Arkadaşlar merhaba, geçen hafta yeni bir eve taşındım, apartmanda fiber yok normal adsl/vdsl var. Fiyat araştırması yaptım en uygunda millenicom fiyat verdi. Fakat benim şöyle bir sorunum var, apartman girişinden daire içine kadar ne telefon ne de internet hattı yok. Bunu başvuruda belirttim. Onlarda biz kurulum ücreti alıyoruz ve bu ücret içinde belirttiğiniz yerden daire içine kadar internet hattınızı çekip modem ayarlarınızı yapmakta var dediler. Cumartesi ekip geldi, ekip dediğimde bir tane arkadaş. O daireye kadar hat olmadığını görünce kendiniz hat çektirin bizi öyle çağırın dedi. Ben ona başvuruda Mh ekibin yapacağını belirttiler dememe rağmen bizde böyle bir hizmet yok deyip gitti. Pazardan beri wp üzerinden Mh'ye kendimi anlatmaya çalışıyorum ama nafile. En sonunda ankastre kutusundan ilk 5 metre ücretsiz gerisi ücretli olduğunu öğrendim hat çekiminin. Onada kabulüm dedi hemen ekip yönlendirin dedim ama ne gelen var ne giden. Bu firmanın şöyle kanlı canlı bir Mh si ile telefonda konuşabileceğim bir iletişimi var mıdır?
Vestel 65ub9100 model tv arızası
Merhaba arkadaşlar,
Başlıkta belirttiğim tv 3 yıl önce alındı. Son 6 ay hiç kullanmamıştım şimdi 1 haftadır kullanıyordum. Dün bir anda ekran resimdeki gibi oldu öylece kaldı ama ses geliyor. Sonra fişi çekip taktım ve ekrana görüntü gelmedi. Sadece köşeler de ışık süzmesi var. Yarım saat bir saat bekleyip tekrar açınca normal görüntü geliyor ama 15-20dakika sonra tekrar ekran çizgi oluyor ve hemen kapatıp açınca ses var görüntü gelmiyor. Bir tv tamircisine olayı anlattım ledler gitmiş değişime 2000 TL olur dedi. Servis bakmamız lazım dedi. Yani işin kötü yanı dükkana getirin diyorlar ama 65inç olduğu için çok zor. Başına böyle bir durum gelen var mı? Ben içindeki kart yada sigortalardan şüphelendim aslında çünkü ekran karardığında dahil az da olsa köşelerde ışık oluyor. Ledler gitse komple karanlık olması gerekmez mi? Bo konuda fikir verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba,
Yeni nesil bir madencilik başlıyor. Daha doğrusu zaten daha önce yapılıyor ve şimdi testnet aşamasında. Zaten şuanda trust wallet gibi cüzdanlarda da listeli ve şuanda değeri 0,30 dolar larda. Testnet kasım içinde sonlanacak ve swap yaparak istediğiniz coine dönüştürülebilecek.
Kullanımı kısaca şöyle;
Linkten google play yada ios app ten indiriyorsunuz gerekli kayıt işlemini yaptığınızda madeniniz açılıyor. Fakat program arka planda çalışmalı ve konum(GPS) ve wifi yada mobil veriniz açık olmalı. Fazla internet götürmüyor önemli olan burada konum verinizin sağlıklı iletilebilmesi. Referans kısmını boş bırakmazsanız sevinirim.
** Telegram'da da GEODB-TÜRKİYE grubunu takip edebilir, sorularınızı sorup, bazen GEO kazanabileceğiniz mini etkinliklere katılabilirsiniz.
GEO Uygulaması: downloads.geodb.com
REFERANS KODU: MYIGITOGUZ_GPBSKE
Telegram Grubu: https://web.telegram.org/#/im?p=@geodb_turkey
|
|
|
Avize Kumanda Sistemini İptal Etmek
Beko Inverter Klima Kumandası
|
|
|
Meslek: MsC. Mechanical Engineer
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 475
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.197 (Bu ay: 214)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 84 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar