Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
334.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 147 güncellemesi güvenlik güncellemesiydi bundan sonda bir güncelleme gelicek onun duzelticegi söyleniyor bence bekleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 147 hala gelmedi

• Şarj süresi inanılmaz kötü... Resmen prize bağlı yaşıyorum. Pişmanım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme gelmiş beyler ama bu boyut ne böyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hangi güncelleme acaba kaç sürümü

• Özkan Karaçam Ö kullanıcısına yanıt
    HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]

• Sadece güvenlik güncellemesi mi yani stabilize bir güncelleme de gelicekti gpu turbo 3 falan neden o kadar büyük ki

• Arkadaşlar telefona şifre koydum parmak izi ve şifre ama bunları koyduktan sonra telefonun kilidi açtıktan sonra bildirim çubuğunda mesaj içerikleri gözükmüyor. .Wp ,intagram bildirimlerinin içeriğini göremiyorum sadece 1 bildirim yazıyor.Daha sonra şifreyi parmak izini kaldırdım mesajların da içeriği gözükmeye başladı nasıl düzeltebilirim?(kilit ekranındaki bildirimden söz etmiyorum kilidi açtıktan sonra bildirim çubuğundaki bildirimlerden bahsediyorum ) Bildirim ayarlarını yaptım ama bir işe yaramadı . ve 147 sürümündeyim 200 güncellemesini telefon görmüyot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -melisa- -- 8 Ağustos 2019; 21:54:41 >
  • recepix kullanıcısına yanıt
    boyutu çok yüksek,sanki sifirdan kuruyor gibi

• recepix kullanıcısına yanıt
    Hocam güncellemeyi yaptıysanız, ilk izlenimleriniz nedir ? GPS doğru konum veremiyordu onu çözebilmişler mi ?
  • brhnsfrn B kullanıcısına yanıt
    GPS hiç kullanmadım ama kameranın yazılım sürümü VS değişmiş ama ek özellik göremedim.

• Değişen şeyleri ss atabilir misin performans be durumda

• -melisa- kullanıcısına yanıt
    hocam aynı durumdan ben de muzdaribim. sanırım bu direkt android sürümüyle veya emui ile alakalı bi durum. şuanlık tek çözüm geriye dönmek veya bir güncelleme beklemek.
  • Arkadaşlar bu telefona ikidir powerbank aldım. Telefon çok ağır şarj oluyor. İkisi de kalite ürün biri xaomi diğeri kfulai. Aynı sorunu yaşayan var mı?

• P20 lite en son hangi sürüm alır. Bir fikri olan v oar mı?

• Powerbanklarinda hizli sarj destekleyeninden almaniz lazim. Yoksa dediginiz gibi agir sarj ediyor.
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi 20000 mAh 2C Quick Charge 3.0 Taşınabilir Hızlı Şarj Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-20000-mah-2c-quick-charge-3-0-tasinabilir-hizli-sarj-cihazi-p-HBV000009KB2J?magaza=Torima

• quote:

Orijinalden alıntı: uyelikadresi

P20 lite en son hangi sürüm alır. Bir fikri olan v oar mı?
    Android Q alamayacağı kesin. GPU Turbo güncellemesinden sonra zannımca Google güvenlik güncellemeleri alır diye düşünmekteyim.
  • kullanan arkadaşlar hala p20 lite alınır mı? 1600 tl butçem var. p smart 2019 ile arasında kaldım. ne onerirsiniz?

• Dağılın kullanıcısına yanıt
    P20 lite artık alınmaz. P smart 2019 daha alınabilir. En azından Android Q güncellemesini alacak. P20 lite büyük ihtimalle almayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

kullanan arkadaşlar hala p20 lite alınır mı? 1600 tl butçem var. p smart 2019 ile arasında kaldım. ne onerirsiniz?
    Alınır, neden alınmasın ? P smart 2019'u arka kasasını pek sağlam bulmadığım için p20 lite aldım. Gayet güzel bir telefon memnunum. Şarj süresi de gayet iyi en az bir günü çıkarıyor, herhangi bir sorun yaşamadım.
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.