Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
335.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seffa

Sonunda 208 guncellemesı de geldı.
    Vallahi şaka gibi ya bende hala bir değişiklik yok. Güncelleme daha gelmemiş.
  • HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]

Nihayet bize de geldi. Şu anda yüklüyor. İyi forumlar.

• 200 güncellemesi hala gelmedi ya şaka gibi,mh yi aradim diyorum 2020 geldi biz hala haziran update de takili kaldik,sizdeki en güncel sürüm 147 gözüküyor daha üstü yok deyip konuyu kapatiyorlar,bunlarin nekadar sacma sapan update mevzuatlari var anlamış değilim

• derdim guncelleme manyakligida degil ama cihaz iyicene sapitmaya basladi,en basit sorunlardan biri; WhatsApp a mesaj geliyor okuyup kapatiyorum ,aradan yarim saat filan geçiyor ayni mesajin bildirimi tekrar düşüyor sanki hic okunmamis gibi:/ buna benzer sorunlar diğer uygulamalarda da basladi..sanki nihai sürüm degilde alfa sürüm kullanıyoruz resmen

• yoldagezen kullanıcısına yanıt
    Bahsettıgın sorunlar o surumdeyken hıc olmadı. Degısık bır sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: yoldagezen

200 güncellemesi hala gelmedi ya şaka gibi,mh yi aradim diyorum 2020 geldi biz hala haziran update de takili kaldik,sizdeki en güncel sürüm 147 gözüküyor daha üstü yok deyip konuyu kapatiyorlar,bunlarin nekadar sacma sapan update mevzuatlari var anlamış değilim
    yok abi ne gelen var ne giden hala aynı versiyondayım
  • huaweinin türkiye garantili resmi cihazlarına güncelleme dağıtımı başlamamış güncelleme alan arkadaşların telefonları ithalatçı garantili cihazlar
  • AMuratKus A kullanıcısına yanıt
    Vodafonedan alınmıs cuhazıma guncelleme geldı yanlıs bılgı vermeyın lutfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: AMuratKus

huaweinin türkiye garantili resmi cihazlarına güncelleme dağıtımı başlamamış güncelleme alan arkadaşların telefonları ithalatçı garantili cihazlar
    Yanlisiniz var haftalardır 200 ve 208 güncellemelerini kullaniyorum.
    HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Realizeyes

Yanlisiniz var haftalardır 200 ve 208 güncellemelerini kullaniyorum.

Alıntıları Göster
    abiler ben hicareden temsilciyle görüştüm bugün adamlar diyorlarki planlanan güncelleme var ama tarih bilgisi yok benim telde aynı şekilde sana gelen güncelleme bana neden gelmio anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: yoldagezen

derdim guncelleme manyakligida degil ama cihaz iyicene sapitmaya basladi,en basit sorunlardan biri; WhatsApp a mesaj geliyor okuyup kapatiyorum ,aradan yarim saat filan geçiyor ayni mesajin bildirimi tekrar düşüyor sanki hic okunmamis gibi:/ buna benzer sorunlar diğer uygulamalarda da basladi..sanki nihai sürüm degilde alfa sürüm kullanıyoruz resmen
    İnanır mısınız bilemem ama son zamanlarda bu durumu ben de çok yaşamaya başladım. Gerek WhatsApp olsun gerek Instagram olsun bildirimi görüp okuduğum halde yeniden bildirim geliyor. Aynı vakit diğer arkadaşlarda yaşıyor mu bu durumu bilmiyorum fakat Instagramda slayt tarzı fotoğrafları kaydıramıyorum , zorla kaydırıyormuşum gibi oluyor. Cihazı kapatıp tekrar açınca, slaytlı fotoğrafı bu sefer sorunsuz kaydırabiliyorum anca öyle oluyor. Başka bir slaytlı fotoğrafa gelince durum yine aynı oluyor.

• 9.1'e geldiği gibi geçmekle hata yaptık. Bu sürümün kararsız olduğu, bunların updateleri geciktireceği belliydi.
    Bu kadar kullandıktan sonra 8'e dönmekte aptallık olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-35A6BA139

İnanır mısınız bilemem ama son zamanlarda bu durumu ben de çok yaşamaya başladım. Gerek WhatsApp olsun gerek Instagram olsun bildirimi görüp okuduğum halde yeniden bildirim geliyor. Aynı vakit diğer arkadaşlarda yaşıyor mu bu durumu bilmiyorum fakat Instagramda slayt tarzı fotoğrafları kaydıramıyorum , zorla kaydırıyormuşum gibi oluyor. Cihazı kapatıp tekrar açınca, slaytlı fotoğrafı bu sefer sorunsuz kaydırabiliyorum anca öyle oluyor. Başka bir slaytlı fotoğrafa gelince durum yine aynı oluyor.

Alıntıları Göster
    aynen hocam,yasadiginiz slayt kaydirma sorununu bende yaşıyorum, oda androit ilemi yoksa instagram lami alakali anlamadim ! ama beni ayar eden en büyük sorun bu mesajlarin bildirim olaylari ,bunu cozsunler yeter baskada birsey istemiyorum,biktirdilar yeminle,olur olmadik yerde bip bip mesaj bildirim gelip duruyor.son zamanlarda da şöyle bir sorun daha basladi,tum uygulamaları temizledigim zaman WhatsApp kapanmıyor, onu manuel secerek kapatmak zorunda kalıyorum

• 200 güncellemesi geldi :)
    HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhnsfrn -- 9 Eylül 2019; 16:56:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brhnsfrn

200 güncellemesi geldi :)
    Bunu kurduktan hemen sonra 208 güncellemesi gelecek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

Bunu kurduktan hemen sonra 208 güncellemesi gelecek

Alıntıları Göster
    208'de geldi
  • Vallahi şükür kavuşturana sonunda 200 güncellemesi geldi.
  • Bana da gelmiş

• sonunda geldi önce 200 hemen ardindan 208 yükledim, umarım işe yarar (:

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.