Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
335.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • P 20 lite kendi kendine arada kapanıp açılıyor reset attım şuan 147 ye guncelliyorum bu sorun da harici usb taktıktan sonra olmaya basladı . Neler yapılabilir ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. İnstagram daki storyler takılarak izleniyor sizin cihazlarda da mevcut mu bu durum ne yapmam gerekiyor lütfen yardım!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gzbksnn kullanıcısına yanıt
    Ben de oyle bır sıkıntı yok.

• Merhaba arkadaşlar, eşimde bu telefondan var. Hattı türkcell volte etkin ama vowifi hatta tanımlı fakat telefonda bir türlü göremedik. Ayarlardaki wifiden arama kısmı etkin. Uçak moduna alıp wifiye bağlıyorum ama genede arama yapmıyor.

• gzbksnn kullanıcısına yanıt
    Benim telefonda da son günlerde bi yavaşlık söz konusu
    Güncelleme alınca düzelicek mi bakalım

• MasteR kullanıcısına yanıt
    Ben denedim olmuyor. Isin garip tarafi ithalatci telefona bizimiklerden erken gelmesi güncellemenin bazı yabanci sitelerde var bizimkine uygun ama ücretli olduğu için indiremedim.

• 9.1.0.200 güncellemesi alan var mı Türkiye'de arkadaslar?

147 den dload metoduyla 132 ye döndüm hala 200 güncellemesini göremiyorum ne telefondan ne hisuiteden. Bıktım instagramin takıla takıla hikayelerinden...

• Realizeyes R kullanıcısına yanıt
    Gelmedi hocam :( Bu güncelleme politikası bitirirse bitirir huawei'yi. Aynı anda sunamayacak kadar imkanları da yok değil birileri aydınlatsın bu konuda bizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: brhnsfrn

Gelmedi hocam :( Bu güncelleme politikası bitirirse bitirir huawei'yi. Aynı anda sunamayacak kadar imkanları da yok değil birileri aydınlatsın bu konuda bizi
    Hicareden müşteri hizmetlerine ulaştım geçenlerde durumu izah ettim 0.200ün sadece güvenlikle ilgili olduğunu performans problemlerimi çözemeyecegimi söylediler. Komik gercekten yabancı forumlarda düzine düzine insan 200 güncellemesiyle telefonun eski android 8 performansina döndüğünü bas bas bağırıyorlar.

• Realizeyes R kullanıcısına yanıt
    Doğru ben 200 güncellemesini ilk alanlardanim performans gerçekten iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myigitoguz

Merhaba arkadaşlar, eşimde bu telefondan var. Hattı türkcell volte etkin ama vowifi hatta tanımlı fakat telefonda bir türlü göremedik. Ayarlardaki wifiden arama kısmı etkin. Uçak moduna alıp wifiye bağlıyorum ama genede arama yapmıyor.
    1 sene avea ile kullandım, geçen gün Vodafone ye geçtim, ekranda volte vowifi yazısı çıkmaya başladı, aveada iken çıkmıyordu

Ama ben sevmedim volte aramasını, aveadaki gibi kullanmak ıstiyorum, çünkü ses kayboluyor bazen, acaba bulunduğum bölgede Vodafone iyi çekmiyor mu bilemiyorum

• Pil seviyesi %10 ve %20 ye düşünce bildirim geliyor, nasıl kapatırım bunu (diğer bildirimler kalsın, bunu istemiyorum)

• ne güncellemeymis yaa ağustos bitti hâlâ gelmedi,bu adamlarin nasil bir update planlaması var merak ediyorum ,sacma sapan birsey

• Pil konusu can sıkmaya başladı, su gibi akıp gidiyor. Güncelleme ile çözümü gelmiyorsa 8 sürümüne geri dönmek şart sanırım.
  • brhnsfrn B kullanıcısına yanıt
    200'ü alabilsek düzelecek bence. Çünkü 3 küsür gblık bir güncelleme illaki pilde iyileşmeler olur.

• 200 an itibariyle bana geldi arkadaşlar indirmeyi kuruyorum.

• Turkcell kullanıyorum bu volte nasıl kapatılır arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasdereli70

Turkcell kullanıyorum bu volte nasıl kapatılır arkadaşlar?
    Ayarlar -> Kablosuz bağlantı ve ağlar -> Mobil ağ -> Wi-fi araması -> Devre dışı
  • 9.1.0.147 sürümünü kullanırken 9.1.0.200 güncellemesini alan arkadaş var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanki26

9.1.0.147 sürümünü kullanırken 9.1.0.200 güncellemesini alan arkadaş var mı?
    132den 200 güncellemesi aldim. 147 den 132ye düşürdüm dload ile 4 5 gün sonra geldi fakat.

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.