksın ekran açılınca güç tuşunu bırak önüne emui yazan bi yer gelicek factory reset yazana tıkla

• quote:

Orijinalden alıntı: Özkan Karaçam

İnternete P20 lite Hard reset yazarak bulabilirsin
    Telefonu kapatıp ses açma ve güç tuşuna basili tutacaksın ekran açılınca güç tuşunu bırak önüne emui yazan bi yer gelicek factory reset yazana tıkla
    bu işlem teelfonu sıfırlar mı yoksa sadece yeniden başlatma mı yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

hard reset atıyorum nasıl yapılıyor

Ve şarj konusunda hiçbir sıkıntı yaşatmıyor sonrasında. Derken ne demek istediniz, misal kaç saat ekran süresi alıyorsunuz

Alıntıları Göster
    Evet, şarj konusunda hiçbir sorun yaşatmıyor. Normalde tam 1 günde dayanan cihazım, güncelleme sonrası telefona hard reset attıktan sonra şarj %100 de iken 2 gün dayandı. Bunun yapılmasının en büyük sebebi ise, bu tür büyük güncellemeler cihaza ek dosya,çerez vs. bırakıyor. Bu yüzden de güncelleme sonrası ya cihaz kasıyor ya da çok fazla şarj tüketiyor lakin bu sorunu bu tip problemlerle karşılaşmayan cihazların uygulaması gerekmiyor. Ekran süremde resimde böyle.

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35A6BA139 -- 12 Eylül 2019; 13:54:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

bu işlem teelfonu sıfırlar mı yoksa sadece yeniden başlatma mı yapar

Alıntıları Göster
    Bu işlem telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürür. Yani telefonunuzu sıfırlar. Hard reset yapmak için de telefonunuzun şarjı %50'in üzerinde olmalı (ne olur ne olmaz diye), tüm bilgilerinizi,verilerinizi yedeklemeyi unutmamalısınız. Aynı vakit Google hesabınız varsa keza onu da senkronize etmelisiniz. Ardından tüm bu işlemleri yaptıktan sonra cihazınızı kapatmalısınız. Kapatma işleminden sonra, Güç Tuşu+Ses Arttırma Tuşu'na "Huawei" yazısı gelene kadar basılı tutmalısınız. Huawei yazısı geldikten sonra bastığınız tuşları elinizden çekip ekranınıza "Wipe Data/factory reset" tarzında bir buton gelecek. O butona bastıktan sonra ekrana "YES" yazmanızı isteyecek, hata verebilir gibi gözükebilir lakin ekranınızda çıkacak yazı size uyarı vermektedir. Tekrardan "yes" yazmanızı isteyecek ondan sonra cihazınızın Hard reset işlemi başlayacaktır. Cihazınız hard reset işleminden sonra tekrar başlamazsa, "Reboot System Now"a tıklayarak cihazınızı açabilirsiniz.

Ses arttırma tuşu ve azaltma tuşu ile istediğiniz yere hareket ettirirsiniz, güç tuşu ile de onaylama yaparsınız.

Eğer anlamadıysanız, YouTube dan nasıl yapıldığı ile ilgili video izleyebilirsiniz.

• Telefon tırt hangi guncelleme gelirse gelsin ne kadar format atarsam atayım takılmalar oluyor hissedilir derece akışkanlık yok

• quote:

Orijinalden alıntı: suskunn86

Telefon tırt hangi guncelleme gelirse gelsin ne kadar format atarsam atayım takılmalar oluyor hissedilir derece akışkanlık yok
    Kendi cihazım da sıfırlama sonrası hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım. Geliştirici seçenekleri ile fazla oynadıysanız ondan olabilir.
  • quote:

Kendi cihazım da sıfırlama sonrası hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım. Geliştirici seçenekleri ile fazla oynadıysanız ondan olabilir.

Alıntıları Göster
    Yok dostum hic oynamadim ama cidden telefon değiştirme hevesi icindeyim ama kaliteli cihaz iyi para bilmiyorum valla

• Samsung s6yı verip p20 lite alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZELKUVVET -- 14 Eylül 2019; 15:14:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

Samsung s6yı verip p20 lite alınır mı?
    Alınır alınmasına lakin bana kalırsa P serisinden P30 Lite'a veya Mate 20 Lite bir bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suskunn86

Yok dostum hic oynamadim ama cidden telefon değiştirme hevesi icindeyim ama kaliteli cihaz iyi para bilmiyorum valla

Alıntıları Göster
    Anladım hocam, piyasada gayet iyi telefonlar mevcut bir bakıp araştırmak lazım.
  • Bende 147 sürmüne geçtiğimden beri telefonu sessiz moda aldığımda ara ara kendi kendine titriyor hiç bir bildirim yok iken bu sorun ile karşılaşan var mı aranızda ?
  • Kamera özelliklerinden Pro video kalkmış neden?

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.