Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
334.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bahsettiğiniz eski sürüme geçiş işlemini yapabilmek için SD kart mi gerekli? Tam olarak bilmiyorum nasıl yapıldığını. Ayrıca 147 de olanlar geç mi alacak 200 güncellemesini öyle bir bilgi edinerek mi eski sürüme geçtiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanki26 -- 30 Ağustos 2019; 12:54:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni güncelleme hayırlı olsun arkadaşlar

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • biz daha 200 temmuz update alamadik, ağustos sürümü acmislar,bu firma nasil bir güncelleme kafasına sahip cozemedim,cihazinda zaten bku cikmaya basladi,sacma sapan donmalar uygulamalarin olur olmadik yerde kapanmalari ve kararsiz çalışmaları, bugün en son bardagi tasiran olay outlook uygulamasinda oldu,2 update geldi icine ettiler uygulamanin ne bildirim geliyor duzgunce nede acinca gelen kutulari dolu gözüküyor , zaten yarim yamalak calisiyordu, pazartesi mh yi arayıp ekşın yapma vakti geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanki26

Bahsettiğiniz eski sürüme geçiş işlemini yapabilmek için SD kart mi gerekli? Tam olarak bilmiyorum nasıl yapıldığını. Ayrıca 147 de olanlar geç mi alacak 200 güncellemesini öyle bir bilgi edinerek mi eski sürüme geçtiniz?
    Sd lazim evet 8 GB kadar. Dload methodu diye aratıp bulabilirsiniz.

Bize gelmedi hocam sizin cihaz nerenin?

• 9.1.0.200 bu gece bana da geldi. Cihazi vodafoneden Tr garantili almistim.
  • lionn38 kullanıcısına yanıt
    200 e 147 den mi geçiş yaptınız ?

• Ya bende huwei p20 bir telefon var bu cevapsız aramalar katiyen telefonda görünmüyor bildirim gelmiyor cevapsız arama bittiği an bildirim oluşuyor aynı anda siliniyor arama yönetimi bildirim ayarlarını kurcaladım etkin de görünüyor devre dışı bıraktığımda devre dışı olmuyor sanırım arama yönetimi uygulaması bozuk bunu nasıl çözeriz çözebilen var mı?
  • Ağustos bitti, temmuz güncellemesini alamadık.
    Üzerine ağustos güncellemesi yayınlanmış.
    Sen inanılmaz bi firmasın huawei ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanki26

200 e 147 den mi geçiş yaptınız ?
    Evet kardesim. 147 den gectim
  • lionn38 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Az önce ben de yazılım güncelleme sorguladim ve 200 güncellemesini yükledim. Hemen ardından tekrar yazılım güncelleme sorguladim ve 208 güncellemesi de geldi.

• Biz üvey evladınız galiba, bizde bir gelişme yok :(

• HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]
    Gençler ana ekrana ekleyemiyorum yardımcı olacak var mı

• Merhabalar Bende Huawei P20 Lite Kullanıcısıyım Telefondaki Android Sürümü 9.1.0.147 az önce hiCare Uygulaması üzerinden Müşteri Temsilcisiyle görüştüm güncelleme konusunu ve anladığım kadarıyla türkiye cihazlarına güncelleme başlamamış
  • Şu an 208 güncellemesi banada geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: AMuratKus

Merhabalar Bende Huawei P20 Lite Kullanıcısıyım Telefondaki Android Sürümü 9.1.0.147 az önce hiCare Uygulaması üzerinden Müşteri Temsilcisiyle görüştüm güncelleme konusunu ve anladığım kadarıyla türkiye cihazlarına güncelleme başlamamış
    evet bende yaptigim görüşme sonrasi ayni cevabi aldim,bukadar sacma bir olay olamaz

• yoldagezen kullanıcısına yanıt
    Bana 200 guncellemesı geldı cıhaz Turkıye cıhazı.

• Merhaba Arkadaşlar benim yurtdışı Huawei p20 lite ane-LX2 cihazım var Vodafone hat kullanıyorum . Cihazım 4.5g ağı kesilip gidiyor sürekli sorun nedir acaba arkadaşlarımda Vodafone kullanıyor onlarda böyle sorun Bi yok ilgilenirseniz çok sevinirim TSK
  • 208 güncellemesini aldim hisuite aracılığıyla.

• Bu güncelleme bize neden gelmiyor anlayabilmiş değilim hala 9.1.0.147 kullanıyoruz

• Bana da hala gelmedi
    Gelenler telefonun pil performansı nasıl oldu söyleyebilir mi?

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.