Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
335.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkür ederim hocam. p20 lite 1800 e huawei tr garantili bulmuştum, sonra 2400 e p30 lite görünce dedim onu mu alsak. ama ertesi gün fiyatlar +300 zamlanmıştı. Bunun yerine ailemi tatile çıkardım s4 ile 3-4 ay daha devam edeceğim. Ama huawei sevdalısı olarak saat + telefon almak hayalim.
  • Emui 9.1 uyumlu twrp var mı acaba? magisk ve twrp sürekli sorun yaratıyor. Nasıl sağlıklı bir şekilde root atabilirim.
  • dentist3 D kullanıcısına yanıt
    Sararmalar ısınma kaynaklıdır ve garantiye girer

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 yıldır kullanıyorum.Tek şikayetim ekranının samsunga göre sönük kalması.Samsung ekranı daha güzeldi.Ne hızında ne fotosunda bir şikayetim yok.Telefon güzeldi,güncellemeden sonra da güzel.
  • Aldığımdan bu yana hiç bir güncelleme gelmemiş yurtdışıydı cihaz Huawei le gmrüötüm uasa dışı yollardan kayıt edilmiştir yomsa gelirdi dedi aramalara kağanma vs gibi sıkıntılar yok tek sıkıntı güncelleme gelmemesi bu sorun nasış çözülür acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoman984

teşekkür ederim hocam. p20 lite 1800 e huawei tr garantili bulmuştum, sonra 2400 e p30 lite görünce dedim onu mu alsak. ama ertesi gün fiyatlar +300 zamlanmıştı. Bunun yerine ailemi tatile çıkardım s4 ile 3-4 ay daha devam edeceğim. Ama huawei sevdalısı olarak saat + telefon almak hayalim.
    S4 de iyidir hocam, boş verin en iyisini yapmışsınız. İyi tatiller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord of the pes

Aldığımdan bu yana hiç bir güncelleme gelmemiş yurtdışıydı cihaz Huawei le gmrüötüm uasa dışı yollardan kayıt edilmiştir yomsa gelirdi dedi aramalara kağanma vs gibi sıkıntılar yok tek sıkıntı güncelleme gelmemesi bu sorun nasış çözülür acaba
    HiCare bakın oradan da olmazsa bilgisayarınıza HiSuite yükleyip oradan kontrol edin. Yurt dışı cihazların güncelleme mantığı nasıl bilmiyorum maalesef.
  • Güncelleme gelmiş arkadaşlar

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]

• Arkadaslar instagram acikken bir arama gelirse ekranda sadece kucuk bir arama isareti geliyor ve ses calmiyor. Bunu nasil duzeltiriz?

• Video izlerken sesi kistiktan sonra hep telefon zil sesi de kisilmis oluyor bu yuzden bir cok kez calan telefonu duymadim. Video sesini kisiyorum telefon sesi azaliyor, basina gelen oldu mu yoksa ben bi bir seyleri yanlis yapiyorum?

• Merhaba arkadaşlar. Cihazı Nisan ayında aldım. Daha bir haftalıkken ahizede cızırtı var diye değişim istedim ve değişim yapıldı. Fakat aynı sorun yeni cihazda da başladı?
    Bu defa Ücret iadesi isteyip üstüne 800 daha koyup P30 lite almayı düşünüyorum. Önerir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hp_anka

Merhaba arkadaşlar. Cihazı Nisan ayında aldım. Daha bir haftalıkken ahizede cızırtı var diye değişim istedim ve değişim yapıldı. Fakat aynı sorun yeni cihazda da başladı?
    Bu defa Ücret iadesi isteyip üstüne 800 daha koyup P30 lite almayı düşünüyorum. Önerir misiniz?
    Benim telefonda da aynı sorun var hocam, cihazı alalı 1.5 ay falan oldu. Biriyle görüşme yaparken cızırtı inanılmaz rahatsız ediyor. 6 ay içinde para iadesi alma hakkımız var diye biliyorum, servise bu taleple gitsek ne cevap alırız acaba? Değişimle uğraşmak istemiyorum.

• Kılkökü K kullanıcısına yanıt
    Evet. Kanun gereği İlk 6 ay ortaya çıkan arızalarda değişim veya iade hakkımız var.
    Ben firmaya kesinlikle onarım kabul etmediğimi hem cihazı gönderirken içine koyduğum kağıtla hem telefonla hem de mail yoluyla ilettim. Anında değişim yapıldı. Fakat iadeyi satın aldığınız yer yapacağı için biraz uğraşabilirsiniz. Ona da servisin karar vermesi lazım sonuçta.
    Çözüme ulaşamazsanız hakem heyetine gidin

• quote:

Evet. Kanun gereği İlk 6 ay ortaya çıkan arızalarda değişim veya iade hakkımız var.
    Ben firmaya kesinlikle onarım kabul etmediğimi hem cihazı gönderirken içine koyduğum kağıtla hem telefonla hem de mail yoluyla ilettim. Anında değişim yapıldı. Fakat iadeyi satın aldığınız yer yapacağı için biraz uğraşabilirsiniz. Ona da servisin karar vermesi lazım sonuçta.
    Çözüme ulaşamazsanız hakem heyetine gidin
    Daha önce LG G4'ümün kronik sorunu yüzünden hakem heyetine gidip 5-6 ayımı heba ettikten sonra reddedilmiştim, hiçbir kuruma güvenemiyorum maalesef.

P20 Lite'ı da mağazadan taksitle almıştım, daha ilk taksidini verdim. Taksitli ürünlerde iade nasıl işliyor, bir bilginiz var mı acaba?
    Hakem heyetleri bazen hukuksuz kararlar verebiliyorlar. Şansınızı deneyin.
    Taksitli satışlarda 7 gün içinde cayma hakkınız var da sizin durum onunla alakalı değil. Yine aynı şartlar geçerli. İlk 6 ay , ya da garanti süresince ortaya çıkan herhangi iki arızada değişim ve iade hakkınız doğar.
    Son olarak forumdaki arkadaşlardan tüketici hakları konusunda tanışmak veya yardım almak istedikleri konular olursa yardımcı olabilirim. Facebook'ta tamamen gönüllülük esasına göre hizmet veren tüketici başvuru merkezi isminde grubumuz var

• quote:

Hakem heyetleri bazen hukuksuz kararlar verebiliyorlar. Şansınızı deneyin.
    Taksitli satışlarda 7 gün içinde cayma hakkınız var da sizin durum onunla alakalı değil. Yine aynı şartlar geçerli. İlk 6 ay , ya da garanti süresince ortaya çıkan herhangi iki arızada değişim ve iade hakkınız doğar.
    Son olarak forumdaki arkadaşlardan tüketici hakları konusunda tanışmak veya yardım almak istedikleri konular olursa yardımcı olabilirim. Facebook'ta tamamen gönüllülük esasına göre hizmet veren tüketici başvuru merkezi isminde grubumuz var
    İlgilendiğiniz için teşekkürler hocam. Umarım heyete falan gerek kalmaz da para iadesi gerçekleştirirler, şansımı deneyeceğim.

Peki iade aldığım takdirde yatırdığımız taksitleri geri ödüyorlar mı yoksa sadece kalan tutarı mı veriyorlar? Sıktıysam kusura bakmayın lütfen, her inceliğini öğrenmek istiyorum.

Estağfurullah hiç sorun değil. Memnuniyetle.
    İade durumunda ödediğiniz tüm ücretleri geri alma hakkına sahipsiniz. Yani karşı taraf 1 liranızın bile üstüne yatamaz.

Turkcell bayisinden 24 ay taksitle general mobile discovery 2 almiatim. Telefonu kronik sorunlardan dolayi 1 yil icinde 4 kere servise verdim sorunu duzeltemediler.
    Hakem heyetine basvurum kazandım parayi peşin aldım.
    Yanisi taksitli almaniz size odemelerini etkilemiyor. Davayi kazanirsaniz parayi peşin aliyorsunuz..

• quote:

Orijinalden alıntı: recepix

Güncelleme gelmiş arkadaşlar

8 gün geçti benimkinde hala ses yok. Ne zaman gelecek anlayamadım.
  • compact telefon arayanlar için tercih edilebilir bir telefon bugün media markt ta mağazada baktım kürek gibi telefonların arasında en alınası model, galaxy a40 da alternatifi sanırım
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.