Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
334.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hi suiteden güncelleyen var mı? beklemeden güncelleyebiliyoruz heralde hisuite üzerinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AED07 kullanıcısına yanıt
    ben güncelledim hocam 2 - 3 gün önce. şuanki sürümüm: 9.1.0.147
  • ahmett_cann kullanıcısına yanıt
    yok hocm ona ben de güncelledim. şu sonu 200 olan güncellemeyi yükleyebilir miyiz diye sormuştum?

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Mi note 3 kullanıyorum, aynı sorun var bende de
    Değiştireceğim bunun için ama ne alacağım bilmiyorum.

• 9.1.0.200 güncellemeyi indirebileceğimiz bir site var mı?
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Attığım fotoğraflar bile aşırı kalitesiz, evet iPhone üzerinde çok duruyorlar, android kullanıcıları 2. planda hep...

• Arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza. Ara sıra sizi takip edip okuyordum, gayet faydalı oldunuz, teşekkürler. Geçen ay p20 lite telefonu 9a güncelledim. bir sorun da yaşamadım şu ana kadar...ben telefonu migrostan aldım geçen sene ağustosta, şu TIM yazanlardan. güncellemeler 1 ay geç de olsa geliyor. sormak istediğim şu; bugün öğleden sonra yeni güncelleme geldi, yine 9? geçersem sorun yaşarmıyım? hangi sürüm daha iyi? Eski 9 sürüm 3,72 GB idi yeni gelen 3,62 GB ?HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]

• reventon232323 R kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sürümün daha kararlı olduğunu söylüyorlar. Forumdan erken güncelleme alan iki arkadaşta bunu doğruladı. Biz hala güncellemeyi alamadık :(
  • brhnsfrn B kullanıcısına yanıt
    bendeki telefona da guncelleme geldi telefon ithalatci garantili..

• brhnsfrn B kullanıcısına yanıt
    Dostum onu indirdim faild hatasi veriyor baslikda ane lx1 yazarken indikten sonra dosya içinde ane l21 var anlam veremedim

• suskunn86 S kullanıcısına yanıt
    firmware finder uygulamasını deneyin hocam, kesin çözümü bu uygulamadan alabilirsiniz diye umuyorum.
  • Ben 9 gectim ikigun sonra kosarak tekrar 8 gectim cok memnunum 9 sagol kalsin

• quote:

Orijinalden alıntı: brhnsfrn

https://romprovider.com/2019/08/huawei-p20-lite-ane-lx1-9-1-0-200/
    Bu linkdeki 9.1.0.200 versiyon bendeki Tek sim kartlı p20 lite telefonuma olur mu su anki versiyonu 9.1.0.132 yeni güncelleme yok diyor.

• Herkese merhabalar, telefonu sesliye alıp kullanmaya karar verdim biraz ve bildirim seslerinde sadece ses çıkmasını istiyorum. Bütün titreşim ayarlarını kapattım ancak hala bildirim geldiğinde sesle birlikte telefon titriyor. Whatsapp içinde ayarlarda titreşimi kapattım o öyle çözüldü ancak diğer uygulamadan gelen mesajlarda sorun hala devam ediyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Titreşim özelliğini istemiyorum bildirimlerde nasıl kapatabilirim?HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]

• MasteR kullanıcısına yanıt
    Aynı dert bende de var hala 132 versiyon kullanmaktayım. Tarama yaptığım vakit sürümünüz güncel diyor bekliyorum 😞 eski versiyonlarda sağ üst köşede en son sürümü indir diye bir ibare çekiyordu 9.1 vaesiyonda da bu mevcut mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: kahkuli

Ben 9 gectim ikigun sonra kosarak tekrar 8 gectim cok memnunum 9 sagol kalsin
    Hocam nasıl döndünüz android 8'e?

• hbasdereli70 kullanıcısına yanıt
    HiSuite uygulamasını bilgisayarına indir. O şekilde dönersin.

• hbasdereli70 kullanıcısına yanıt
    Pc indir yukluyo kendi

• Hisuite pc indirdim 200 guncellemesino yüklenmiyor sürüm 147 olmasına rağmen hala güncel diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.